Hirdetés
- Öregszem
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Milyen mosógépet vegyek?
- Lineage OS használat közben
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
🔦Üdvözöllek!🔦
A topik elsősorban az elemlámpákról, fejlámpákról, akkukról és a velük kapcsolatos technikai és tapasztalati beszélgetésről szól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
draco31
veterán
Sziasztok!
Kinéztem öcsémnek ezt a lámpát, viszont esélytelen hogy karira ideérjen, a gyorsabb szállítás meg picit drágának találom.
Akku meg töltő nem lényeg, mert celláim is vannak szép számmal, és OPUS töltőm van hozzá.
Olvastam még a Convoy S2+, itt az aprón van is egy találat rá, az eredeti? Vagy valahol EU raktárról 5000-ig valami jobb ajánlat?ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
draco31
veterán
Hello!
Van egy Zenflare F1 2 hónapos, és pár perc után kikapcsol. Ekkor egy ki-be kapcsolás után egy ideig újra megy.
Illetve a visszajelző led "kódjait" leírná valaki, mi mit jelent?ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
draco31
veterán
Hello!
Ismerős ideadott egy Olight S30R Baton ii lámpát. Akku feltöltve, de szinte semmi fénye, egy gyufa is jobban világít. Több akkuval is volt próbálva, mindegyikkel ugyan ezt csinálja. Javítható, vagy kuka? Ugyan ezt csinálja.
ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
draco31
veterán
válasz FBLLMAG #59674 üzenetére
Igen, a gyári akkujával volt próbálva. Amit opos bt c3100-ával megnéztem, fel van töltve. Másik 18650-essel is próbáltam, ugyan úgy csak kis fénnyel világít.
ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
draco31
veterán
válasz UberMutant #59685 üzenetére
Visszaadtam neki, mondtam hogy keressék a papírokat, aztán visszaküldés. Ha nem, akkor valószínű annyi.
-
draco31
veterán
Hello!
2db zseblámpával lenne kérdésem.
Az egyik egy olcsó FA-902-es, ez lassan 10 éve teszi a dolgát.
A másik egy Zenflare F1. Ez lassan 2 éves lesz.
Bontott laptop akkuval vannak használva. Néha csinál olyat mind a kettő, mindegy, hogy feltöltve, majdnem lemerülve, egyszer csak elkezdenek halványodni, villogni. Kis ütögetésre újra rendesen világítanak. Minden érintkezőt végignéztem már, amihez el tudtam jutni, de nincs korrózió. Akku gond lenne?ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
draco31
veterán
válasz belaazallat #64528 üzenetére
Szia!
2 napja este nagyon felhúzta az agyam a 902-es, kivettem a konzolból, és izomból vagy 3x a kormányhoz vertem. Azóta tökéletes, mint új korában, meg is lepődtem
De a tesóméval inkább nem próbálom ki ezt a javítási módszert.ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
draco31
veterán
Hello!
2 éves Zenflare F1 kb. használhatatlan kategória lett. Kicsi rázkódástól elkezd vibrálni a fénye. Akku csatlakozók tiszták, az elektronika részbe nem tudok bejutni, nem jövök rá hogy kell szétszedni.
Szóval utód kerestetik öcsémnek hasonló tulajdonságokkal, de ha ki kell venni az akkut a töltéshez, az sem gond.
(érdekes módon az én olcsó cree ledes lámpám 8 éve hibátlanul megy, pedig már van rajta pár horpadás is )ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
draco31
veterán
válasz Chris Kiki #66161 üzenetére
Ez megteszi, hátha nem nyírja ki 1 év alatt
5000K 6500K, mindegy?
Illetve az a 3000-es akku jó is, csak rá van írva valami, és lehet jobban járok a bontott laptop akkuimmal?ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
draco31
veterán
Szétkaptam, nekem másabb a bele. Egyrészt nincs telenyomva takonnyal, másrészt csak 2 érintkezővel csatlakozik a két panel egymáshoz. Azokat újracineztem, nemsoká rakom össze, és kiderül. De pár képet még csinálok előtte a panelről.
-
draco31
veterán
Hello!
Haver szeretne egy elemlámpát, akkus legyen, tölthető, és szeretne hozzá tokot is, amit az övre lehet rakni.
Tehát nem a sima övcsipeszes megoldást szeretné.
PL. ez a lámpa ezzel a tokkal működhet?
Nagyjából ennyi lenne a keret rá, és benne kell legyen az akku is.ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
draco31
veterán
Hello!
Van magyar webshop, ahol van viszonylag választék is?
Egy F1 van öcsémnek, de meguntuk már, hogy vacakol folyamatosan, és vagy világít vagy nem. Néznék valami új lámpát, ami hasonló tudású. EU raktárakat most nem nézegettem.ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
draco31
veterán
válasz benfolds #69973 üzenetére
Egy hónapja van ilyenem, sokkal jobb mint vártam. Azóta tölteni sem kellet még. Hamar érzékeli a mozgást, 15 másodpercig világít ha jól emlékszem. Kicsit sötétebb helyiségben hamarabb bekapcsol, mint szükséges lenne, tehát még bőven lehet látni. Ha máshová raknám, akkor jó időben kapcsolna fény szempontjából. De így a jó az elhelyezése. 1.5 méter magasan van kb. nagyobb testű kutyát nem mindig érzékeli, de neki ugye nem is kell. Egyszóval nagyon elégedett vagyok vele, újra megvenném.
-
draco31
veterán
válasz benfolds #69980 üzenetére
Másikat annyira nem néztem, ezen van egy kampó is amivel fel lehet akasztani, nem kell a ragasztós mágneses módszer így. Illetve ez használható úgy is, hogy folyamatosan be van kapcsolva, mondhatni zseblámpaként.
És még azt hiszem a érzékelési szögben van kis eltérés, az akkusnak nagyobb picivel ha jól emlékszem.[ Szerkesztve ]
-
draco31
veterán
Hello!
Ismerős hozott egy vadászlámpát, kontaktos volt a kapcsoló. Egy vezeték jön ki a hátulsó részén, végén lóg a kapcsoló, és a vezeték egyik szála szakad el, de megoldottam.
Kérdés, hogy Nyíregyen van-e esetleg lámpabolt, mert akarna venni a tulaj hozzá olyat, amikor rögtön ott a kapcsoló a lámpa hátsó részén. De mivel nem tudunk típust, így próbálgatni kellene.
Vagyis most előkaptam a hibás Zenflare F1-est, és az jó rá. Akkor gondolom szabvány méretű.ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hirdetni (keresem típusú is) és reflinket beilleszteni az ÁSZF III/10/16-17 pontja alapján tilos, az ilyen tartalmú hozzászólások moderálásra kerülnek!
- Bemutató Convoy M1 és M2 elemlámpa bemutató
- Bemutató Convoy L2 2016 elemlámpa
- Bemutató Convoy C8 bemutató - Előre mutat
- Bemutató Convoy L2 - már majdnem prémium
- Bemutató Convoy S2+ bemutató - A szükséges plussz
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest