- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Pajac: Átlátszó fém
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
jozsi252
veterán
Tehát
Nem a parabola van összekötve a tetőantennával. A tányérból ami jön le 2 kábel az egyből a UPC-be megy be.
HanemA UPC van összekötve SCART-al a videóval. Majd a videóból megy a fenti elosztóba 1 koax, amivel azt érjük el hogy minden tv-n lehet nézni a UPC-t.
Azért kellett dekódert venni, mert abba a szobába csak ritkán nézzük a UPC-t. Nagyrészt az RTL meg TV2 megy a másik szobába. Csak ugye azmiatt is kellett mert ha valaki nézi a UPC-n pl a History-t akkor a másik szobába is azt kell nézni, és ilyenkor jól jön a dekóder, mert ugye akkor lehet a TV2-őt vagy az RTL-t pl.
Hát rajzolni kicsit cinkes lenne
Lényeg hogy a videón keresztül van megosztva a UPC a többi tv fele.
Kernel A padláson a bekötéseket nem én csináltam, és lévén hogy nem értek hozzá, így nem tudok rajzot csinálni sajnos, csak el tudom magyarázni hogy mi hogy van.
Hogyha a loopon keresztül összekötöm a tv-t, akkor ugyanúgy fog menni az analóg sugárzás a tv-n? Viszont a bekötés ugyanúgy megmarad SCART-on keresztül, így csak át kell kapcsolnom AV-ra hogy a digitális adást tudjam nézni azon a tv-n?
Illetve az nem lehet gond hogy mind a 2 kábellel össze van a dekóder a tv-vel? Tehát loop csatin is meg Scart-on keresztül is?
-
jozsi252
veterán
Sziasztok
A következő témában szeretnék segítséget kérni, mert én már minden lehetőséget kimerítettem, és nem tudom hogyan tovább
Szóval van a hálószoba ahol van a UPC. Ez össze van kötve a TV-vel, illetve a videóval. A videóba jön fentről a padlásról 1 koax kábel. Ezzel a módszerrel elértük hogyha a videó be van kapcsolva, akkor a házban levő maradék 4 tv-n is lehessen nézni a UPC-t de ugye csak abban az esetben ha be is van kapcsolva a videó.
A padláson jó nagy antenna van, ami megy 1 elosztóba, meg erősítőbe így lehetséges ugye hogy pl a UPC-t mindenhol lehessen nézni. Ebbe az elosztóba megy a videóból fel a koax ugyebár.
Nos a kérdésem az lenne hogy be lett iktatva az átállás miatt 1 dekóder az egyik szobába. Scart-al van összekötve a tv-vel. De sehogy sem tudok rájönni hogy milyen módszerrel tudnám nézni a UPC-t azon a tv-n is pl. A Wayteq dekóder ami lett vásárolva, van módszer arra hogy 1 beállítást módosítsak hogy a UPC-t is tudjam fogni azon a tv-n ahova a dekóder be lett rakva?
Köszönöm
Remélem nem voltam túl bonyolult
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy s24 Dual sim 8/128GB Független
- Keychron Q8 halkított, magyar feliratozású PBT kupakos billentyűzet + második csere belső
- Vegyes szimulátoros kiegészítők
- HP Spectre x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -60% i7-13700H 16/1TB Iris Xe 3K+
- Dell 27" UltraSharp U2713HM QHD 2560x1440 IPS DP/DVI/HDMI/VGA monitor - PIVOT is - több db
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i7-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 3100 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S2 TG Chieftec 500W
- Eladó egy wittings steel hr sport hibrid okos óra dobozával töltővel
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Microsoft Surface Pro 6 fekete
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest