Hirdetés
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
Új hozzászólás Aktív témák
-
EA's hit
addikt
válasz
bodnarbenede
üzenetére
Igen az vicces, hogy 10 hónapja nyomom a játékot, biztos vagyok benne hogy nem sok embernek van nálam több játékórája (sajnos), és sok tízezer különböző packot elnyitottam már idén, de Mbappénak és Putellasnak még semmilyen lapja nem jött egyszer sem
Azt hiszem mindenki másnak nyitottam már ki legalább egyszer a gold lapját, de nekik nem, pedig ilyenkor már azok is csak fodderek. Bezzeg KDB, Benzema, Lewa hatszázadjára is megjön, pedig egy gold KDB pont ugyanannyit ér, mint egy gold Bampé. Gold Messit csak az elmúlt héten nyitottam vagy 12-t
Persze az első 2 hónapban amikor még ért is valamit, ő sem jött egyszer sem. Nincs az a valószínűségszámítás a világon, amivel kijön az, hogy mondwjuk 50 ezer packból egy év alatt az egyik 91-es gold lap 500x nyílik ki, a másik meg 0x 
-
Sirandrish
legenda
válasz
bodnarbenede
üzenetére
Én azt nem értem, már főleg így a játék végefelé hogy legalább a gold lapoknak miért nem ugyanolyan az esélyük.
Hát bakker ilyen Orbanból, meg Borja Iglesiasból ha nem nyitottam már 300-300 darabot akkor egyet se, de van olyan 83as akit pl tegnap láttam először. Lehet korábban is jött már 1-1 belőle, de azért az arányok.
Odegaardből meg Modricból már 35.000et nyitottam, de pl Son talán 3-4 jött. És millió ilyen van még.
Bappeből nekem már jött vagy 2...akkor én király vagyok?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Realme GT 2 - aláírjuk
- One mobilszolgáltatások
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Arc Raiders
- Androidos fejegységek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Fűnyíró topik
- AliExpress tapasztalatok
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- LG (32GS75QN-B) 180HZ QHD GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- ROG Strix G713PV 17.3" QHD IPS Ryzen 9 7945HX RTX 4060 16GB 512GB NVMe gar
- Victus 15.6" FHD IPS Ryzen AI 7 350 RTX 5060 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- MSI Thin GF63 12UDX 15.6" FHD IPS i7-12650H RTX 3050 16GB 512GB NVMe gar
- Gigabyte AERO X16 1VH 16" QHD+ IPS Ryzen AI 7 350 RTX 5060 16GB 512GB NVMe SSD gar
- Itachi! Felsőkategóriás Gamer PC! Csere-Beszámítás! R7 9800X3D/ 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB Nvme SSD
- Lenovo ThinkPad 40AN Thunderbolt 3 Workstation Dock (Gen1)
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4294
- 262 - Lenovo LOQ (17IRX10) - Intel Core i7-14700HX, RTX 5070
- RITKASÁG! Avexir Raiden DDR4 4GB/8GB ramok
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Azt hiszem mindenki másnak nyitottam már ki legalább egyszer a gold lapját, de nekik nem, pedig ilyenkor már azok is csak fodderek. Bezzeg KDB, Benzema, Lewa hatszázadjára is megjön, pedig egy gold KDB pont ugyanannyit ér, mint egy gold Bampé. Gold Messit csak az elmúlt héten nyitottam vagy 12-t