- Szólánc.
- Még több 12400F tuning eredmény (vs. stock)
- Digitális Állampolgárság Program
- Kis színes abszurdisztánból
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szivat a ONE. Digi és követeléskezelő (Második rész)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Bambanő háza tája
-
LOGOUT.hu
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
koko 959
csendes újonc
Ma délután kimentem megreptetni a gépet.Mivel valamelyik nap valaki azt írta dedós mód kerettel repülni le vettem róla. A szél igen erősen fújt de boldogult a gép vele. A második akku behelyezése után elfelejtettem felkapcsolni "H" üzemmódba s a szél azonnal el is vitte a fák irányába, hiába küzdöttünk a szél erősebb volt. Tanulva a múltkori esetből, (nem volt létra nálam) elejtettem a koptert. Sajna azonban érte a szélső ágakat, fel nem akadt de eltört az első propellerem. A motorok most már nagyon zörgősen mennek szerintem rövidesen cserére szorulnak. Apropó, van-e debreceni hobbitárs a fórumon? Együtt reptetés és barkácsolás kapcsán keresek társat v. társakat.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- Renault, Dacia topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- iPhone topik
- Path of Exile (ARPG)
- Path of Exile 2
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
- Eureka Mignon Specialita 17NX
- Secretlab TITAN Evo "Neo Hybrid Leatherette" - XL - 5 év garancia Bontatlan, új Számlával
- Fibaro okos radiátor termosztát szett (Fibaro Heat Controller+Temperature sensor) - z-wave
- Liftor Active - fekete, szövet+háló - ÚJ BONTATLAN
- Oversteel Ultimet gamer szék kék-fekete