Hirdetés
- Mindent a StreamSharkról!
- Digitális Állampolgárság Program
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Garasoskodás
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Tökéletes töketlenség
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
🔦Üdvözöllek!🔦
A topik elsősorban az elemlámpákról, fejlámpákról, akkukról és a velük kapcsolatos technikai és tapasztalati beszélgetésről szól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kowik
tag
Pénteken érkezett. 12.80$-es fejlámpa.
[ Szerkesztve ]
-
WestBam
Topikgazda
válasz MuMa012 #24291 üzenetére
Felettem minden leírtak majdnem.
Szóval az első kettőből van is itthon
Amire szeretnéd használni ezek nem lesznek jók mivel ahhoz gyenge a fényük. Nem tudom milyen hosszú a szőlősor de talán egy C8-as lenne a leginkább megfelelő alsóbb árkategóriában.
Az a baj ezekkel a nagy fényerejű ámpákkal, hogy kell nekik a teljesítmény amit egy cerkaelem főleg AAA méretű nem nagyon fog tudni huzamosan leadni. Annak semmi értelme, hogy az 1000Ft körüli extratartós elemekből kéthetente vegyetek egy csomaggal mert ha használva is lesz akkor bizony fogyni fognak az alkáli elemek.
Azt javaslom, hogy próbálkozz egy bolondbiztos 220v töltő és védett akku beszerzésével mindenképp mert ilyen 100-200 m távra ezekkel és barátaival nagyon nem fogsz elvilágítani. Mellé veszel egy erős kiépítésű sárgább fényű C8-ast és meg is vagy, nem fogsz csalódni benne.⭐⭐⭐ https://elemlampablog.hu/linkek ⭐⭐⭐
-
mailman
tag
válasz jozsi252 #24292 üzenetére
Ez a LED 12V-os. Csak a komolyabb gyartoknak van olyan, hatekonysagban is megfelelo vezerlojuk amivel erdmes meghajtani, lasd Zebra, Acebeam. En meg varnek, amig lecsuszik a kozepkategoriaba es akkor lonek ra. Mondjuk egy ultra thrower hasznalhatosaga nekem erosen kerdeses, de poennak mindenkepp jo
Mas, vegre megjott az M43-as Meteorom, 12db XPL HI led, 5000k 8k lumen. Besz@ras...
-
Kameleon5
csendes tag
válasz krisztianAMG #24287 üzenetére
Jónak kell lennie. Még év elején kerestem tesómnak convoy c8-hoz lengőkapcsolót, de convoyra nem igazán találtam. Végül próbaképp rendeltünk egy ultrafire c8-hoz valót, talán 2 dollár volt e-bay-ről. Az illeszkedés nem teljesen tökéletes, de jó rá, működik is, azóta így használja.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Convoy L2-ből jött ki 2 cellás verzió is. Azért 2db 26650 5200mAh cellákkal az nem gyenge!
NEW Convoy L2 Cree XPL HI Two Cells Version 1000LM 26650 4Mode LED Flashlight
hpsafl
Convoy L2 host + XHP35 ledet mennyire lehetne összehozni? Acebeam K70 lámpánál a tesztek azt bizonyítják hogy bőven hozza a 400k cd-t. Na most terveztem hogy vagy K70 vagy a Fenix lesz, de inkább a mindenes Fenix mellet döntöttem.
De kíváncsi lennék hogy harmad áron össze lehetne-e hozni egy K70-hez hasonló throwert? Ezért tippeltem így elsőre az L2 hostra, illetve XHP35 ledre.iPhone 16 Pro Max
-
MuMa012
tag
Sziasztok!
Elolvastam a topic bevezetőjét, s így legalább egy irányt kaptam azzal kapcsolatban, milyen lámpát keresek. Leginkább arra használnánk, hogy az erkélyről a hosszú szőlőnkbe világítsunk, így zoomos lámpát között néztem szét. Azonban lenne egy másodlagos kritériuma is, hogy működjön hagyományos ceruzaelem(ekk)el, mivel idősek használnák és nem akarnak tölteni való dolgokkal bajlódni.
Ebayen körbenéztem és ezeket találtam: 4000 Lumen Zoomable CREE XM-L Q5 LED Flashlight Torch Zoom Lamp Light 3 Mode
2000lm CREE XML T6 LED Adjustable Flashlight Torch Light 18650/3x AAA 5mode Zoom
NEBO REDLINE 250 LUMEN ADJUSTABLE BEAM FLASHLIGHT AT12D ZOOM 3AAAMit gondoltok ezekről a típusokról? Vagy van ami szerintetek jobb lenne ezek helyett?
A válaszotokat előre is köszönöm! S jó húsvétot kívánok!
-
ZozzV6
senior tag
Hpsafl kolléga nyereményjátékán nekem sikerült megnyernem a Palight Boss1 lámpást. Kb soha nem nyertem életemben semmilyen sorsoláson így nagyon meglepett az üzenet amiben informáltak a sikerről
Köszönöm a lehetőséget, hogy részt vehettem benne. Jelentem a főnök épségben és működőképesen megérkezett. Már ismerkedik a beosztottaival:
Mivel családlátogatás a program oda kértem a pakkot. A többiekkel később fog szerepelni egy csoportképen. A kis S2+ mindig nálam van
Mégegyszer köszi a nyereményt!Youtube csatornám: https://www.youtube.com/channel/UCfavqV2ROUElkYNDp70EoQA Insta: zozzv6 (lampamod.blog.hu) Lámpamérő táblázat: http://tinyurl.hu/qS39s/
-
jeriba
csendes tag
Engem is érdekelne a dolog.
Azt vajon próbálta valaki, hogy a Convoy C8 tailcap-al vegyit egy ilyen kapcsolót? Arra gondolok, hogy ezt a Banggoodost szétszedni, és átvezetékelni a Convoyéba. Vagy ez reménytelen? -
cekkk
veterán
Drivert cseréljétek benne, mert anélkül véletlenül módot fog váltani. Mondjuk nekem lehet lesz egy ilyen eladó lámpám. Az M3XS-UT-tegnap akartam kipróbálni a puskán csak esett az eső.
-
krisztianAMG
senior tag
Használ valaki Banggoodos puskára való lengőkapcsolót?
Szükségem lenne egy olyan hostra/lámpára, ami ezzel kompatibilis, és az sem lenne hátrány, ha a Convoy C8 reflektorával is csereszabatos lenne.Egyik ismerősömnek nagyon tetszik a Convoy C8-am, de neki fontos lenne a lengőkapcsoló. Mivel a Convoyhoz nem találtam, megrpóbálok egy gagyit Convoy-sítani.
-
veterán
válasz mailman #24285 üzenetére
Oda szoktam figyelni ilyen kényes kuponra hogy ne osszam meg a kupont meg árat, de most az ár elkerülte a figyelmem. Kértem a módosítást.
Sok dolgot rendeltem már én is, nem nagyon volt gond semmivel sem, de nagyobb értéknél biztosabb a futárszolgálat.
iPhone 16 Pro Max
-
mailman
tag
válasz jozsi252 #24284 üzenetére
Martin nagyon jo arc, nekem is az o kuponja van, masfel honapja kuldte, azota el, ugy hogy kozben lejjebb is ment az ar, remelem meg 1 hetet kibir amig meglesz ra a penzem.
Ezt akarom en is, igaslonak sztem kituno valasztas.DHL mindenkeppen bekeri a szamlat illetve a paypalt, szoval tok mind1 mit ir ra a BG, fizetni fogsz. Mivel a lampanak muanyag doboza is van igy letlem, hogy a hosszabb szallitasi idon tul barmi gondod lett volna a normal postaval, nekem ezer cuccom megjott mar toluk, hibatlanul. Bar nem hinnem hogy idaig eler a MAP szabalyzas keze azert maskor nyilvanosan ne irjunk ki kuponos arat a tobbiek erdekeben
-
veterán
válasz mailman #24281 üzenetére
Úgy vagyok vele, hogy inkább kifizetem a vámot, de tartok tőle hogy ilyen értékű csomagnál lesz valami. Amekkora szerencsém van, pont ezzel lenne valami..
DHL-nél meg azért biztonságosabb minden téren.Kérdeztem Martint, aztán mondta hogy nem tudja sajnos meddig él a kupon. Úgy voltam vele hogy akkor inkább megrendelem most, mert ki tudja meddig lesz érvényes. Lehet csak pár nap, de lehet hogy 5 hét, stb.. Kínaiaktól függ azt mondta.
Te is ugyanezt veszed?
Én a BG logót levetettem a csomagról, kíváncsi vagyok hogy BG milyen árat ír rá.
[ Módosította: Intruder2k5 ]
iPhone 16 Pro Max
-
Ciccuka
veterán
Cicák támogatása: www.fos.hu/1176
-
mailman
tag
válasz jozsi252 #24279 üzenetére
Igen az DHL es fogjak vamolni plusz a kezelesi koltseg plusz a balf@sz futarok akik hozzam 3 nap alatt talaltak ide, ami pont annyi mint amennyi ido alatt kinabol hazaert a cucc... No comment. Kuponod ban remelem, azzal jo kis ara lett a napokban, nekem is be van tervezve a vasarlas.
[ Szerkesztve ]
-
WestBam
Topikgazda
válasz ZozzV6 #24276 üzenetére
Igen, ellenben nekem van sokkal drágább kiadású sk68 klón is és még abban sem cree led van hanem latticebright.
Sajnos azt kell tapasztalnom, hogy az alsóbb árkategóriában már a cree felirat csak marketing. Talán a convoy lehet a legalja ahol valóban cree ledet kapsz a pénzedért és nem valami utánzatot.
Volt egy majd 10$-os kis AA elemes lámpám BG-ról ami szintén cree q5-nek volt hirdetve. Már megsínylette az éveket mert elég rettenetes állapotban van szegény, ennek ellenére tökéletesen működött. Gondoltam megműtöm és megnézem miből is van összerakva. Kb. 3 éve vettem de lehet picit több. Leesett az állam mert már abban is LB jelzés volt az mcpcb-n
Olvasgatva a blf fórumot ott is hasonlóak a tapasztalatok.A legviccesebb talán amit a lumitact "brand" körül csinálnak pedig egy nagy kamu az egész lámpa. 56$ 75% akcióban a G700 lámpájuk. Persze se módmemória, se valódi cree led benne csak jól felépített marketing. Érdekelt így vettem egy ilyen ultrafire w878 lámpát. Mondjuk kb. ugyan az az összes. Ha azt írom botrány akkor keveset mondok. Azért 56$ körül lehet elég jó lámpákat venni. Az átlag usa vásárló meg még örül is ennek a "teleshop"-os vacaknak és el van ájulva a fényerőtől
⭐⭐⭐ https://elemlampablog.hu/linkek ⭐⭐⭐
-
veterán
Munkából hazaérek aztán meg is rendelem BG-ról a Fenix TK75 2015 Edition-t. Expedited Shippel kérem. Nem tudjátok véletlenül hogy ez DHL-t jelent?
Ingyen Postára nem merem rábízni, ahhoz értékes. Ha vámolják még úgyis jóval olcsóbbra jön ki, mintha itthon venném Armin-nál.
Amúgy volt már DHL-es rendelésem másik Kínai oldalon, és nem akadt fent a vámon, pedig az is bőven 22EUR fölött volt.
iPhone 16 Pro Max
-
ZozzV6
senior tag
válasz WestBam #24275 üzenetére
Jó kis mindenes vészlámpa az. Egyszer volt banggoodon akció, hogy 600ft volt darabja. Sima 1 módos driverrel XP-E Q5 leddel. Vettem rögtön 3-at. egy kocsiba állandóra, egy éjjeli szekrényre meg egy melóba.
[ Szerkesztve ]
Youtube csatornám: https://www.youtube.com/channel/UCfavqV2ROUElkYNDp70EoQA Insta: zozzv6 (lampamod.blog.hu) Lámpamérő táblázat: http://tinyurl.hu/qS39s/
-
WestBam
Topikgazda
válasz erik365 #24265 üzenetére
Bocsi, elírtam sk68-at akartam írni.
Szóval szerintem az SK68 verhetetlen ár/érték arányban. Ezel szemben az SK98 számomra (is) értéktelen.
SK68-at építenék saját szám íze szerint ha lenne értelmes árban olyan driver amit írtam fentebb de sajons én nem tudok róla.⭐⭐⭐ https://elemlampablog.hu/linkek ⭐⭐⭐
-
Csaszu2
csendes tag
válasz M_o_g_y_i #24061 üzenetére
Közben átnéztem ezernyi 18650 mérést, 25-30 Amper körüli vagy a feletti áramra, tényleg a Sony VTC5A a tuti
Nah de akkor át kellene már rágni hogy adott terhelésen melyik a legjobb, figyelembe véve a kapacitást és a belsőellenállást is.
Persze itt most csak a védelem nélküli 18650-ről lesz szó.
Vannak enyhe ellentmondások a mérésekben, de mindent átlagolva, az én listám így néz ki.
3 A-ig Lg INR18650MJ1
3 A-tól 8 A-ig. Sanyo / Panasonic NCR18650GA
8 A-tól 15 A-ig Lg INR18650HG2
15 A-től 25-A ig Samsung INR1865030Q
25 A felett Sony VTC5A[ Szerkesztve ]
-
cekkk
veterán
Sziasztok!
Megjött ma az olight m3xs-ut. Jelenleg Samsung ICR18650-26F celláim vannak. Ehhez a lámpához mit javasoltok milyen cellát érdemes venni?
Köszönöm a segítséget.
-
erik365
senior tag
válasz WestBam #24264 üzenetére
Igen, én is azért mondtam, hogy 8000Ft környékén lenne az ára, szerintem teljesen oké lenne.
Nekem is van SK 98, igaz nem használom, csak díszként funkcionál.
Igazából, ha lámpáért nyúlok, vagy az Olight S30R II-őt veszem elő, vagy a Sunwayman C20C-t.
Nekem ez a két lámpa ami tökéletesen elég, éjszakára 10-20m közé világítani.[ Szerkesztve ]
1.4 T-jet M32
-
WestBam
Topikgazda
válasz erik365 #24263 üzenetére
Az nem volt kérdés, hogy jó lámpa az csak a cerka eléggé vastagon fog hozzá. Maradni fog ha jól sejtem
Szóval nekem jó még mindig az SK98, 1-2e Ft-os árát az utolsó fillérig megéri szerintem. Ha találnák hozzá olyan drivert ami 100%-35%- moonlight módokat tudna és mellé még memóriás is lenne asszem átépíteném mindegyiket.
⭐⭐⭐ https://elemlampablog.hu/linkek ⭐⭐⭐
-
erik365
senior tag
válasz erik365 #23941 üzenetére
A héten éjszakás vagyok, így csak kipróbáltam a Led Lenser p7.2-őt, azt kell mondjam, hogy teljesen használható kis lámpa a 250lm-es módja, bőven elég volt számomra. Az üzemidő is rendben van szerintem, 2,5 órát ment a gyári Duracell elemivel.
Csak az árazásával van baj, ilyen 8000-9000Ft körül szerintem annak aki nem akar LiIonnal szórakozni, otthonra teljesen megfelelne.[ Szerkesztve ]
1.4 T-jet M32
-
Ra3
őstag
válasz Ciccuka #24260 üzenetére
Köszi a bíztatást Annyira mondjuk nem létszükséglet, de jó lenne a bontott laptopakksik helyett valami ilyesmi olcsón.
Az ilyet hogy lehet kiszúrni, jön hírlevél vagy ránézel naponta?
Ahogy nézem nálam volt valami hírlevél, de nem olvastam el rendesen, az elejére meg nem volt kirakva.[ Szerkesztve ]
''...te vagy a Jedi-ből az Onedin Kennedy?''
-
Ra3
őstag
válasz Ciccuka #24253 üzenetére
Basszus, pedig már tegnap este bent volt a kosárban, csak haveroknak intéztem banggoodos rendeléseket, ez meg elmaradt.
H3 Warboy-ba pedig nyugodtabb lennék ha védett akksi lenne. Gyakran szokott ez lenni akcióban amúgy?
A nem védett még olcsóbb, lehet hogy lövök abból egyet.''...te vagy a Jedi-ből az Onedin Kennedy?''
-
ZozzV6
senior tag
válasz Kozy10 #24226 üzenetére
Mi szoktunk túrázni és már többször jó lett volna ha van egy ilyen lámpa ami hátra is ad fényt a következő embernek amikor nem volt mindenkinél lámpa. Idővel majd ha az anyagiak engedik lehet lecserélem a mindenes S2+-omat egy ilyenre. Kár hogy most akciós később meg ki tudja.
Youtube csatornám: https://www.youtube.com/channel/UCfavqV2ROUElkYNDp70EoQA Insta: zozzv6 (lampamod.blog.hu) Lámpamérő táblázat: http://tinyurl.hu/qS39s/
-
krisztianAMG
senior tag
Durva, hogy mire képes az XPL HI LED. Ez már valódi fénykard. Kár, hogy nincs itthon nagyáramú akkum, és még csak rendelni sem tudok az akkumizéria miatt. Képek és részletek majd később, ha meglesz minden alkatrész.
-
-
Ciccuka
veterán
NCR18650B 3.7V 3400mAh újra akciós
Kupon: FBGBESCicák támogatása: www.fos.hu/1176
-
hpsafl
tag
Skilhunt H02 ha kell, akkor megpróbálok kupont szerezni
Az M3XS megérkezett már?
[ Szerkesztve ]
Blogom: http://gearbest.blog.hu/ Egyedi kupon: gbkupon@gearbest.com
-
cekkk
veterán
Sziasztok!
Szeretnék egy kézi lámpát venni, ami C8 méretű és nincs ilyen pontba világítós része.
Amikor este sétálok az erdőben és megvilágítom vele a földez zavaró az a része. Olyan lenne jó ami mindenhol egyenletesen világítana. Nem kell,hogy 100-200 méterre is elvigyen. Vagy inkább fejlámpát vegyek, de azoknál is ott van, hogy közelre egy kis pontba koncentrálja a fényt.Mi lenne a jó vétel?
-
206 cc
senior tag
válasz Ciccuka #24241 üzenetére
Inkább ezt vedd!!...ezek a ....fire nevűek "fire-t" lehet tudnak de általában ami rá van írva a fele igaz csak...
206cc „- pedig nem is én utállak Téged.Te utálod saját magad” .... a problémát nem az jelenti, hogy valaki hülye,hanem az hogy nem ismeri be....
-
Ciccuka
veterán
-
alex89
senior tag
válasz Flashback #24239 üzenetére
Erre is kíváncsi leszek , de most konkrétan a linkelt fejlámpa érdekelne, mert van rá esély, hogy egy jó kis belépő fejlámpa lehetne elég jó áron csak még nincs vele tapasztalat. Egyébként van már crelant lámpám, nagy megelégedéssel használom a kis apróságot EDC-re, mióta megvan nem nagyon volt szükség S2+-ra vagy más hasonló lámpámra.
Más:
Ez vajon milyen lehet? 52 dolcsiért egész jónak tűnik [link]
[ Szerkesztve ]
''A bolygó működése során kritikus hiba lépett fel. Az ember.exe file súlyosan sérült. A rendszer leáll. Próbáljon meg egy újabb evolúciót.''
-
Ra3
őstag
válasz B4l!nt #24236 üzenetére
Nem tudom mennyire hamisítják, én 9100-ért rendeltem ugyanezt Banggoodról trackinggel (m4dm4x.com-os kuponnal), ott tuti eredetit adnak, elég jó minőség, én meg vagyok vele elégedve, mondjuk nekem a zoom nem hiányzik, anélkül legalább van szórt fény is, maxon brutál a fénye.
Jó a fokozatok kiosztása is, az 1lm mód pedig minden ilyen kis lámpába kéne.Amúgy láttam több zoomos lámpát, de nekem nem kéne, biztos van akinek jó, de nekem jobban bejön ha látom hogy mi van a lábam elött is.
[ Szerkesztve ]
''...te vagy a Jedi-ből az Onedin Kennedy?''
-
B4l!nt
aktív tag
Sziasztok.
Fejlámpát szeretnék venni max 30$ környékén. Ezt innen meg szabad venni? Mennyire hamisítják ezeket? Alkalmazásból 33$.
Kicsit olcsóbban esetleg valami jó vétel van jelenleg? Horgászatra kellene főleg a lámpa, fontos lenne, hogy tudjon kimondottan kis fényerőt is, esetleg fókuszálhatóság se lenne hátrány.
Ez esetleg? -
dugesz77
őstag
Banggood-on most igen jó árban van a BLF A6 . Sajnos mivel promóciós ezért semmit nem enged beváltani pluszban hozzá.
-
hpsafl
tag
Adatok:
Fényerő: 118000cd
Fényáram: 900lumen
Súly (akku(k) nélkül): 1109gramm
Fej átmérő: 100mm
Markolat átmérő: 72mm
Hossz: 176mmElőnyök:
-Nagy reflektor
-4db 5200mAh-es 26650-es akkuval (összesen 20400mAh) nagyon sokáig üzemel.
-Megáll gyertyaként
-Van benne anyag, így van hova mennie a hőnekHátrányok:
-Kaphatott volna valami szebb markolatot is.
-MódkiosztásCsomagolás tartozékok:
A lámpa két dobozban érkezik. Van egy külső, és van egy belső doboz, köztük viszont nincs semmi, a kisebb szorosan illik a nagyobba. A belső dobozban van maga a lámpa, és semmi más. A töltő ehhez a verzióhoz nem jár, csak a szivacs van a csomagban, hogy a lámpa ne lötyögjön.
Kicsomagoló videóHost:
Maga a lámpa elég brutális méretű.
A lámpa egy hatalmas méretű alumínium foncsort kapott, ami egy sima üveg mögött ül, és a foncsor alján pedig egy XM-L2 LED van. Az üveg és a lámpa között foszforeszkáló (GITD) O gyűrű van, valamint minden csatlakozásnál O gyűrűt találunk. Valószínűleg csak én fogtam ki egy ilyen darabot, de a központosító gyűrű el van repedve, mondjuk semmit nem befolyásol, csak ha belenézel, akkor látod, de a fényére nincs hatással.
A LED egy vastag alumínium lemezen ül, ami a hostra ül fel.
Mögötte pedig a driver van.
A jelenlegi áramerősség mellett ez nem okoz gondot. A lámpa feje nagyméretű, és sok anyag van benne, ezáltal sok hőt képes elvinni, de a fej és a test csatlakozásánál tehettek volna hosszabb menetet is, mert akkor a hőátadás jobb lenne. Ne értsétek félre, mert kb olyan hosszú a menet, mint egy SkyRay King lámpa esetében, csak arányaiban elbírt volna egy hosszabb menetet is. Ha már menet, akkor meg kell említeni, hogy a menet nem trapéz alakú, viszont eloxált, így a lámpa lockolható.
A lámpában 4db 26650-es, vagy 5db 18650-es akku fér el. Ez úgy lehetséges, hogy a 4db 26650-est csak simán bele kell tenni, és közéjük már nem fér el az 5., de ha 4db 18650-est teszünk bele hézagolóval, akkor az 5.-et hézagoló nélkül pont be tudjuk rakni középre.
A test végén helyet kapott egy omten reverse clicky kapcsoló, és egy acél fogantyú is, ami azért kellett, mert ekkora átmérőjű lámpát nem lehet kényelmesen kézben tartani huzamosabb időn keresztül, de ogy még kényelmesebb legyen kapott egy gumi borítást is, ami bár mindenképp hasznos, de nem túl szép.
Méret összehasonlítás:
Sony VTC4 18650-es, Convoy S2, Uniquefire UF1504, Palight Boss1, Convoy L2, ThruNite TN32User interface:
A lámpa négy móddal bír: alacsony, közepes, és magas, valamint egy változó frekvenciájú stroboszkóp. A driverben nincs módmemória, így mindig az alacsony módban kezd. A három folyamatos mód nem tökéletesen van kiosztva, mert bár az alacsony és a magas mód rendben van, addig a közepes szerintem erősebb a kelleténél, és így szemre nem sok különbség van a közepes és magas módok között. Ha a fényáramot nézem, akkor kb 300-600-900 lumen a kiosztás, de ezt az ember szem nem érzékeli ilyen jól.Fénye:
Fénye hidegfehér, és a nagy reflektor miatt jól koncentrált.
A három mód saját mérés és számítás alapján:
Alacsony 0,58A, 300 LED lumen
Közepes 1,41A, 600 LED lumen
Magas 2,28A, 900 LED lumen, 118000 candela, és 687m a megvilágított távolság.
Videó a fényéről
Pár kép a fényéről:Összegzés: Ez egy nagyméretű lámpa, ami főleg a nagy reflektorból és a nagy akku befogadó képességből ered. A méretéből és fényerejéből olyanoknak ajánlom, akik nem akarnak az éjszaka közepén akku cserével bíbelődni, és egy erős thrower kell nekik. Ha azt nézem, hogy 4db 5200mAh-es 26650-es párhuzamosan kötve 20800mAh-t ad, akkor azt 2,28A-al terhelve kb 8 órán keresztül világít maximum fokozaton.
Továbbá a nagy reflektor és a sok alumínium, valamint a nagy akkubefogadó kapacitás miatt modderek is tudnak belőle építkezni.További képek
A lámpát a GearBest adta a teszthez.Blogom: http://gearbest.blog.hu/ Egyedi kupon: gbkupon@gearbest.com
-
Predator2
addikt
Helló
Nem tudtok véletlenül, Banggoodra Convoy s2+ -hoz kupon kódot?
Vele szemezek: [link]Az enyém megtetszett öcsémnek.
THX
>> Ha érdekel valami, vagy nem tudok valamit, akkor Kérdezek << >>McLaren Forever.<< >> Az első és legfontosabb a megbízhatóság, minden más csak sokadik tényező!<<
-
tigipuf
senior tag
sziasztok!
26650-s akkut emberi áron tudna valaki ajánlani?Ha jól tudom már megint gondok vannak a szállítással a kínai piacról a biztonsági dolgok miatt.köszi!
"Ha jól viselkedik akkor gyuszi,ha rosszalkodik akkor Gyula."
-
Kozy10
tag
Sunwayman C22C Dual - light Night Traveler
Flash Sale Price $35.99
még 49 db van
Itt van róla részletes teszt hpsafl-tól: TESZT[ Szerkesztve ]
-
-
kgyuri7
csendes tag
Én meg tegnap előtt voltam Debrecenben. Nem messze lakom, szoktam néha arra járni... Egy kék s2+-t tudok mutatni.
-
erik365
senior tag
Debrecen közelében nem lakik valaki akinek van S2+ lámpája?
Megnézném már annyira kíváncsi vagyok rá, venni nem akarok mert fölösleges lenne. ( meg az asszony se díjazná, )1.4 T-jet M32
-
WestBam
Topikgazda
Ne gondolkozz rajta, mindkettőm van és össze nem lehet őket hasonlítani az S2+ javára.
Sokkal praktikusabb kis lámpa. Melegedni tényleg fog de nem kell csúcson járatni folyamatosan, teljesen felesleges, gyalog nem autó sebességével haladsz. Pont hétvégén használtam kényszerből egy sk68 klónt tök sötétben, több mint elég annak is a fénye sok mindenre, egy S2 ehhez képest atomvillanás.
Az SK98 fénye pedig ha megvetted érteni fogod miért mondjuk, hogy eltörpül az S2 mellett. Minden pontjában a megvilágított felületnek erősebb fényárt fogsz vele kapni mint a zoomossal. Ilyen 40m körüli távon kb. azt fogod érezni az S2 után az SK98-al mintha az S2 elé tennél egy matt fóliát. Boldog tulaj leszel, 7$-t pedig bőségesen megér, ne gondolkozz rajta sokat!!!⭐⭐⭐ https://elemlampablog.hu/linkek ⭐⭐⭐
-
bul07
nagyúr
válasz ZozzV6 #24215 üzenetére
Á nem kell köszi filózok még rajta, de annyira dicsérik mindenütt hogy kíváncsi lennék rá
Na de van még 10napom dönteni
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
ZozzV6
senior tag
Egyáltalán nem úgy mint egy SK98. 30-40m-en még elég erős a fénye. Nem úgy mint egy SK-nak. SK maximum bezoomolva gy négyzeten tud annyit mint az S2+ spotjának egy része viszont az SK akkor körülötte semmi fényt nem ad. Valahol volt összehasonlító képem SK és C8 között de szerintem valakit kérj meg a környékeden hogy mutassa meg milyen az övé. Saját szemmel a legjobb megállípítani. A képek sokszor csalnak. Kivéve ha teljesen ugyanolyan beállításokkal és azonos körülmények mellett és helyen készültek akár egyszerre. Nekem csak az AA elemes SK68 van jelenleg amivel össze tudom fotózni az S2+-omat ha az megfelel este elkattintok pár képet.
-
bul07
nagyúr
válasz ZozzV6 #24213 üzenetére
30-40m az hát, annyit tud a SK98 is
Én többre gondoltam akkor lehet nem lámpára nyomom el a kupont
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
ZozzV6
senior tag
S2 1 cm-el hosszabb mint az S2+ és az picit messzebbre világít kisebb terítéssel. amit kinéztél kb 30-40m-re simán elvisz jó fényerővel és nem csak egy pici pontban. max fényerőn elég rendesen fogja melegíteni a kezed a 8 db 7135-el Nekem 6x7135-ös van ami melegszik de még elviselhető és elég a fénye így is bár ezért van közepes és kis üzemmód. Nem fog olyan messzire vinni mint a C8 de cserébe nagyobb területet világít be közel.
EDC = Every Day Carry magyarul olyan apró hasznos holmikat jelent amit minden nap magaddal tudsz vinni bárhová nem úgy mint egy 5 góliátos maglite-ot ami nem fér el a zsebedben könnyen Semmi köze a Led fajtájához csak a lámpa méretére utal.[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
Convoy S2+ és Convoy S2 között mi a különbség?
És fényerőben hova tegyem? C8 képest mondjuk, vagy méterre meddig visz el úgy hogy egy arc felismerhető legyenVan ugye banggood-ra ilyen 14-7$ kuponom és gondoltam ha más nem veszek lámpát
Ezt néztem ki
Convoy S2+ Blue CREE XM-L2 7135*8 3/5 Modes EDC LED Flashlight
XML2 U2-1A
Kuponnal 7.5$ meglenneAmúgy a EDC LED mit jelent?
[ Szerkesztve ]
-
mailman
tag
-
hpsafl
tag
TK75 témában:
Jó ez az új TK75, meg a TM16 is. Az mindenképp látszik, hogy az egyiket direkt a másik konkurensének csinálták. Én még behoznék a képbe két lámpát, a Niteye T6-ot, ami 4350lumenes, és a TM16GT-t, ami csak 3600lumen, de 252kcd a fényereje a dóm nélküli ledek miatt.Kupont tudok intézni
Blogom: http://gearbest.blog.hu/ Egyedi kupon: gbkupon@gearbest.com
-
arti1121
senior tag
azért csori panasonic le van maradva [link] .
nem semmi hogy a kis kinai mit bir hazudni[ Szerkesztve ]
Sunwayman C20C, C22C, C23C, V60C, OLIGTH SR52UT, Nitecore HC65, MH20GT, HC65, TIP, TUP....TIP2
-
ZozzV6
senior tag
Megjött a Boruit RJ - 02 fejlámpa. Elégedett vagyok vele. Menetek minősége lehetne kicsit jobb vagy kap egy kis kenőanyagot. Áramfelvétel 50-1500mA fokozatmentesen állítható. Szenzoros módban ha nem világít kevesebb mint 10mA a fogyasztása így készenlétben sem zabál sokat. Hátrány hogy szenzoros módban nem lehet szabályozni a fényerőt csak 1500mA-es max üzemmódban lehet ki és bekapcsolgatni az integetéssel. Összességében masszív bár a lencsét kitekerve se a menetnél sem elől a lencsénél nincs O gyűrű így vízállósága minimális. Esőt még elviseli gondolom de víz alá nem mártható.
-
erik365
senior tag
válasz 206 cc #24205 üzenetére
Szerintem várd meg míg megérkezik, szedd szét, nézd meg milyen minőségű alkatrészekből van aztán utána vásárolj be hozzá. Esetleg tudsz külön réz pill-t venni, és akkor mehet az a driver is amit akartál,egy ilyen Noctigon csillagos leddel és akkor jó lesz a hőelvezetésed is.
1.4 T-jet M32
-
206 cc
senior tag
Sziasztok!
Mivel még soha nem tuningoltam lámpát kicsit izgat a dolog.Van egy Convoy C8 és nagyon elégedett vagyok vele.Most mivel van lejáró kuponom vettem egy Meco C8-at -tudom,tudom..... DE!!!-direkt tuning cél miatt rendeltem és kb 5 dodóba van csupán.Szóval ha átépíteném mit lehet belőle kihozni? pl.egy ilyen driver esetén illetve ehhez megfelel egy ilyen LED ?...ebből pontosan melyik méretet kellene megrendelnem és egyáltalán jó az említet driverhez?Illetve szerintetek ez az átépítés jobban muzsikál majd mint a gyári Convoy C8?
Előre is elnézést ha hülyeségeket kérdezek illetve az átépítésre szánt összeg tudom több mint ha vennék egy rendes lámpát,de kifejezetten az upgrade ami érdekel és hogy meg tudom e csinálni?!
Szóval köszönet a segítő infókért előre is!
Kellemes napot mindenkinek!206cc „- pedig nem is én utállak Téged.Te utálod saját magad” .... a problémát nem az jelenti, hogy valaki hülye,hanem az hogy nem ismeri be....
-
őstag
válasz mailman #24188 üzenetére
Én azt hittem angol, na mind1. EU belüli boltot nem tudtok mutatni? Egy ilyet azért szeretnék kontinensen belül venni. A toldó nem para, most is van egy TK75 és végig toldóval nyomom. Tavaly amikor bedurvult az éccakai meló csináltam egy konzolt amire a TK61 és a TK75 egyszerre rögzíthető és a két lámpával együtt megyek: ha szerelés/hibaelhárítás van akkor a TK75 ad teljes fényt, 500m+ távolságra meg a lemódolt TK61. Ha meg úgy tartja kedvem mindkettő megy és az úgy szép
Magamat ismerve ha meglesz a TK75 4000lu, új 3férőhelyes konzolt csinálok majd... (meg igazából szerelési munkálatokhoz a TK76 szórt fénye lenne még ideálisabb, csak kellene valami acélosabb leárazás... az azért csak drága - ha négy lámpa lesz akkor jön mind a négy melóba egyszerre )
IDEAZON Zboard MERC gaming billentyűzetet keresek.
-
őstag
válasz jozsi252 #24198 üzenetére
A 2600-os is visszavesz ugyanúgy mint a 2900 20perc múlva, de azonnal visszakapcsolható. Ez a fokozatos visszavétel meg egyel több érv a 4000lumenes TK75 mellett, bár sztem ha nem éri szél, a végén beállna 2500lu körülre - nem tudom meddig vesz vissza, de ha a régi szinte kihűl 1200lumenen míg 2900lumenen megsüt, akkor annál 2100 lumennél lehetne a legnagyobb merülésig tartható fényerő. Az új 4ledes nem tudom mennyire fejlettebb hogy rátettek 4ledet de a hűtés gyakorlatilag ugyanaz, már 2900-asnál is örültem volna egy TK61 méretű fejnek, több borda ráfér alapon
IDEAZON Zboard MERC gaming billentyűzetet keresek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hirdetni (keresem típusú is) és reflinket beilleszteni az ÁSZF III/10/16-17 pontja alapján tilos, az ilyen tartalmú hozzászólások moderálásra kerülnek!
- Bemutató Convoy M1 és M2 elemlámpa bemutató
- Bemutató Convoy L2 2016 elemlámpa
- Bemutató Convoy C8 bemutató - Előre mutat
- Bemutató Convoy L2 - már majdnem prémium
- Bemutató Convoy S2+ bemutató - A szükséges plussz
- Elemlámpa, zseblámpa
- Android szakmai topik
- Óra topik
- Bestbuy játékok
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- iPhone-t használók OFF topikja
- Mindent a StreamSharkról!
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest