Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
-
LOGOUT
🔦Üdvözöllek!🔦
A topik elsősorban az elemlámpákról, fejlámpákról, akkukról és a velük kapcsolatos technikai és tapasztalati beszélgetésről szól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sarajhvh
tag
válasz
WestBam #69990 üzenetére
Szía WESTBAM!
Átsiklottál a kérdésemen, de nem probléma!
A Seeker2 számomra értékesebb mint a 2Pro, mivel szinte azonos teljesítmény mellett,
hosszabb üzemidő jellemzi, egyszerűbb szerkezet, és ami nincs az nem romlik el.
Ez csak az én véleményem.
Neked hogy szuperál a Seeker 2Pro, meg vagy vele elégedve? -
sarajhvh
tag
válasz
Ereshkigal #69985 üzenetére
Jó helyeken nézelődsz!
Mind a két márkának nagyon jó lámpái vannak, hanem a legjobbak!
Nekem van Olight, és Fenix is, úgy kézi, mint fejlámpa, hű társak évek óta, pedig mennek rendesen.
Az Olight Seeker2 Pro, most akciós a Leitz Hungária-nál, masszív darab, és van holdfény is,
igaz hogy 5 Lumen, de van. -
bedvóter
tag
válasz
Ereshkigal #69994 üzenetére
Én még nem láttam olyan manualt, ahol erről írtak volna.
Tesztekben elvétve találni erre vonatkozó infót.
Itt van mindjárt az Acebeam H30.
Lehet használni akku nélkül, powerbankról. A manuálban, ami egyébként kb. fél oldalas, egy szó sem esik erről. -
-
bedvóter
tag
Nem tudom, feltűnt-e már nektek, hogy a lámpák tesztelése során sosem beszélnek arról, hogy az illető lámpa
- töltés közben használható-e
- akku nélkül, powerbankról működik-e
Számomra ezek nagyon lényeges szempontok, a legtöbb esetben mégsem találok róluk infót. -
WestBam
Topikgazda
-
zolikaDB
veterán
Aki vágyik rá, Astrolux EC01 feketében 21700-as akkuval a csomagban: 36.7$. Nem tudom, jó ár-e.
-
csiga8
senior tag
Üdv!
Nem tudom hova kellene fordulnom segítségért, de nektek szerintem ez is témába vágó.
Segway akkupakkról lenne szó.20 db 18650-es nem tudom milyen van benne, nincs rajta jelölés.
Találtam a jófogáson 500 Ft/db áron INR 20R akkut, ill. 30Q akkut 1.000 Ft/db áron.
Melyik lenne jó, ha mondjuk cserére adom a fejem, vagy tudtok mást ajánlani? -
H-Zol
senior tag
válasz
Ereshkigal #69985 üzenetére
Ha megint 8 év múlva jársz erre akkor ne spóroly
Én sem találtam olyan lámpát ami minden igényemnek megfelelt volna,
ezért több lámpa lett és mégtöbb
Én az olcsóbb kategóriákat választottam Lumintop, Convoy, Astrolux, Sofirn !
De majd jönnek a fiúk akik ismerik a te általad kinézett lámpákat !! -
Ereshkigal
őstag
Üdv!
2013 óta nem jártam itt, de most megint venni akarok egy (két?) lámpát... bár lehet venni sem kell, mert úgy látom, itt osztogatják.
Szóval a Convoy S2 megadta magát, elkezdtem nézelődni. Valami komolyabbat szeretnék helyette, egyszer élünk...
Amiből nem engedek:
- holdfény mód (vagy valami ahhoz közeli), munka és gyerek miatt
- szórjon szélesen, aztán ha messzire is megy, az nem baj
- tailcap switch (is) legyen rajta
Napok óta keresgélek, az ajánlásokat is figyelembe véve. Ezek alapján a Fenix E20 V2.0-t néztem ki. Mondjuk az 5 lumenes mód lehet sok, ha csak kevés fény akarok... nem tudom. Mondjuk ott lenne pl. a Fenix UC35 V3.0, "rendes" holdfény móddal, de keskenyebb szórással, na meg kétszer annyiért.
Közben persze néztem mindenfélét, és elkezdtem magamat rábeszélni a közép- és felsőkategóriára is, mert az jobb lesz nekem túrázni, meg hadd ne soroljam, mire... szerintem mindenki be tudja magának magyarázni, hogy miért lesz jó, ha azt a valamit megveszi.
Nem részletezném az elmúlt napok "vergődését", alapvetően két cég, a Fenix (E és PD sorozat) és az Olight lámpáit nézegettem. Amolyan mindenes lámpának ezek tetszettek jobban: Fenix PD36R (esetleg TAC), Olight Warrior 3. Talán még a Warrior Mini 2 is. Hihetetlen, hogy mennyi lámpa van, és nem bírnak olyat csinálni, amire azt mondanám, nem tudok belekötni (specifikációk és tesztek alapján); mondjuk tény, hogy ki kéne próbálni őket, utána dumálni, de erre nincs lehetőségem. A Warrior 3 vetítési képe tetszett a legjobban, széles spill, a hot spot is jelentős, és felfelé irányítva a lámpát is marad közvetlenül körülöttünk fény; ilyet talán más lámpánál nem is láttam. Persze rohadt drága, és az egyedi akksis megoldás elég aljas lehúzás szerintem, ha valaki venne még tartalékba.
Szóval nem tudom mit kezdjek a birtoklási vágyammal. Vegyem meg az E20-at, aztán ha nem múlik, mellé valami mást is, vagy egyből a nagyágyút, és akkor jó eséllyel kevesebbet költök, meg hamarabb lecsillapodik?!Esetleg más ajánlás?
-
sarajhvh
tag
válasz
WestBam #69656 üzenetére
Szia! Az Olight Seeker 2 tesztedben olvastam, hogy a test része bővebbre van hagyva, mint a
Seeker 2 Pro nak, ezért a hagyományos 21700-as ipari cella is belemegy, de nyilván rövid a
védelem hiánya miatt.
De egyéb, védett 21700-as cella belemegy a lámpába? Mert ha igen, akkor szerintem a töltésen kívül, mindennek működnie kell!
Köszönöm!
Ja! A Seeker 3, Seeker 3Pro-t tervezed tesztelni? -
FBLLMAG
senior tag
válasz
Lacerta #69975 üzenetére
Csak néha szoktam ajándékozni. De ahhoz az kellene, hogy összefussunk 1x legalább. Elemlámpa találkozón pl. Én elég sok találkozón jelen voltam. Sajnos, nem sikerült mindegyikre elmennem. Talán, az utolsó 2 db találkozó kimaradt. Az idén. De amikor tudtam, ott voltam. És TI? Gyerünk az évzáró beismerésekkel. Nálam is házfelújítás volt az idén, és a Covidon is átestem. Keményen.
-
draco31
veterán
válasz
benfolds #69980 üzenetére
Másikat annyira nem néztem, ezen van egy kampó is amivel fel lehet akasztani, nem kell a ragasztós mágneses módszer így. Illetve ez használható úgy is, hogy folyamatosan be van kapcsolva, mondhatni zseblámpaként.
És még azt hiszem a érzékelési szögben van kis eltérés, az akkusnak nagyobb picivel ha jól emlékszem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetni (keresem típusú is) és reflinket beilleszteni az ÁSZF III/10/16-17 pontja alapján tilos, az ilyen tartalmú hozzászólások moderálásra kerülnek!
- Bemutató Convoy M1 és M2 elemlámpa bemutató
- Bemutató Convoy L2 2016 elemlámpa
- Bemutató Convoy C8 bemutató - Előre mutat
- Bemutató Convoy L2 - már majdnem prémium
- Bemutató Convoy S2+ bemutató - A szükséges plussz
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Politika
- E-roller topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Apple MacBook
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nők, nőügyek (18+)
- További aktív témák...
- iKing.Hu- Apple Macbook 13 M1 Pro Touchbar - 2020 - Használt, karcmentes, 22 töltés
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest