- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- hdanesz: 50. Debrecen Nagydíj - nemzetközi salakmotorverseny - életemben másodjára
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
spiritex
veterán
válasz
spiritex #13097 üzenetére
Na végre, így 4 nap után válaszoltak a csehek, az Evolve (ha jól értem most már Abacus) support központból. Kezdtem ideges lenni, hogy dícsérik itt magukat, meg a termékeiket, meg bizonyos termékek Lifetime garanciával duma, stb, support meg nem létezik... A magyar oldal egy zsákutca, mert nincs GYIK, amire hivatkozik, és az ftp szerver is halott, amit linkel. Nincs e-mail cím, és nincs Kapcsolatfelvételi lap sem, amiről hablatyol. Tehát az angol verzión levő cseh fazonnak írtam egy e-mailt, de senki rám se bagózott 4 napig, amíg ma azt nem írtam, hogy nagyon megbántam, hogy evolve terméket vásároltam, mert sok a bibi evvel az Andromeda dvb-t-vel, support meg nem létezik. Na erre írtak utána gyorsan, hogy megkapták a hiba leírásaimat, és várják a fejlesztőktől az új firmware-t, amit majd az ftp oldalukon fogok megtalálni. Na kíváncsi leszek... mert egyelőre az ftp-jük is halott.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- Lenovo Tab M10 HD 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station (akár 2x4K felbontás)
- iKing.Hu Motorola Edge 60 Pro Green Használt, karcmentes állapotban 512 GB tárhely
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest