Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Egy korszak vége
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Vegyestüzelésű kazán rostély házilag!
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
-
LOGOUT.hu
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pikachu24
aktív tag
válasz szacsee #22498 üzenetére
Felsz. súly: 1300g
Motorok max fogyasztása: 12A
Akku: Multistar 5200Mah 10C
Mocik occó kínai -
kimista
aktív tag
honnan tudni ezeket?
és akkor melyik kamerát érdemes választani? jackall, egy gyors listát pls
Van pár versenydrónom, menő telefonom, atomerős gamer laptopom, kocsim, motorom. Ide ezeket kell írni, nem?
-
kimista
aktív tag
gépről semmi se ment.. paypalnál acces denied.
telefonról rámentem, megvoltak az orderek, és kifizettem telóról. valszeg 90%-a már backorderes, vagyis nem lesz belőle semmi, de meglátjuk.holnap mi várható? érdemes-e felkelni
Van pár versenydrónom, menő telefonom, atomerős gamer laptopom, kocsim, motorom. Ide ezeket kell írni, nem?
-
Jackal2
senior tag
16 dollár 2 propellerre a szállítás, ezek hülyék.
Az alábbi blog szerkesztője: quadkopter.blog.hu
-
szacsee
nagyúr
Na ki mit vett?
Nem láttam értelmét gemfant venni, mert itthon van 5 doboz kingkong. 😁
8045-ös turnigy-t vettem némi kedvezménnyel.
Úton vannak a vázak és az xk detektor. 😍
Ma thrust stand-ot csinálok és prop balancert, ha lesz időm. -
kimista
aktív tag
4-edjére van your cart is empty.. komolyan kezd felbaszni.. 55 perce egy rendelést nem tudtam leadni
-
faresz5
senior tag
Lelimitálták,hogy mennyit lehet venni, nevetséges
-
Allien
veterán
Addig is halgassátok meg EZT:
Szeretném a homokórát megállítaniBattlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert |
-
kimista
aktív tag
ha egyáltalán eljutunk oda.
nekem már csomó minden backorderes..de komolyan gci.. mire fizetéshez jutok, your cart is emtpy.. szedhetem össze megint..
reklamálni meg reklamánhatnék, ezek nem a BG-s segítőkészségükről hiresek[ Szerkesztve ]
-
Jackal2
senior tag
Az a poén, hogy a checkoutnál timeoutol Szóval ha még be is rakod a cuccost, akkor sem tudod megvenni
-
Jackal2
senior tag
Érzem, hogy begyorsul, ÉRZEM, ja nem, ez az index...
-
kimista
aktív tag
na mivel úgyis mindenki vár, mondjátok emg h melyik proport érdemes venni racerre.
nem akarok tesztelgetni ezer félével, veszek egy kétágút, 5045öt, meg egy háromágú 5045,est, egyéb?[ Szerkesztve ]
-
kimista
aktív tag
your cart is empty, anyád végülis csak 20 perce szenvedek vele
[ Szerkesztve ]
-
PNP
őstag
EU raktárban mi van? Nem jutok odáig, hogy azokat listázza ki, az összes közül eddig egynek látom a címében.
-
tibibi
őstag
minden elkelt nevetséges pedig vettem volna a tarantulához propot
Neptun mi itt azért nagyobb a tét
Azt azért gondolom senki nemhiszi el ,hogy ennyi idő alatt minden elkelt kamu az egész...
[ Szerkesztve ]
-
kimista
aktív tag
az én kosaramban van -0.03 usd-s termék. most akkor ők fizetnek nekem?
hogy van a szállítás? 1 kg alatt olcsóbb, nem? tehát megéri klön rendelni őket.
untracked, az is gls, vagy sima posta?[ Szerkesztve ]
-
Jackal2
senior tag
Nincs még meg a leárazás, nézem a prop szekciót. Nem tudják elindítani az akciót a terheltség miatt.
Téves, megjött rohaaam.
[ Szerkesztve ]
-
kimista
aktív tag
na, bevásároltatok propellerekből? honnan tudtátok h mi lesz? mondta tegnap vki h propeller day lesz. van valami lista?
távra várok, meg fpv szemüvegre
[ Szerkesztve ]
-
Pikachu24
aktív tag
http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/seven_deadly_wins_promo.asp
A lista lefelé nem tölt be
[ Szerkesztve ]
-
Pikachu24
aktív tag
START!
Szerk.: Még semmi
[ Szerkesztve ]
-
Pikachu24
aktív tag
Látom már más is bekészült.
LOL le van fagyva az oldal
[ Szerkesztve ]
-
szacsee
nagyúr
-
elszabi
tag
A Légügyi Hivataltól legutóbb azt a levelet kaptam, hogy csak telefonon adnak tájékoztatást a hobbicélú UAV reptetés szabályairól. Szóval várhatóan visszahívnak és úgy szívesen elmondják, mi a helyzet.
A tippem az lesz, hogy nem foglalkoznak velünk jelenleg, de ezt törvényileg semmi nem garantálja. Így amíg nem böki senki csőrét a reptetésünk, addig szabad a pálya. Na, de ez még csak találgatás... Bővebbet hamarosan. Ami viszont kicsit rossz hír: Hivatalos papír tuti nem lesz róla, hogy legális mondjuk a belvárosban reptetni. Pedig ebben reménykedtem, hogy legalább szerzek egy papírt, amit meglobogtathatok, ha odajön valaki fontoskodni.
[ Szerkesztve ]
-
-
Plasticbomb
addikt
válasz Pikachu24 #22394 üzenetére
Nem, nem, ez black screen, csak a reboot segít visszahozni a képet.
Nagyon bassza a csőröm, mi lehet az NH-mal, miért nem adott képet...
Fene essen bele a HKba, hogy eltalálta azt a napot, amikor még nincs nálam a pénzmagom, minek adtam kölcsön.. (baráti szeretetből).
ArchLinux, Star Citizen, Subnautica+BZ, ASTRONEER, Grounded, DRAG, VOLCANOIDS, Space Engineers, Elite:Dangerous, Beyond Blue (TK-Glitch Proton)
-
tibibi
őstag
És ha nem akarsz sokat költeni és 3-4 hetet várni van gyors megoldás
Na ajánlom magamat ! -
Jackal2
senior tag
Lol EKEN H8R vízállóság teszt
-
Tegla80
addikt
válasz Jackal2 #22428 üzenetére
Szia
Kb 2-3 napja kovetem a topikot...... voltak elkepzeleseim amiket a porba dongoltel,de megkimeltel x e ft kiadastol.
......"Ha csak gyakorolni, akkor én ezt csinálnám: - vennék egy alapgépet: Nihui U807, XK X250 Alien, Syma X5/Syma X8, JJRC Tarantula X6 (ezekhez biztosan van FPV szett), - vennék hozzá egy FPV szettet, Syma vagy Tarantula FPV szettként árulják Banggoodon és repülnék, amíg szét nem hullik."....
Asszem mar latom a helyes iranyt es a helyes osszeget.
Szoval (es plusz egy like ize )[ Szerkesztve ]
Sony® & PlayStation®
-
kriszbon
őstag
Sziasztok!
Szerintetek [Ezt a töltőt] érdemes lenne ennyiért megvenni 2S aksikhoz?
Vagy van jobb ajánlat ennyiért?
Gondolom PC tápot lehet használni hozzá?
Köszönöm a válaszokat.Mindörökké az első tökösebb gépem 4S akkuval: https://www.youtube.com/watch?v=ryVAamO5QpI (a többit már magam építettem kicsit jobbra) Netuddki, valahol a térben és időben! Vazze eltévedtem! Valaki?? Segitsééééééég!!
-
Pikachu24
aktív tag
-
Teréz Atya
senior tag
válasz VViktor1990 #22421 üzenetére
Hat, mint mondtam, az Ar.Drone potalkatreszei dragak. Pl a [link]motor egybe van epitve az ESC-el. Lesd meg a linket. Egen, 50 dodo. Ha elhajlik a motor tengelye, nagyon nehezen talalsz cseret, mert ez inrunner brushless, mindenki mas meg outrunnert hasznal. Es mit csinalsz, ha leeg az ESC? Nem lehetetlen, sot. Tehat egy crash utan, ha nincs eleg penzmagod ott fog lesni a szekreny tetejen. En 100 dolcsi korul vettem egy versenygepet, de mar ennyit bele oltem. Pedig nekem egy moci csak 16 dollar.
Taviranyitonak a legertelmesebb az Nvidia Shield lehet, mivel annak vannak analog pockei. Hamar rajossz, h a mobilos gyros vagy tapizos iranyitas bena.A hedonizmus egyetlen elfogadható formája a kvadkopterezés! - koptergeza.blog.hu - www.youtube.com/channel/UCLtnLDubykhLEvDX0ZVUM8w - www.facebook.com/koptergeza
-
nagyúr
Nem tűnik rossznak az új jövevény.
Apropó erre tud vki okosságot?
[ Szerkesztve ]
-
Jackal2
senior tag
A Kickstarter projekteket nem ismerjük, de gyakorlatilag nincs értelme megvenni őket. Egyedi konstrukció, semmi nem kompatibilis semmivel, nincs alkatrész utánpótlás, csomószor eltűnnek a cégek, nincs support, nincs bolt ahova fordulni lehet etc etc.
A WIFI FPV hülyeség, max 50 méter, 1 mp-s késések. Szobadrón hülyeség, bohóckodásra való, nekem is vannak ilyenek, arra jó, hogy kidobjam, ha eltörik benne valami, mert 3-4000 Ft. Ha felmész a blogomra (aláírásban a link) egy tonnányi ilyet elolvashatsz, én már ezeket helyetted végigszoptam
Ha mindenképpen márkás gépet akarsz venni, akkor DJI, ez az, ami úgy kezdődik hogy 170.000. Ha csak gyakorolni, akkor én ezt csinálnám:
- vennék egy alapgépet: Nihui U807, XK X250 Alien, Syma X5/Syma X8, JJRC Tarantula X6 (ezekhez biztosan van FPV szett),
- vennék hozzá egy FPV szettet, Syma vagy Tarantula FPV szettként árulják Banggoodon és repülnék, amíg szét nem hullik.Aztán ha már ráéreztél és tudod, mit szeretnél igazán, vehetsz normális, élőképes gépeket, de az új ára minimum 150.000 itt kezdődik a játék, vagy 80.000 körül használtam (ajánlott oldal rcmodell.hu). Tudom, hogy lesz egy haverod, aki majd azt mondja, ez hülyeség, mert ő tud okosban/kamionról lelökve/használtan de megbízható forrásból bla bla. 30-ért, de nincs normális gép, ami ennyibe kerül.
Ha ezt el tudod fogadni, meg azt, hogy bohóckodásra valók a nem brushless gépek, akkor élvezni fogod ezt a hobbyt.
+1: vagy veszel egy XK X100-at, leszarsz mindent, élőképet, meg egyéb úri hóbortot, szétvered vele a szobában a növényeket de közben halálra röhögöd magad
[ Szerkesztve ]
-
TromF
tag
Megvannak az elso aldozatai a Nighthawk reptetesemnek; vevo csap-antennak zsugorcsovei megtortek, meghajlott a fenyhid es elhagytam az elhagyas elleni csipogot
Az ado FS-ia6b, lehet ehhez pot antennat venni?
Mivel gyakran landolok fejjel lefele, mi lenne ha az antennakat nem vezetnem ki, csak rakotoznem a karokra? LOS-ban repulok, nem kell nagy hatotav. -
tibibi
őstag
Egy olcsó gépet vegyél ,mert lehet 2 repülés után rájössz ,hogy nem is érdekel annyira mint hitted. Egy 9-10 ezres gépet elveszteni vagy egy 30 ezrest nem ugyanaz az érzés
-
molnigee
aktív tag
válasz Jackal2 #22410 üzenetére
Azóta amúgy a kai dengből meh a tarantulából is kijott az altitude hold verzió
Régen úgy vártam a kai denget, nagyon tetszett, de mire megjelent, már nem kellett
Egyébként az x251et be lehet ám úgy állítani, hogy olyan komótos legyen mint egy x5cMa reptettem és egész jól bírja a szelet is. Nem kis szél volt pedig...
Így kb 50 kirepult aksi után azt kell mondjam jó kis gép ez, a lába letört, 7db prop elhajlott, de semmi más, pedig kapott rendesen.--> http://dronearena.hu/ <--
-
Pikachu24
aktív tag
válasz molnigee #22420 üzenetére
A hc-vel szerintem az a baj hogy nem 5.8 ghz-s fpv van és telefonon nézed.
Ezzel az a baj hogy ugyan azon a frekin van a köt cucc, nem biztos hogy bezavar, de én nem használnám egy ilyennél.
Amúgy én teszteltem a kopteren a kamera wifi-t, és nagyon kicsi a hatótávja és rettentően sokat késik = használhatatlan!!!!
-
-
molnigee
aktív tag
válasz VViktor1990 #22416 üzenetére
Had kérdezzem már meg, minek az élőkép?
Kezdőként örülsz majd, ha 2 percig nem zuhansz, nem hogy élőképet nézegess.
Ha meg belejösz akkor ezek a gépek nagyon hamar eladásra kerülnek.
Szóval véleményem szerint teljesen felesleges az élőkép, vegyél a fent emlitettekből valamit.
Én a syma x5(h)c-t ajánlom, olcsó, strapabíró, EU raktáron is szokott lenne.--> http://dronearena.hu/ <--
-
tibibi
őstag
válasz VViktor1990 #22416 üzenetére
Szerintem vedd meg a micrót ne hallgass senkire, nem értenek hozzá csak félrevezetnek
-
VViktor1990
csendes tag
válasz Pikachu24 #22415 üzenetére
Ezt kb 30-ért tudnám megvenni, kb 10 használattal... ahogy néztem az árakat, fpv szettel 20-25 körül jönnének ki azok is, amiket te ajánlottál, nem?
Update : És ezért is gondolkozok ilyenben, újonnan persze, hogy nem ezzel kezdeném... egyébként van egy ilyenem : http://www.jofogas.hu/budapest/Syma_X3_Pioneer_Drone_elado_a_legjobb_aron__52340288.htm?first=1 (Nem reklámként), ennek már egész jól megy az irányítása... kb hasonlóra számíthatok a Microtól is? (vagy egy parrottól, bár tudom, hogy nem ajánljátok)
[ Szerkesztve ]
-
Pikachu24
aktív tag
válasz VViktor1990 #22414 üzenetére
Iszonyatosan drága, ezekről le kéne mondanod. először vegyél valami olcsó kopter(u807, h8 mini, syma x5) és utána meg vegyél valami komolyabbat(brushlesst) amire már rakhatsz élőképet.
Vagy ha nagyon vonzanak ezek a kis sz@* kopterek akkor vegyél egy u807-et/syma x5-öt és vegyél mellé kb 50 dodóért egy fpv szettet.
Az ezzel a bajunk hogy megveszed 50-60 ezerért és 1 héten belül tönkre megy. Akkor mit csinálsz?
[ Szerkesztve ]
-
Jackal2
senior tag
válasz VViktor1990 #22412 üzenetére
Ez a közösségi finanszírozású cucc, tehát ez?
-
Jackal2
senior tag
Megjött az EKEN H8R. Mondom, mekkora szar a képe, aztán rájöttem, hogy bepállott a tokja, kivettem, mondom de jó képeket csinál Szóval a 70ből 60 képet kukázhatok ki
-
Jackal2
senior tag
válasz VViktor1990 #22408 üzenetére
A Parrot márka, olyan mint a DJI vagy a Blade, szóval minden drága lesz hozzá és nem fogod tudni a kínai webáruházakból beszerezni. Az AR drone-t mindenki utálta, kicsi a hatótávja és nem jó irányítani, ráadásul, bár a gyártó honlapján brushless motort ír, milyen brushless motor az, ami áttétel fogaskereken forgatja a propellert? Az FPV WIFI-n keresztül megy át, óriási lag és kis hatótáv.
Szóval a helyzet az, hogy ennyiért (a 35K gondolom egy használt gép) kismillió 5.8 FPV-s gépet lehet kapni. Én nem nagyon hiszek ezekben az olcsó gépekben, de ha mindenképpen ilyen összegben gondolkodsz:
- XK X250 Alien 5.8 FPV, 15-20K-ért ki lehet fogni akcióban és fel tudod tuningolni a repülési képességeit kb. 40%-kal ha veszel hozzá egy JJRC Tarantula távot
- JXD 510 G 5.8 FPV asszem 100 dollár alatt van és szeretik a népek (bár a képe jellos, egy csomó dolgot tud, magasságot tart meg hasonlók)
- 35 körül vannak már Phantom méretű brushed gépek is: Kai Deng K70, Syma X8HC, MJX 102H (vagy valami ilyesmi, a nevét sosem tudom ennek), JJRC Tarantula X6 (van hozzá FPV szett)
- van brushless is, JJRC X1, XK X251 (bár ezt kezdőként nem ajánlom)És még száz opció, ha nem feltétlenül kell az élőkép (mert rá fogsz jönni, hogy ebben a méretben használhatatlan, de nem akarom lerombolni az illúzióidat).
-
FID
őstag
válasz VViktor1990 #22408 üzenetére
Van itt nálad rosszabb! (Én)
Youtube: Casemod FID Facebook: Casemod FID
-
VViktor1990
csendes tag
válasz Jackal2 #22403 üzenetére
Igazából az élő kép amit szeretnék, a többiben totál kezdő vagyok.. találtam ar2 parrot-ot 35k-ért, illetve tudnék venni egy micro drone 3.0-át is kb ebben az árban... ez a kettő, ami tudja az élőképet, és viszonylag ismerem ebben a kategóriában... Egyéb méret/stb/elvárásaim nincsenek... Sorry, tudom, hogy nehéz eset vagyok, de totál laikusként kezdek bele.... még annyi, hogy nem feltétlenül szeretnék szerelgetni egyenlőre, csak repkedni...
-
Allien
veterán
Amúgy, ma vettem át a GB-ről rendelt XK X251-t! Rendelést június elsején adtam le. 4-n már valahol kínában úton volt. 14-n érkezett az országba! .07.08-n került postán letétbe (nem tudtam átvenni aznap, éppen ugye AZON a napon utaztam el nyaralni). Vámolással volt 8600 forint (kb), szerencsére GB-sek rugalmasan kezelték a számla írását is, mert persze a vámos nem fogadta el a 20 dolláros számlát, mert csak annyi volt rá írva: RC TOYS.
Ja, és a csomagból hiányzik a töltő! Maga a tápegység benne van. Ja, és a csomag NEM csomagként jött, hanem levél küldeményként, és a postás kisasszony lábainál volt, mert ugye normális helyre nem tudták elrakni... (mint levélküldemény)Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert |
-
molnigee
aktív tag
Napi Mi, Seby Docky-nál a cucc a heti newsban, hamarosan teszteli.
H8 mini tényleg nehéz, viszont olcsó, strapabíró, x5c is jó, csak ha azzal kezd, jó az esély a fára vagy a byby reptetesre.
--> http://dronearena.hu/ <--
-
Jackal2
senior tag
válasz VViktor1990 #22397 üzenetére
Én nem vennék Parrotot, különösen nem kezdőként. A kérdés az, mennyit akarsz rá költeni és mik a paraméterek? Mekkora legyen és mit tudjon?
-
szacsee
nagyúr
válasz Teréz Atya #22398 üzenetére
Bocs, nem akartam bele kotnyeleskedni, de nekem máig tud ittbent meglepit okozni a mini. 😳
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- 3in1 Babakocsi eladó
- Felújított Herman Miller Aeron Classic B méret prémium gurulós irodai szék
- Vadonatúj Quickwheel MAX Urban elektromos roller, 500 watt, 30 km/h, 45km,15Ah akku, számla
- iScooter i10Max Elektromos Roller 750W bontatlan dobozában, számla, gari
- Remek áron vadonatúj brutális elektromos roller Quickwheel EXPLORER - 5600 watt, számla
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest