- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB versus 990 PRO 2TB M.2 SSD
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- moongoose: Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- tordaitibi: Chatcontrol
Új hozzászólás Aktív témák
-
radio11
tag
Nem azt mondom, hogy olcsóbb v. drágább, hanem nagyjából ugyanannyi és nem vagy elkötelezve. Ez az én világnézetemben nagyon fontos dolog.
Szintén világnézeti kérdés, hogy ha valamiért fizetek azt ne korlátozzák egy készülékre. Az analóg kábeltévét különösebb gond (és felár) nélkül teszem szét a 2 azaz kettő tévénkre, a digitális modernizáció jegyében meg felárat fizessek érte? Jól tudom, hogy egy ilyen rapsberry alapú cucc tokkal vonóval egy másik éves kártya árában lenne, de mondom én a hülye elvek embere vagyok és inkább előbbire áldozok, csak hogy ne sérüljenek az érdekeim :-) Meg hobbitevékenységnek sem utolsó.
Az ingyenest köszi nem akarom megosztani, mert azokat tudja a két tévé is venni. Csak a kódoltakat kellene kettéválasztani. Vagy ha van valami opció a kártyák duplikációjára (hogy az egy kártya működjön két készülékben egyszerre) az is jó lehet. Nem a kártya közönséges másolására gondolok (ami tilos is és lehet, hogy műszakilag sem lehetséges) hanem arra, hogy esetleg egy célhardver kétfelé, két conax olvasóba emulálja az egy kártya tartalmát. Lehet, hogy iszonyú blődség amit irtam, de nem tartom kizártnak, hogy már ilyen próbálkozások is voltak valahol.
Új hozzászólás Aktív témák
- Napelem
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Futás, futópályák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple iPhone SE (2020) - életképes alternatíva
- Borderlands 4
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Egyedi matricák gyártása, akár kis mennyiségben is! Kattints a további infókért.
- Apple MacBook Pro 16" (2021) M1, 32GB RAM, 500GB SSD Csúcskategóriás erő, elérhető áron!
- HP 280 Pro G2 Sff üzleti gép i3/8GB/WIN11
- Üzleti Monitorok (Led, HD, FullHD)
- Hibátlan üzleti lézernyomtatók garanciával (színes, multi, fekete-fehér)
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3240
- iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3457, 94% Akkumulátor
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 6700XT / 32GB DDR4 !
- ASUS ZenBook 14 OLED UM3402 - 14" 2.8K OLED 90Hz - Ryzen 7-5825U - 16GB - 1TB - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest