- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sirandrish: Dohányzás Vége(!?)
- lovag05: Híradó
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 ajánlható?- Puskill PSK-D5M6400BH-16G
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mawyx
őstag
válasz
nickwearby #2118 üzenetére
Hmm, köszi szépen, jó oldalak!
Marad a upc, csak nem tudom, akkor csesztessem őket vagy mi lesz ígyMobilnet nem nyerő, egyrészt, mert drága sztem, másrészt meg alig van térerő, ami sms közben nem gond, ha nem megy el, akkor újraküldöm, próbálom újra és újra, telefonálásnál szólok, hogy hey, Józsi, ismételd meg, mert az előző mondatot nem hallottam, de netnél ez nem nyerő, ha mindig megszakadna a kapcsolat
adsl-t nem akarunk, telefon nincs és nem is akarunk, a házmesternek olyan van és nem tudja lemondani a telefont, mert akkor nem lesz netje se
utca túloldalán van melóhely, onnan kéne átvinni, de kábelen ugye nem lehet, csak föld alatt lehet vezetéket vinni és nem is tudnánk átbűvészkedni, így egyetlen próbalehetőség maradt, hogy vezeték nélkül küldjük át, csak a lakás nem az utcafronton van és nincsenek is egy szinten, szóval nem tudom mi lesz ebből, de tuti kicsi a hatósugara. most ott tartok, hogy 1szobányit átjön a net a vékony falon
Új hozzászólás Aktív témák
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Házimozi belépő szinten
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Megújult a PROHARDVER!
- Hegesztés topic
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- 3D nyomtatás
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nyaralás topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest