- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
Új hozzászólás Aktív témák
-
jozsi252
veterán
Tehát
Nem a parabola van összekötve a tetőantennával. A tányérból ami jön le 2 kábel az egyből a UPC-be megy be.
HanemA UPC van összekötve SCART-al a videóval. Majd a videóból megy a fenti elosztóba 1 koax, amivel azt érjük el hogy minden tv-n lehet nézni a UPC-t.
Azért kellett dekódert venni, mert abba a szobába csak ritkán nézzük a UPC-t. Nagyrészt az RTL meg TV2 megy a másik szobába. Csak ugye azmiatt is kellett mert ha valaki nézi a UPC-n pl a History-t akkor a másik szobába is azt kell nézni, és ilyenkor jól jön a dekóder, mert ugye akkor lehet a TV2-őt vagy az RTL-t pl.
Hát rajzolni kicsit cinkes lenne
Lényeg hogy a videón keresztül van megosztva a UPC a többi tv fele.
Kernel A padláson a bekötéseket nem én csináltam, és lévén hogy nem értek hozzá, így nem tudok rajzot csinálni sajnos, csak el tudom magyarázni hogy mi hogy van.
Hogyha a loopon keresztül összekötöm a tv-t, akkor ugyanúgy fog menni az analóg sugárzás a tv-n? Viszont a bekötés ugyanúgy megmarad SCART-on keresztül, így csak át kell kapcsolnom AV-ra hogy a digitális adást tudjam nézni azon a tv-n?
Illetve az nem lehet gond hogy mind a 2 kábellel össze van a dekóder a tv-vel? Tehát loop csatin is meg Scart-on keresztül is?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 3
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Lexus, Toyota topik
- Asztalos klub
- Battlefield 6
- Ne felejtsd el a páncélt lemeríteni!
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3025
- Eladó Új állapotban lévő Xiaomi Redmi 13C 4/128GB / 12 hó jótállás
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest