Hirdetés
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- leslieke farmerzsebe
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
-
LOGOUT.hu
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Allien
veterán
válasz koko 959 #55966 üzenetére
MJX blindelése: táv kikapcsolva, távon benyomod a lock/unlock gombot (piros gomb), és így kapcsolod be, gépbe akksit csatlakoztatod. Ennyi.
Illetve video:
[link]
pont oda, ahol van a párosítás.[ Szerkesztve ]
Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert |
-
Teréz Atya
senior tag
Ha a bindelés nem megy, akkor valahol ebben a vidiben beszélek róla. Vagy a másikban. Már nem emléxem.
A hedonizmus egyetlen elfogadható formája a kvadkopterezés! - koptergeza.blog.hu - www.youtube.com/channel/UCLtnLDubykhLEvDX0ZVUM8w - www.facebook.com/koptergeza
-
Baku
aktív tag
A régit tudtad bindelni? Ezt is úgy kell.
Ha nem megy, 3 eset lehetséges:
1: rossz a gép fc-je (hibás)
2: rossz a táv (hibás)
3. Menet közben változtatott a gyártó, és bizonyos szériától megváltoztatta a protokollt, kvázi másik távval, és másik vevővel gyártotta az újabb B3-akat ....Másra nem tudok gondolni .....
-
Geller72
veterán
-
Geller72
veterán
válasz koko 959 #55825 üzenetére
Vagy a távban merült le az elemszett, vagy az van, hogy a gyári töltőd egy halom szar. Nekem átlag 3-ból egy szar volt és hiába hitted azt, hogy feltöltötte 4 óra alatt, mégsem tolta fel annyira, hogy ne hisztizzen. Amint feltettem ballanszolt komoly töltésre, normális töltővel, ez a gondom megszűnt. Az első tippem nekem is a táv lenne. Aztán a gép akkuja. Ki tudod mérni cellánként. Amúgy a magyart google fordítóból nyomod? Nem baj, csak érdekes.
[ Szerkesztve ]
-
Teréz Atya
senior tag
-
Teréz Atya
senior tag
válasz koko 959 #53018 üzenetére
No, ha egyben kijön belőle a PPM jel, de olcsó jános vagy, akkor csak rákötöd a hangkártyára, ahogy itt is írtam. Ha kicsit szofisztikáltabb megoldást akarsz, beszerzed a 22 in 1 dugaszt ebből a cikkből.
Ha nagyon bele akarsz menni, olvasd el mind a 6 cikkemet. Benne van az is, hogy tudod mobilra kötni, hogy lehet drót nélkül szórakozni vezeték nélkül.
Ha még ezután is maradt benned valami, amit kétlek, akkor szólj, mert akkor írok egy hetedik cikket. De már el nem tudom képzelni mit írhatnék róla.[ Szerkesztve ]
A hedonizmus egyetlen elfogadható formája a kvadkopterezés! - koptergeza.blog.hu - www.youtube.com/channel/UCLtnLDubykhLEvDX0ZVUM8w - www.facebook.com/koptergeza
-
Allien
veterán
válasz koko 959 #48200 üzenetére
Ööö, szerencsére tévedsz! Pót alkatrész igenis VAN! Pl akksi:
Original MJX B3 - 018 7.4V 2300mAh 25C
Óccsó, jó. Igaz, elvileg nem tartja ott semmise, de össze hajtasz egy papírt, és beékeled, legrosszabb esetben, ha parázól, hogy kiesik (de nem fog). Propeller:
[link], és azért ezt, mert 3 szín közül választhatsz, és a kiegészítők ingyé vannak! Kapsz hozzá 4 anyát is, meg egy műanyag lefogót is. A kamera egy dolog, ennyi pénzért megfelelő. A "vagy"-okat nem értem. Mind 3 kamera, amit külön lehet venni, rögzítős is. Egyedül a B2C verzióban van olyan, aminek a képét nem küldi el sehogy se, de felvesz.
Én is gondolkodtam, hogy átcserélem a vezérlést, és szerintem bele is férne a 3-sba a 2-s belseje. Mást meg nem kell át rakni. Az ereje megvan amúgy hozzá. Csak, más a vezérlés. A 2-snek a gázkarja közép állású. Kevésbé finoman lehet szabályozni, cserébe a gps ott tartja, ahova rakod az égen. Aliexpresszen láttam külön bugs 2 boardot, de mivel a 3-s karjai gyengék, és berezonálnak, nem raknám mégse abba a vázba. Vagy vennék valami karbon vázat, vagy eleve másik gps-s drónt. De, ebben a kategóriában igen csak be vagyunk határolva. Ugye, a közvetlen "ellenfél" a Hubsan-ok. De azok is fix kamerások (a csúcs model már szintén drága). Amit most kipróbálnék, az talán a BAYANGTOYS X21, de ugye emlékeim szerint itt valaki már kapott BAYANGTOYS-t kicsit össze törve. Míg MJX vonalon azért senki se panaszkodott, hogy szart kapott volna... (max nem tetszik)Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert |
-
Baku
aktív tag
válasz koko 959 #48145 üzenetére
Részvétem az elveszett gépért (meg a többiért) qrvaszar érzés tudom.....
Bár én még "csak" két syma x5-öt veszítettem így el, de nálam is +1 a soha többet GPS nélküli gépet nem veszek fogadalomra ....
A Bugs3 már nálam GPS trackerrel el van látva, bár nemigazán volt alkalmam élesben is tesztelni, ( nagyon kíváncsi lennék rá, hogy érne-e valamit , ha elveszteném a gépet....)
Viszont az sem lehet kellemes érzés, ha megtalálod ugyan a gépet, de szarrá törve, leamortizált kamerával és gimballal ....
Tehát csak a gyárilag GPS-sel, és korrektül működő RTH-val ellátott gépeké a jövő .... (legalábbis nálam ...) -
Allien
veterán
válasz koko 959 #48145 üzenetére
Akkor mondanám, hogy a Te géped az MJX Bugs 2, csak annyira az se hibátlan. Az szerintem össze fossa magát mondjuk gimbal+ekenH9 alatt... A Bugs 3 legalább emelkedett a cuccal. Már azon filózom, hogy elég lenne a kamera alá egy sújt kötni, a kamera meg egy gömbcsuklón, és egyszerű fizika, a súly függőlegesbe tartja a kamerát. Vagy, elégséges lenne egy 1 tengelyes gimbal (a horizontot tartsa), csak olyat se találtam nagyon. Tehát, a Bugs 2 range teszt:
[link]
Annyit kell tudni, hogy a távján van két vissza jelző rész. Az egyik "H", a magasságot mondja meg, a másik pedig "D", a kezdő ponthoz való távolságot. A videóban elküldték 999-n túlra. Az lenne az érdekes, ha 4 számot írna ki, akkor lehet, hogy kis tuninggal még elmenne pár kilométert is.Amúgy, láttátok az új Refitting antennát? DJI-re:
Nem olcsó, 58 dolcsi, kérdés, (gondolom), műköne más távval is?[ Szerkesztve ]
Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert |
-
Allien
veterán
válasz koko 959 #47517 üzenetére
A bugs 3 egy bug. Kamera platform, de megy mint a meszes. A Bugs 2 sokkal nyugisabb, és van benne gps. A 3 ágú propp is néha placebó hatású inkább, de ha sérül a propeller vége, stabilab marad, mint a 2 ágú. Sebességre:
[link]
[link]Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert |
-
Allien
veterán
válasz koko 959 #47479 üzenetére
Szia!
A Bugs 3-l több lehetőséged is van. Egyfelől, az Eken H9 egy SJ4000 camnak felel meg. Elvileg, egy video output kábellel megoldható, de nem próbáltam még. Én külön kamerát használok erre a célra, az MJX saját kameráit. Igaz, most jelenleg csak aliexpressen látok ilyet hozzá.
A magasságot sajna nem nagyon van lehetőség mérni, csak plusz eszközökkel. Ezek meg nem olcsóak annyira. Ilyen szempontból a Gugs 2 lenne a nyerő, annak a távjára vissza küldi a magasságot, és a kezdő ponthoz mért távolságot a kopter.
A Bugs 3-hoz még ajánlható kieg 3 lapátos propeller.Jelenleg 6 dolcsi 4 darab, de van hozzá anya csavar is, így az ingyé van. Ha jól mértem, asszem 7 colos ez a propeller amúgy.[ Szerkesztve ]
-
Allien
veterán
-
Baku
aktív tag
válasz koko 959 #47344 üzenetére
Minden info látható a képeken feljebb....
Ja, és az eredeti kérdés arról is szólt, hogy milyen szerszám kell hozzá.
Szakszerű eljáráshoz zégergyűrű fogó, mégpedig külső zégerhez (mert külön van belsőhöz való)....
A külső csőrei a fogó összenyomásakor távolodnak egymástól (tehát pont fordítva működik a " normális" fogókhoz képest), így húzza szét a zégergyűrűt.
Egyébként fel lehet "kínlódni" kis csavarhúzóval, csipesszel, kis lapos fogóval, és ezek együttes kombinációjával is, de ha nem vagy elég ügyes, és szerencsés, akkor a zéger elrepül a p.....ba...
(Bocs azoktól, akiknek semmi újat nem írtam ezzel.... )Így néz ki.egy univerzális zégerfogó, amit át lehet szerelni külsőre, belsőre, és 90°-osra is:
[ Szerkesztve ]
-
Teréz Atya
senior tag
válasz koko 959 #47340 üzenetére
Ha ugyanolyan a kiosztása mint a Mobiusnak, akkor ez a kábel megteszi.
-
üszök
őstag
Media player Classic Mindent megeszik emlékeim szerint.
"Semmi szükségem rá,és pénzem sincs"
-
Teréz Atya
senior tag
Valami codec fog kelleni. De én egy ideje VLC media playert használok, és övöm és bódottá vagyon, mert be vannak építve a codecek.
-
Teréz Atya
senior tag
-
üszök
őstag
válasz koko 959 #47295 üzenetére
Hiba volt. A BG EU raktára egy kaki. Kínából hamarabb megjönnek néha cuccok mint onnan. Én nem is veszek semmit már onnét,mióta 3 hét alatt ért ide valami a nyár közepén. Meg fog jönni valszeg, B@sztasd kicsit őket mi van vele,meg a postán is megnézheted,mert emlékeim szerint sima levél volt amit rendeltem.
Nagy valószínűséggel a kamera Kínából is megjött volna gond nélkül."Semmi szükségem rá,és pénzem sincs"
-
Teréz Atya
senior tag
válasz koko 959 #42533 üzenetére
Csak itt az a nagy kérdés, h pl. lezsugorcsövezem az antennát, hogy ne vigye el a szél vagy esésnél a faág, beleszól-e vagy nem a finomhangolt frekibe. Meg miért pont a 23mm-es antennás vevőknek kisebb a hatótávja.
Elhiszem h a Flysky-nál nem majmok ülnek, de néha olyan hülyeséget összehoznak, hogy a falnak megyek tőle pl. legutoljára az A8S.
Tehát mekkora az esélye, hogy a 23mm-es hossz bug vagy feature?A hedonizmus egyetlen elfogadható formája a kvadkopterezés! - koptergeza.blog.hu - www.youtube.com/channel/UCLtnLDubykhLEvDX0ZVUM8w - www.facebook.com/koptergeza
-
vandor01
őstag
válasz koko 959 #41050 üzenetére
nemtom milyen fpv meg hova hogyan kötötted???
de a kamera portra lehet buzzert rakni es ez esetben
ha x7-es TAV-od van akkor a piros gomb nyomasara visitani fog
vagy raksz ra feszmérő buzzert es ha alamerul jelezni fog talán megtalálható?CSAK az INNOVACIO jegyeben! dr Palkovics: "Továbbá Magyarország, legalább régiós szinten, vezető szerepet kíván betölteni a dróntechnológia elterjesztésében, mivel a technológia térnyerése számos további előnnyel, kedvező hatással jár egyebek mellett a szoftverfejlesztésben és a mezőgazdaságban."
-
Jackal2
senior tag
válasz koko 959 #38611 üzenetére
Rosszat linkeltem, van 220-as is
Az alábbi blog szerkesztője: quadkopter.blog.hu
-
Teréz Atya
senior tag
válasz koko 959 #38611 üzenetére
Hogy a budos fenebe sikerult kihozniuk egy 110V-os tapegyseget a minden halozati feszultsegen elketyego kapcsolouzemu tapok koraban?
-
Teréz Atya
senior tag
-
SpydeR3412
aktív tag
válasz koko 959 #24167 üzenetére
Csavarboltban szoktak venni ilyet itthon az emberek.
De én pl. a Runner, törött propellerjeiből (önzàrós) csináltam.
Viszont nemrég lattam valahol hirdetve is. Jofogás, vagy valamelyik drónos oldal.
Én a helyedben amúgy, odataknyoltam volna a motorra a proppot. Bár még nem csináltam/hallottam ilyet.foka (24163): Pedig nyugodtan jöhettél volna tegnap is.
[ Szerkesztve ]
-
Allien
veterán
Az én csavarjaimat tegnap adták fel. Igaz, csak "úgy" rendeltem, mert 3 garnitúra proppot is rendeltem. Tegnap elővettem az X250-t, és érdekes, olyan, mint amikor mentem az MJX X600-l, és megjött az X250. Azóta elő se vettem, csak egyszer. Most meg az X250 járt így az X251 miatt.... Méretben ugyan az, élményben meg nem.
-
kriszbon
őstag
Szia!
Úgy látszik ez a bal első prop. és csavar eltűnés eléggé jellegzetes ezeknél a gépeknél.
Most neked is, előtte engem is elhagyott ez a szett, és lehet rosszul emlékszem, de mintha SeByDocKy is írta volna.
Első felszállás után kicsi potty, majd következő próbánál pár m-es magasságban elszáll a cucc róla.
Most rendeltem csavarokat hozzá, mert eddig égen földön nem lehetett kapni.
Bezzeg most kapható, mert múltkor már rendeltem 2 motort hozzá, mivel azon van csavar, és esetleg tartaléknak is jók azok.
Igazából már ide kellett volna érnie 24-e óta, mert a drágább 6-10 napos szállítást választottam.
Én egy Stihl karburátorból fűrészeltem ki a rézbetétes menetet amivel az alapjárat állítható, mert abban balos 4-es a menet.
Egyébiránt nézz szét barkácsboltokban, vagy csavar boltokban, talán akad balos 4-es.
Ja igen, mérgemben akkor rendeltem 4-es menetfúrót Bg oldaláról, itt is van már, csak kellene kerítenem anyagot hozzá hogy csináljak csavart.
De eddig nem álltam neki, mert jó még az amit rátettem.
A másik, hogy hiába van carbon tartókar a masinán, ha úgy esik le valamelyik karra, akkor a lehelet vékony burkolatra viszi át az ütközés erejét(nem kell nagy) és már ki is törik a kar környéke, utána az a kar már nem is áll olyan mereven.
Na meg kár hogy játék csavarokkal van csak összerakva ez is, a csavarokkal jönnek ki a menetek is.[ Szerkesztve ]
Mindörökké az első tökösebb gépem 4S akkuval: https://www.youtube.com/watch?v=ryVAamO5QpI (a többit már magam építettem kicsit jobbra) Netuddki, valahol a térben és időben! Vazze eltévedtem! Valaki?? Segitsééééééég!!
-
Jackal2
senior tag
válasz koko 959 #21903 üzenetére
Általában a gyártók feltüntetik. Nekem van rapid charge akksim, amit 10C-vel is lehet, de még 1-1,2 C-nél sosem töltöttem gyorsan, mert az 5-10C töltésnek csak terepen lenne értelme. Persze, ha belegondolsz, hogy milyen töltő az, ami 1500mAhs akksinak tudja kenni 15000mA-val...D és ez csak egyetlen akku
-
kriszbon
őstag
válasz koko 959 #21873 üzenetére
Szia!
Milyen ledet használtál, és hova kötötted rá ha szabad kérdezni?
Na igen az orientáció akkora távolságban már elég gond ennél a masinánál.
Ha olyanok a fényviszonyok, néha alig lehet észrevenni a gépet főleg ha szembe jön, vagy olyan a háttér, 150m körül meg már azt sem tudom mit csinál a gép, csak találgatok.Mindörökké az első tökösebb gépem 4S akkuval: https://www.youtube.com/watch?v=ryVAamO5QpI (a többit már magam építettem kicsit jobbra) Netuddki, valahol a térben és időben! Vazze eltévedtem! Valaki?? Segitsééééééég!!
-
molnigee
aktív tag
válasz koko 959 #21873 üzenetére
Én ma azt vettem észre, hogy már nem vesztem el az orientációt
Sőt már azt nem értem, hogy lehet elvesziteni. Fura ez, egyszerűen mész, és tudod merre mész.
Volt ma hogy elkaptam a kapu szélét, a gép meg elkezdett pörögni, vagy 5mpig pörgött mint az őrült, aztán abbahagyta, és ugyanúgy mentem tovább megszokás az ember, szerintem jobb ha nem a fenyekre koncentrálsz, hanem a mozgásból tanulod meg követni az orientációt.--> http://dronearena.hu/ <--
-
molnigee
aktív tag
válasz koko 959 #21829 üzenetére
x251 táv:
Bal hátul fmod/flap: a t.curve beállításait kapcsolhatod
Bal előől g.s/gear: gyro beállítás kapcsoló
Jobb hátul: motor tilt (lekapcsolja a motor)
Jobb elől d/r: d/r beállítás kapcsolásHa a Mode gombot nyomod hosszan, akkor a tárcsával tudsz lépkedni a beállításokban, majd push gombra belelépsz, kiválasztod a számot 1-5, push és beállítod az értéket amit akarsz, back back.
Mindig ahol áll a kapcsolód, oda állítja be amit épp állítasz értelem szerűen.
reverse: ne állítsd el, nem tudom mi
D/R: max dőlési érték és forgási sebesség
EXP: holtjátéknak nevezném, ha minusz felé tekered, akkor lesz holtjáték, tehát nem reagál rögtön a kar, ha pozitívba tekered, akkor kivül lesz üresen a kar, tehát 100as expon 50% kar mozdításon van a 100%, -100on meg 50%-tól kezdődik.
T.Curve: gáz görbe, 5 lépcsőben a gáz adagolása, 0-20-40-60-80 tök stabil és jó kezdésnek, kapuzáshoz én most 0-30-40-50-60-at használok, csapatáshoz meg 0-25-50-75-100
P.Curve: nem tudom
Gyro. milyen gyorsan stabilizáljon, 43-alatt kapod meg a rattitudeot, pirosan fog világítani a led a gépen, lehet flippelni, de csak óvatosan, egy rakat bénaság szerintem--> http://dronearena.hu/ <--
-
Jackal2
senior tag
válasz koko 959 #21771 üzenetére
150 órát?DD vagyis 1500x feltöltöttél akkut? Durva
Szerintem semmi durva nincsen benne, szépen óvatosan, füves területen először a gépet nem elfordítva repülj, amíg megszokod az erejét. Yawt ne használd. Aztán már ha érzed a határait, akkor forgasd lassan körbe álló helyben. Ha ez is megy, lassú köröket írj le, ha ez is, akkor kezd el nyomni, amíg a maxor ki nem tudod tolni belőle.
-
Watt25
veterán
válasz koko 959 #17242 üzenetére
Azért szerintem az akkut is tesztelni kellene jobban, illetve másik aksival próbálni. (Érd, vagy XIII. kerület környékén tudok kölcsönadni.) Mert attól, hogy megvan (megmarad) a feszültség az aksiban, nem jelenti azt, hogy képes megfelelő erősségű áramot is leadni.
Egyébként meg BG-n kettőezeröccá' az elektronika.[ Szerkesztve ]
Itt a válasz: http://sablonvalasz.blogspot.hu/
-
fape
senior tag
válasz koko 959 #17166 üzenetére
Nekem se bírta a zuhanást az X8C. Bár a nálam nagyobb baj volt, hogy olyankor is elkezdett zuhanni amikor nem akartam. De csak akkor amikor sj4000 vagy yi cam volt rajta. Aztán kapott nagyobb puffer kondikat. Itteni ajánlásra. Érezhetően jobb lett az X8C-s motorral is. Kevesebb a random zuhanás és most már meg is tudom fogni a csattanás előtt.
Az X8G motorok csak most értek ide, pont most akarom beszerelni őket. Volt egy jó kis köröm a banggooddal aztán végül a gearbestről jöttek. Sajna a teszt repülés megint csak jövőhétvégére marad....[ Szerkesztve ]
Nem ezeket a drónokat keresik!
-
Jackal2
senior tag
válasz koko 959 #17166 üzenetére
Meg ne vedd!!!
35 rongyért brushlesst vegyél, de ilyen szarokat nem szabad már venni.
JJRC X1, XK X251, XK X252, Bayangtoys X16, csak brushless, semmi más.
Esetleg a Xinlinnek nézd meg a brushless like modelljét. A CX-20 is 58 most a Banggoodon, szóval inkább dobálj még a malacperselybe, vagy vedd meg EU raktárból valahonnan, ha van (TD-n szokott lenni vagy GB).
Mellékesen a Fatshark vezérlősnek nem is olyan rég volt szoftverfrissítése, kapott új funkciókat mint Cable cam, Circle hoovering meg ilyenek.
-
Teréz Atya
senior tag
válasz koko 959 #15772 üzenetére
Koszi a felvilagositast, de nem veletlenul hasznaltam azon kifejezeseket. Ha azt mondom, hogy hasznalj fiam "Circular Polarized LHCP" antennat, akkor emberunk ugy fog pislogni, mint beka a kocsonyaban. Es a vicc az h az eladok is "mushroom antenna"-kent hivatkoznak ra.
Van antennaepitessel es hangolassal tapasztalatod? Ha igen, az kiraly, mert tervezem valamikor a jovoben finomhangolni az FPV szettemet. Persze elotte be kell szereznem egy megbizhato tolomerot.Igaz, nem dolgozok tanarkent es sokat nem is tanitottam, de azt vettem eszre, hogy a szaxo helyett fontosabb, hogy az alany ertse mirol van szo. Egyetemen is sokat korrepetaltam. A ledaralt szakkifejezesek annyit ernek, mintha ez ember vodorbe vizelne az osztaly kozepen. Hangos, latvanyos, de nem visz kozelebb a tudashoz.
[ Szerkesztve ]
-
AGE-T
őstag
válasz koko 959 #14853 üzenetére
Egyébként tuti, hogy ez van. Hiszen ennyi erővel a mobilozást, videózást is tiltani kellene.
Már látom a jövőt. Valami kormányközeli haver megnyer egy pályázatot, amit a drónok vezetői oktatására írnak ki, jogköröket kap a szabályozásra, és legombol a drónosokról jó sok pénzt, hogy megkaphassák a jogosítványukat. Persze tiltva lesz minden, mezőn lehet majd nulla ember fölött röptetni.
Amit a 444 meg ez a másik arc csinál, max arra jó, hogy mindenféle nemzetbiztonsági okokra hivatkozva tiltsanak mindent. Mert a végén még lekapja valaki 4K ban, ahogy lapátolják az orrukba a havat..For SALE: http://bit.ly/1aepGxI
-
Jackal2
senior tag
válasz koko 959 #14252 üzenetére
Nem tudom, még meg sem jelent. 100 m plusz de onnan már úgy sem látszik
Terézatya: igazából az MJX X600 váza fos, mert hosszúak a karok és szarrá törnek, ami alsó-felső shell csere. A nihui meg masszív kis dög. Jah az MJX X600-ban is benne van az átbukós hiba, flipnél mint az U 807-ben, sikerült ezzel is reprodukálni
-
Patics
tag
válasz koko 959 #13907 üzenetére
Ez milyen led amit feltennél a drón elejére? Esetleg van fotód róla?
Tulajdonképpen minek a led a drónra? Előre egy, hogy tudd melyik az eleje, de a többi? Sőt nekem előre sem kellett (eddig) a hátulján lévőt figyeltem... A többit meg mindig kikapcsolom, ne fogyassza az aksit.
ilyen 5V-os ledem van, ha kell valakinek?
Madaraim: Sbach 342; Double Hourse 9081; Skyartec Wasp V3; Align Trex 500; WLtoys V686G; Floureon H101; ZMR-250 FPV Racer ------- Földi ellátó: M1 Abrams
-
medvegy
aktív tag
válasz koko 959 #12968 üzenetére
Igen én is észre vettem, hogy nem tölti fel teljesen őket.
Neked mi a tapasztalatod a töltés jelző ledekkel? Random vagy rendben van, és ha nem világít, akkor is tölt? Tegnap rádugtam ötöt. 3 led világított csak, de hagytam mindet töltődni, addig amíg a 3 led kialszik. Meg fogom nézni az aksikat egyesével, hogy hány percet bírnak, és akkor kiderül, hogy csak a ledek buziznak vagy valami kontokat hiba miatt nem tölt rendesen.FOTÓIM: facebook.com/otvos.aerial/ & instagram.com/sandor_otvos/
-
Teréz Atya
senior tag
válasz koko 959 #12903 üzenetére
A tengely kornyeke nem ment tele dzsuvaval? A "bronzpersely" nekem mindig eltomodott utkozeskor. A burkolt csapagyazas tobbet ved.
-
veterán
válasz koko 959 #11586 üzenetére
meg lehet éppen próbálni, de nem lehet, hogy akkor inkább a vevőoldalon kellene antennát bővíteni? esetleg az adóra valami irányított cucc. az erősítő egyrészt leveri a környék wifijeit is akár, másrészt ha pl zajos a jel ami a távból jön, akkor azt is erősíteni fogja, és ugyanott tartasz.
hanyas vagy, te disznó?
-
Teréz Atya
senior tag
válasz koko 959 #11582 üzenetére
Ha "toy grade" geprol beszelunk akkor nem nagyon van telemetria, legalabbis en nem talalkoztam olyannal. Viszont elegge nagy dognek kell lennie, hogy latszodjon pl. 500 m-rol. Ezert ilyen kis gepeknel nem szoktak hasznalni nagyon bika erositot, max ragyogyitanak egy routerantennat.
Nagyobb gepeknel mar van telemetria. Meg az 50 dolcsis FySky i6 tavban is van amit a Teszko gazdasagos brushless gepekhez adnak. Az erosito gondolom nem csak a kimeno, hanem a bejovo jelet is erositi.A hedonizmus egyetlen elfogadható formája a kvadkopterezés! - koptergeza.blog.hu - www.youtube.com/channel/UCLtnLDubykhLEvDX0ZVUM8w - www.facebook.com/koptergeza
-
medvegy
aktív tag
válasz koko 959 #10487 üzenetére
A hétvégén fogok rendelni a Banggoodról egy Eachine H8 Mini 3D-t. Szeretnék hozzá venni pár pót aksit is. Szerintetek van rá esély, hogy a H8 Mini aksijait fogom tudni ezzel tölteni? Nem volna rosz, mert X5C-mhez elvileg már úton van egy ilyen töltő Kínából.
[ Szerkesztve ]
FOTÓIM: facebook.com/otvos.aerial/ & instagram.com/sandor_otvos/
-
Jackal2
senior tag
válasz koko 959 #9983 üzenetére
Én repültem vele, szerint 1 az 1-ben koppintották, bizonyos alkatrészek gyanúsan ugyan azok voltak (lehet a Syma gyártotta a nagy bevásárló kp.-knak, szoktak ilyet) logo nélkül. Az biztos, hogy az X5SW akksija belemegy, repültem is vele, szerintem a motor is ugyan az lesz, de ha nem, akkor sincs semmi, mert általában 8x20 vagy 8x25-ös motorokat kell rá rakni, csak a feszültség legyen ugyan annyi. Én megpróbálnám az X5 C alkatrészeit, esetleg előtte megmérném az akkumulátor befogadó részt egy tolómérővel.
akksi: Mi ezt vettük akksiban és elosztóban, ez működik, mert próbáltam.
hatos "mega pack" töltővel TD-ről
giga akksi 100mAh-s, ehhez már megmérném az akku befogadó részt.
- motor óra járásval forgó
- motor, ellentétesen forgó, a motorokat rendelheted EU raktárból is, csak 2x annyiba kerülnekÉn még tennék egy próbát az Aliexpressen is, ha akarsz jobb árakat és egy kicsit nagyobb rizikót
Terézatya:+32 a szállítás. Szokásos Gear Best csapda
[ Szerkesztve ]
-
Zarándokland
újonc
válasz koko 959 #9983 üzenetére
Igen én már szedtem szét.
Nekem is az alábbi videó segített benne [link]
Ami nem látszik a videón, hogy ahol a talp belemegy a házba ott van még 4 csavar ami a házat fogja pluszban, amíg azokat ki nem szeded addig ne feszegesd a karjait :-)
A beszerzésben hátha tud valamelyik topik társ segíteni.A legjobbakat
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- Liftor Active fekete, szövet + háló ÚJ BONTATLAN
- -60% ÚJ Soflow SO X elektromos roller, BONTATLAN
- Secretlab TITAN Evo "Soft Weave"- Regular - 5 év garancia Bontatlan, Új, Számlával
- Secretlab TITAN Evo "Neo Hybrid Leatherette"- Regular - 5 év garancia Bontatlan, új Számlával
- Irodai forgó szék - Kékeszöld Delight (Beliani) Eladó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest