- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szivat a ONE. Digi és követeléskezelő (Második rész)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tanári fizetések: magas béremelést jelentett be az államtitkár - és a VALÓSÁG
- Digitális Állampolgárság Program
-
LOGOUT.hu
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
thenameless
tag
válasz SpydeR3412 #61113 üzenetére
Bezzeg a hétvégi HunWhoop talival nem dicsekedsz...
#61116 vandor01: szépen repül a denevér!
-
thenameless
tag
Nem reklám, ha zavaró vagy ellen megy valami csudi irányelvnek akkor törölni és jöhet a fekete pont.. Aszem Microfpv csoportról is itt olvastam.
Csináltunk egy Tinywhoop közösséget a FB-on, mert magyar ilyen még nincsen elvileg.Csak TW!
HunWhoop néven meg lehet találni, páran már innen is vagyunk.[ Szerkesztve ]
-
thenameless
tag
válasz SpydeR3412 #60905 üzenetére
Ha nincs róla videó akkor nem igaz!
-
thenameless
tag
válasz SpydeR3412 #60903 üzenetére
Kösz srácok a mai élményeket a korzón! Lassan bánom, hogy nem tettem egy próbát végül... de jó volt a kivonult csapat, mindent kárpótol!
-
thenameless
tag
Ezt láttátok?
Jumper T8SG LITE -
thenameless
tag
válasz thenameless #60001 üzenetére
Hasonló hiba esetén kalibrálás megoldja!
-
thenameless
tag
Gh0sT Jumperes-érzékenységállítós írásán felbuzdulva kedvem támadt kipróbálni amit írt. Sajnos nem nagyon akar össze jönni, lehet én vagyok béna vagy fw bug de nekem az aux 4-5 meg sem moccant semmit. Transmitter menu - Channel monitor alatt a Stick Inputnál nem mocorognak a csúszkák csavarás közben.. Másnál működik rendesen? FW verziót írhatna akinél rendben van. Biztos be van kötve és tekergetésre az ellenállás változik.
(t8sg-v5.0.0-f31c081)[ Szerkesztve ]
-
thenameless
tag
válasz SpydeR3412 #59588 üzenetére
Erre a széles propellerre tudsz linket dobni? Turbowing tényleg 3,6g 7cm antennával? Tényleg jó ára van kár, hogy a $ cserébe ilyen rossz..
-
thenameless
tag
válasz Peaceliker #59567 üzenetére
Jah és nekem a kamera nehéz... Valami régi 6gramm körüli aio-ból van... De már úton a kisebb.
Amit SpydeR ír az is jó, sőt jobb megoldás már mint egy egybe AIO, nekem a rögzítés sosem jött be, takony megolvadt, ragasztó meglazult stb. Nagyon forróak ezek az egybe cuccok. VTX03 pl szinte hideg az lst-s2-vel össze hasonlítvaMás: valakinek nincs véletlenül pár HV akkuja Bp környékén? Nekem 4-re esett vissza az állomány és sos jó lenne pár darab...
-
thenameless
tag
válasz Peaceliker #59565 üzenetére
Gyártó szerint:
3,3g a váz (kisebb az akku tartó ezt vegyük hozzá) boldclash elvileg 3,9
2,5g az FC +farkinca
Az én nem feltétlen szuperpontos konyhai mérlegem szerint meg 24-25g között ingázik a kijelző akku nélkül. Motor 716-os.[ Szerkesztve ]
-
thenameless
tag
válasz thenameless #59563 üzenetére
Ami fontos: Mindenképp el kell szigetelni a két lapkát egymástól teljes felületen! Mert nem fogod érteni miért pörög a motor akkor is amikor nem kellene még jó, hogy ennyivel megúsztam
-
thenameless
tag
válasz Peaceliker #59562 üzenetére
Igen, így ezerszer könnyebb a canopy alatt elférni és rögzíteni és hűtés is jobb szerintem.Sőt akár lehet lowprofile gépet építeni, kamerát betenni a előre a vázhoz taknyolva. Boldclash alatt is elfért, ha kicsit a motor csatikat kijebb hajtogattam a forrasztás újramelegítésével, de betafpv frame alatt sokkal több a hely.
Kép a vtx-ről -
thenameless
tag
Betafpv rendelését dpd hozta, 10 nap volt. Minden termék külön csomagolva szépen, teljesen lenyűgöznek. A frame-ek nagyon minőségiek a boldclash-hez képest, ami szerintem így is bőven jó a hasonlóakhoz képest, de elkezdtem nagyon leamortizálni őket, az utóbbi időkben néhány játszóteres mókánál mindennek nekicsapódva... Erősítések mindenhol! Remélem 2x jobban is bírják majd. HV akkut sem kell végre kipárnáznom, és végre nem lesz zöld színű a váz...
Az FC nagyon tetszik kényelemes helyen van minden, csináltam rá csatit és az NFE gyorsan fel is lett pattintva.
Az AIO kamerákat kicsit hanyagolom, VTX03 nagyon szépen elfér az FC alatt, így ha kell 50mW kinti terepen nagyobb biztonság érzetet ad, ami mostanában kellett is párszor. (hétvégén elveszett/elvitteaszélafrancba az első gépem, igaz én voltam a hülye, tanulópénz)
A beta hármas propellerek nagyon a kingkongra hajaznak, ami sajnos törik mint a ropi csattanásnál, de lehet ez a frame majd nem engedi annyira. Majd kiderül.
Grátiszba a dobozok még jók lesznek vákuumozni is akár[ Szerkesztve ]
-
thenameless
tag
válasz SpydeR3412 #59323 üzenetére
Jaja tudom, de én 31usd-t pakoltam össze. Fc, pár váz, canopy, propeller.
-
thenameless
tag
Végre valami hasznos tipp a toy távokhoz
Bayang SPI AlienWhoop ZER0[ Szerkesztve ]
-
thenameless
tag
válasz SpydeR3412 #59128 üzenetére
Nézd át kicsit NFE beállításait úgy rémlik elég egyértelmű volt a sok opció közül melyiket kell kikommentelni. De ha kell majd megnézem
SilverVise is ment a telefonommal, de azért így távra mégis jobb -
thenameless
tag
válasz SpydeR3412 #59115 üzenetére
pl: [link]
Igen erre a gépmenüből bindelésre én is gondoltam, csak én a TW akku feszkót kitettem a timer alá, hogy arra is hagyatkozhassak az idő mellett
Az érdekelne, hogyan lehet működésre bírni, ha egyáltalán működik meg jó lenne tudni amúgy milyen.. szívesen váltanék vázat, hogy ne kelljen kipeckelnem a hosszú akkut. Most két oldalt van 1-1cm öntapadós szivacs ami ugyan olyan magas mint az akku.
Amúgy is kezdem teljesen legatyásítani a 3db vázamat[ Szerkesztve ]
-
thenameless
tag
válasz Peaceliker #59092 üzenetére
van már 1g alatti, faragok annyit a gépen, hogy fel se tűnjön néha nagyon el tud bújni a mocsokja, nekem hiányzik ez az opció nagyon
Más..: T8SG-n be lehetne állítani, hogy ne kelljen 2,5 percenként menüből/ki-bekapcsolással bindelnem a gépet akku cserénél? (gyorsgomb, gyors menü, kapcsolóra, akármicsoda? )
(#59098) SpydeR3412: tűkön ülök az eredményre/megoldásra
[ Szerkesztve ]
-
thenameless
tag
Ezt nézte már valaki? Van rajta buzzernek hely, és silveres fc tudunk róla valamit? Beecore Lite Silverware Brushed Flight Controller w/ Bayang Protocol for Tiny Whoop Blade Inductrix
https://banggood.app.link/1cOqxOpyiO -
thenameless
tag
válasz Peaceliker #59033 üzenetére
Akku merítés: beállítottam T8SG-re egy olyan timert ami 2 percről számol vissza, de csak ha tényleges gáz adás van. Ha zizeg, hogy letelt vissza hozom, kivéve ha még kiadja valami jó helyzet (boldclash 19k motorral, NFE, Gnb HV 250)
-
thenameless
tag
Utóbbi időben kicsit el vagyok havazva, de a mókolásra kell időt szakítani
Múlt héten befutott a Jumper T8SG. Van bőségesen jó minőségű 18650, így csináltam egy balanszos telepet a távba ami mm pontosan befér még. Így 2500mAh bőségesen elég lesz.
Utána még az usb porton alakítottam kicsit, egy külső microUSB mindig kényelmesebb, mint egy belső mini. -
thenameless
tag
Ne mindig csak Saccco tegye ki a friss ropogós videókat!
The UltraSilverWhoop azosztigen![ Szerkesztve ]
-
thenameless
tag
válasz SpydeR3412 #58266 üzenetére
Jah, camera miatt, meg később cuccaiból valami kis boss jellegű géphez Természetesen az elején meg jól lezúzni
-
thenameless
tag
Valaki nyomul/nyomult FuriBee F90 -el? Kihajítsák a maradékot GB-nél 28usd, alapból alkatrészek miatt gondoltam rá, de azért párszor lehet megröptetném
-
thenameless
tag
válasz SpydeR3412 #58002 üzenetére
na megint duplázok mert vak vagyok és lassú
Ennek örülök, remélem eu express nem áll meg útközben sehol és hamar ide ér.
Szoktam lesni a SpydeR FPV-t segített is kicsit a döntésben.
Mivel rögzítesz amúgy? A camera vagy a dvr a gyenge láncszem? Bár valamelyik videó egész jó, nfe széria furcsa.[ Szerkesztve ]
-
thenameless
tag
Valaki akinek előbb kerül a kezébe Vision plus szemcsi, a nagyító "üvegén" a recék kívül vagy belül vannak?
(Kiszedtem a dc-dc step up convertert amit powerbankal használtam. Mostantól két darab 18650 egy kapcsolós tokban szolgál ki )
Szóval összerakásnál filózom számít e... ha belül van furábbnak tűnik nekem.[ Szerkesztve ]
-
thenameless
tag
Jumper T8SG már csak 59 usd... persze pár órával azután, hogy megrendeled 69-ért..
aki eddig gondolkodott már ne gondolkodjon rajta tovább, ingyen van! -
thenameless
tag
Jumper T8SG esetleg van valakinek? Írhatna róla kicsit. GearBest-en 69.99 usd lehet nem kéne kihagyni ennyiért.
-
thenameless
tag
Ezen kamilláztam ma én is.
Más:
Meg jöttek a gnb akkuk... Hogyarohadtviharba tud ennyire vadulni tőle a gép? Meg is törtem a vázat miatta kicsit. Mi lesz ha a 19k motor is meglesz? Az elpusztíthatatlan kasztni el fog pusztulni -
thenameless
tag
Akkuból végül GNB lett, de nagyon sokat gondolkodtam az elején betafpv akkun 8db! igaz érdemes még mellé dobni valamit, hogy meg legyen a 30 usd free shipping
[ Szerkesztve ]
-
thenameless
tag
Az a remek ötletem támadt, hogy írhatnál egy pöpec cikket Silverware-ről is, hogyan, mit, mivel, linkek, stb kezdenek az ismerősök érdeklődni, de amikor a silver-t felhozom elmenekülnek... na nem mintha én érteném annyira
Gyorsan leszünk annyian utána, hogy átköltözünk egy Tiny Whoop csoportba -
thenameless
tag
Rakjad csak A népszerűsége is érdekelne!
-
thenameless
tag
Nah, tegnap nekem is készült egy újabb canopy, és bele is került az LST-S2 (hogyezmilyenpicibasszus) ragasztgatás helyett csak egy kis szivacs és kívülről egy db kis kötegelő, amivel így be is lehet pozicionálni, hogy pontosan és stabilan álljon.
Érezni azt a 2g-ot amit nyertem vele!
Rendeltem 19k motort, de ebay-es hi-etech írt, hogy nem találják a raktárban bocsi... Így ezt más se erőltesse. Sebaj Tmart-on akciós! 7,6 USD!!![ Szerkesztve ]
-
thenameless
tag
válasz SpydeR3412 #57287 üzenetére
Na ez "jó" hír, pont tegnap volt, hogy majdnem rendeltem. Volt egy durva beltéri csatt, boldclash váz kicsit megnyekkent a motor mellett eltört ahol a kábel vezető fülecske van. Kétkomponensű ragacs meg elfogyott, hotglue meg nagyon ocsmány lett
-
thenameless
tag
válasz SpydeR3412 #57116 üzenetére
Nekem eBay hi-etech -től van 3 hét volt. Már mást is rendeltem onnan régebben, korrekt eladó.
Mondom ezt úgy, hogy nálam az utolsó helyen van az ebay a 4-5 forrásomból[ Szerkesztve ]
-
thenameless
tag
válasz syler123 #57109 üzenetére
Nyugodtan! Nálam van otthon közel 30 adapter/fej/levágott csati stb és 2db-ot találtam ami jó, az is kb forraszthatatlan volt, mert univerzálishoz volt fej valami nagyon szutyok anyagból
szerk.folyt.RE:
szét kell kapni és lekövetni, a tüske a + (de én multimétert használok)
adaptereken meg van sokszor jelölve a kábel, a jelölt a negatív normál esetben, ha ügyes volt a kínai
Szivaroson amúgy van egy piros zsugorcső darab, hogy utólag ne keverjem,[ Szerkesztve ]
-
thenameless
tag
-
thenameless
tag
válasz Saccco #57096 üzenetére
Ó ne aggódj, még lesz mit hangolnom a mintán még a csavar helyek nem elég jók.
Valamilyen ebéd/ételfutár cég kajás doboza nem tudom honnét van, elég jó anyag 0,5mm körül lehet, kár hogy nincs több próbáltam még noname margarinos dobozt, ultra derm tetejét, de nem viselkedtek elég jól.
Majd előbb-utóbb szerintem veszek PETG táblát, 0,5 800x1000 kb 1150 pénz nem messze tőlem. -
thenameless
tag
válasz syler123 #57075 üzenetére
Nekem van!
Valóban igaz a dolog, a tipikus adapter ami pl minden ledszalagos, modemes, routeres anyába passzol itt nem lesz jó, de ha veszel egy univerzális adaptert amihez sok fej van, biztos találsz hozzá valót, 2,5mm a belső átmérő ami kell. Vagy adapter vége levág és xt60 csati.
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- Kukirin G2 Master (max sebesség: 60km/h)
- Secretlab TITAN Evo "Neo Hybrid Leatherette" - XL - 5 év garancia Bontatlan, új Számlával
- Oversteel Ultimet gamer szék kék-fekete
- Fibaro okos radiátor termosztát szett (Fibaro Heat Controller+Temperature sensor) - z-wave
- Secretlab TITAN Evo "Soft Weave"- Regular - 5 év garancia Bontatlan, Új, Számlával