Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Bambanő háza tája
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Gurulunk, WAZE?!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Szólánc.
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
-
LOGOUT.hu
🔦Üdvözöllek!🔦
A topik elsősorban az elemlámpákról, fejlámpákról, akkukról és a velük kapcsolatos technikai és tapasztalati beszélgetésről szól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
válasz mailman #24285 üzenetére
Oda szoktam figyelni ilyen kényes kuponra hogy ne osszam meg a kupont meg árat, de most az ár elkerülte a figyelmem. Kértem a módosítást.
Sok dolgot rendeltem már én is, nem nagyon volt gond semmivel sem, de nagyobb értéknél biztosabb a futárszolgálat.
iPhone 16 Pro Max
-
veterán
válasz mailman #24281 üzenetére
Úgy vagyok vele, hogy inkább kifizetem a vámot, de tartok tőle hogy ilyen értékű csomagnál lesz valami. Amekkora szerencsém van, pont ezzel lenne valami..
DHL-nél meg azért biztonságosabb minden téren.Kérdeztem Martint, aztán mondta hogy nem tudja sajnos meddig él a kupon. Úgy voltam vele hogy akkor inkább megrendelem most, mert ki tudja meddig lesz érvényes. Lehet csak pár nap, de lehet hogy 5 hét, stb.. Kínaiaktól függ azt mondta.
Te is ugyanezt veszed?
Én a BG logót levetettem a csomagról, kíváncsi vagyok hogy BG milyen árat ír rá.
[ Módosította: Intruder2k5 ]
iPhone 16 Pro Max
-
őstag
válasz mailman #24188 üzenetére
Én azt hittem angol, na mind1. EU belüli boltot nem tudtok mutatni? Egy ilyet azért szeretnék kontinensen belül venni. A toldó nem para, most is van egy TK75 és végig toldóval nyomom. Tavaly amikor bedurvult az éccakai meló csináltam egy konzolt amire a TK61 és a TK75 egyszerre rögzíthető és a két lámpával együtt megyek: ha szerelés/hibaelhárítás van akkor a TK75 ad teljes fényt, 500m+ távolságra meg a lemódolt TK61. Ha meg úgy tartja kedvem mindkettő megy és az úgy szép
Magamat ismerve ha meglesz a TK75 4000lu, új 3férőhelyes konzolt csinálok majd... (meg igazából szerelési munkálatokhoz a TK76 szórt fénye lenne még ideálisabb, csak kellene valami acélosabb leárazás... az azért csak drága - ha négy lámpa lesz akkor jön mind a négy melóba egyszerre )
IDEAZON Zboard MERC gaming billentyűzetet keresek.
-
veterán
válasz mailman #24197 üzenetére
Kis kiegészítés a TK75 2015 visszalépéséhez.
Az 2900 lumenes verzió volt idevezérelt, viszont a 2015-ös verzió akkor lép csak vissza, ha eléri a 65 fokot. Illetve akkor sem egy adott lumenszámra, hanem 1-5%-al csökkenti a fényerőt. 3800 lumen - 3600 lumen stb..
"For instance, the first step down: 4000 lumens*(1-5%)=3800 lumens; Secondly, 3800 lumens*(1*5%)=3610 lumens..
by Fenix Store
[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro Max
-
Surci1
tag
válasz mailman #24194 üzenetére
Igazad van a kuponos vásárláshoz képest nem jó ajánlat. Én inkább lehetőségként írtam a "HKeqipmentnek levelet írni hátha tud adni egy kedvezőbb árat" reagálva.
Más: Tudna valaki segíteni abban, hogy mennyivel rosszabb vagy jobb (pro és kontra ) a Nitecore TM16 a Fenix TK75-öt höz képest. Ha egyáltalán össze lehet hasonlítani a két lámpát tudásban, minőségben.
Azért kérdezem, mert vennék egy Nitecore-t 136dollárért és hogy annyiért megérné-e?[ Szerkesztve ]
-
Ra3
őstag
-
Ra3
őstag
válasz mailman #23902 üzenetére
Köszi, kipróbáltam, az s2+-nál is jól működik
Más, egyik kolléga szerzett pár 8 cellás Lenovo akksit az It-ről, egyet szétkaptunk, két cella 1.7V-on állt, ezeket döglöttnek nyilvánítottam, a maradék meg 2.8-3V között szórt, ezek még szerintetek még mennyire használhatóak? Töltést még nem próbáltam, nincs hozzá itt most eszköz.
Amit utoljára elbontottam abban a jók 3.6-3.7V között voltak.''...te vagy a Jedi-ből az Onedin Kennedy?''
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hirdetni (keresem típusú is) és reflinket beilleszteni az ÁSZF III/10/16-17 pontja alapján tilos, az ilyen tartalmú hozzászólások moderálásra kerülnek!
- Bemutató Convoy M1 és M2 elemlámpa bemutató
- Bemutató Convoy L2 2016 elemlámpa
- Bemutató Convoy C8 bemutató - Előre mutat
- Bemutató Convoy L2 - már majdnem prémium
- Bemutató Convoy S2+ bemutató - A szükséges plussz
- Proxmox VE
- Elemlámpa, zseblámpa
- Milyen GPS-t vegyek?
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Politika
- E-book olvasók