- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
tenaijo
tag
Nekem ez a hétvége az idei év legrosszabb wl élménye.
Majdnem 5 óra alatt toltam le 8 meccset, 7-1-ben állok, de nem valószínű, hogy befejezem.
Mindenki kilépked döntetlennél, vagy ha felrúgja a kapura törő embert, és pirosat kap. Ha nyerek, egyből beaddol és irkálna. Két meccset vitt (volna) el az AI tizenegyesekig, ha nem lépkedtek volna ott is ki. Addig tolta a szerencsétlent, míg a szétnyert meccsen random bekotorta a gólokat, majd pause, és 20-25p ment a kukába.
8xG vs 0.6xG meccsek 80. percében néha már szinte imádkoztam, hogy ne kapjak valahogy random egy gólt amivel kiegyenlít.. Botrány.MINDENKI 4321-et tol. Ha van két gyors szélsője, akin futós ps+ és/vagy aerial+ van, a lobbed through ballt/whipped passzt nem lehet levédekezni. Ha mélyen van a védelem, ha nem, a fullback sose éri el, vagy esetleg ha lenne bármi sansza, a ps+ miatt sose nyeri az 1:1-et levegőben (kivéve ha az AI valami csoda folytán pont engem tol), manuálisan még stickkel se lehet időben beváltani rá. Mindezek után ráfekszik a nyomoronc az R1-re, 10-ből egyszer valahogy átfolyik a védőmön, majd vagy ellövi, és a FB VDS random elugrik egy tökmás irányba - mindegy húzom-e bármerre vagy sem -, vagy egy random befutónak cutback és gól. HIába védekezem le 10-ből 9x tökéletesen a szitut, ha egész meccsen ezt spameli, és egyszer összejön neki. Középpálya nincs, olyan szinten pressingel mindenki (amit állítólag már kétszer nerfeltek... Aha.. ), hogy esélytelen normálisan támadást építeni. Ha az AI úgy dönt, hogy te nem passzolsz/rúgsz gólt, akkor akár le is teheted a kontrollert... Vagy szélről-szélre ívelgetés amíg valaki nem hajlandó leszakadni a védőjéről. Ezt meg csinálja akinek... Nem vagyok pro player, de a rank 2-3 meg szokott lenni. Ami ezen a hétvégén folyik, az vegytiszta pestis.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új Acer Predator 16 WQXGA 165Hz G-Sync i9-13900HX 16GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Win11 Garancia
- Számítógép, ryzen 5 2600, RX 580 8GB, 16gb ddr4, 512gb ssd, 1tb hdd
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD
- Gigabyte GeForce GTX 1660 Ti OC hibátlan, dobozos, 14 nap személyes garanciával
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD
- LG 49SE3KE-B 49" Full HD LED monitor
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Eladó karcmentes Moto G31 4/64GB / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest