Új hozzászólás Aktív témák

• koko 959

csendes újonc

Ma ismét kimentem megjáratni a 251-est és az x5ct. Mivel 1 aksi nem aksi kivittem f 646-os heli 700 mA-es aksiját is és felkötöttem. Ment vele csak kb. 7 perc után vége volt. Ami nagyon hiányzik az elején orientációs led hogy tudjam merre megy ha 100 m felett van a távolság. Hazajövetel után beépítettem 2 nagy fényerejű ledet a ferde orrészbe s mivel besötétedett a földön néztem meg a fényerejét kb 300 m távolságból még komolyan virít. Megnézzük majd napfényben is. Egyébként a két led 55 mA-t vesz fel tehát talán 20 másodpercet rövidíthet a repülési időn. Ugyanezt megcsináltam az x5c-n is és azóta egyetlen alkalommal sem volt probléma az oientációval még 60-80 m távolságban sem. Javaslom mindenkinek akinek ilyen problémája van és nincs fpv a gépen. Molnigee kösz a segítséget de még a rövidítések sem tiszták, lehet hogy valakinél továbbképző tanfolyamot kel rendelnem. Nincs valaki Debrecen környékén aki okítani tudna. Vagy telefonos segítséget is szivesen vennék, természetesen a telefon költséget vállalom.

Új hozzászólás Aktív témák