- Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Az e-sport napistenének ajándéka: Lamzu Inca gamer egér
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Okos Otthon kezdőknek
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
proof88
addikt
Egyébként mikor először voltam Ada gyakon Török Márknál, akit nagyon ajánlottatok, kicsit ledöbbentem, mert túlságosan szigorú és komoly embert ismertem meg benne.
Néha-néha éreztem a jófejséget.
Most megint volt órám vele, néha nem tudom eldönteni, hogy mikor beszél halálosan komolyan vagy poénosan, mindenesetre tök jó h szereti megjegyezni az emberek neveit és már egyre inkább érzem a humoros oldalát is.A másik: Osztott rendszerek ... (ORSI) gyak, Zsóknál vagyok. Elsó órán vettük a bevprogos Lf(S, ...) dolgokat megint és feladatokat oldottunk meg. Meglepődtem, de mikor táblánál kellett feladatot csinálni, legalább egyből felírtam a megoldást. Mai órán meg asse tudtam, hol vagyok... stabilitás, meg háromszög... wtf... keresem a logikát, asszem ez elég izzasztó tárgy lesz.
Elvesztettem a fonalat. Bezzeg előadáson VPM-et vettük Tejfellel, az legalább érthető volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3087
- HIBÁTLAN iPhone 12 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3028
- Meta Quest 3 akkumulátoros fejpánt
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Bezámítás! HP Victus 16-D0655NG Gamer notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB W11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest