Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Amiga A500 - A régi barátnő
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Digitális Állampolgárság Program
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- AuraSync kibeszélő topic
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
medvegy
aktív tag
válasz medvegy #10499 üzenetére
A H8 Mini 3D-hez és a H8 Mini-hez egyforma cseremotor való? Azért kérdem, mert Banggood-on kissé borsos a H8 Mini 3D-hez való motor ára (persze csak akkor ha a drón árához viszonyítom ). Azonban Gearbest-en ezt találtam szettben jóval olcsóbban, csak nem vagyok benne biztos, hogy jó bele...
3.7V 260mAh-s pót aksiból csak ezt találtam. Valami költség hatékonyabb megoldást tudtok javasolni H8 Mini 3D-hez?
FOTÓIM: facebook.com/otvos.aerial/ & instagram.com/sandor_otvos/
-
medvegy
aktív tag
válasz Hurkafej #10490 üzenetére
Köszi a tippeket. Ahogy nézem ez a H8S egy picit butított verzió lehet (kisebb aksi, gyengébb propeller védő, stb.), de ár/érték arányban eléggé ütős.
Teréz Atya: a l#10489-ben linkelt aksik X5C-hez lesznek, nem H8-hoz.
Jackal2: szuper, köszi!
-
Minstrel
senior tag
Az nem repülőmotor, multirotor részlegen van hk-n is és az ilyen lapos mocit a nagy gépekre teszik, egy x8 már jó lenne ilyenekkel
[ Szerkesztve ]
-
t72killer
titán
válasz laccy88 #10492 üzenetére
Hm, a CES-en bejelentett
emberevőemberszállító drónba? Darabja 400g->oktokopternél csak a motorok 3.2 kilót nyomnának, és a javasolt 26x6.5-ös propeller miatt jó nagy vázat kellene használni. Gondolom repülőmodellbe megy a cuccos.#10495: Van 160kv-s változat is.
[ Szerkesztve ]
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
Jackal2
senior tag
válasz Hurkafej #10490 üzenetére
3D-nek más az akksija, 260mAh-s de a kicsi is belemegy, de az a gép nagyobb, nem repülne sokáig vele (vettem kettőt is, ajándékba).
Medvegy: tudod tölteni. 1S 3.7V mini JST csatlakozós mind a kettő, nekem is van, simán töltöm vele a Hubsant és az Eachinet is.
[ Szerkesztve ]
Az alábbi blog szerkesztője: quadkopter.blog.hu
-
laccy88
senior tag
mire rakunk ilyen motort?
-
Hurkafej
aktív tag
-
medvegy
aktív tag
válasz koko 959 #10487 üzenetére
A hétvégén fogok rendelni a Banggoodról egy Eachine H8 Mini 3D-t. Szeretnék hozzá venni pár pót aksit is. Szerintetek van rá esély, hogy a H8 Mini aksijait fogom tudni ezzel tölteni? Nem volna rosz, mert X5C-mhez elvileg már úton van egy ilyen töltő Kínából.
[ Szerkesztve ]
-
-
kettom
csendes tag
Sziasztok!
Vásárlás mindegyiknél biztonságos, megjönnek a termékek?
1. http://www.banggood.com
2. http://www.tinydeal.com
3. http://www.gearbest.comElőször fogok rendelni azért kérdezem
Köszi
-
Saccco
nagyúr
válasz Teréz Atya #10481 üzenetére
Én nem akarom egyben kifizetni, valamint így izgalmasabb, tovább tart.
Minstrel:
Mernél KingKong motort venni? (vs Dys vagy Emax)[ Szerkesztve ]
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
Minstrel
senior tag
válasz Teréz Atya #10481 üzenetére
Ócskább, olcsóbb cuccokat használnak, lehet venni külön is névtelen motort meg szabályzót, aztán pukkannak is meg rövid időn belül.
-
Teréz Atya
senior tag
válasz Saccco #10299 üzenetére
- Jozsi bacsi, igaz, hogy negyven evet lehuzott a Voros Csillag hutogyarban?
- Igaz, fiam.
- Es hogyhogy nincs hutoje? Nem probalt "szerezni" egyet alkatreszenkent?
- Dehogynem probaltam.
- Akkor?
- Akarhanyszor osszeraktam, mindig tank lett belole.Na en most kicsit hasonloan vagyok a Racer-ekkel. Akarhanyszor probalok valamit alkatreszenkent osszesakkozni, dragabban jovok ki, mintha vennek egy kitet (AFA inclusive)?
Valamit nem jol csinalok?A hedonizmus egyetlen elfogadható formája a kvadkopterezés! - koptergeza.blog.hu - www.youtube.com/channel/UCLtnLDubykhLEvDX0ZVUM8w - www.facebook.com/koptergeza
-
synar
őstag
válasz DisRespect #10476 üzenetére
Bakker nagyon köszi
Én bizony simán kidobtam, de most kikukáztam és tényleg ott volt. A vastag nehéz csomagoló papírban elbújt a kis könnyű aksi.[ Szerkesztve ]
-
kimista
aktív tag
Boscam-RC832-FPV-5_8G-40CH-Wireless-AV-Receiverl-hez milyen táp való? egy sima 3S-es aksi megfelel? mennyire fogyasztanak ezek a vevők?
Van pár versenydrónom, menő telefonom, atomerős gamer laptopom, kocsim, motorom. Ide ezeket kell írni, nem?
-
synar
őstag
válasz DisRespect #10470 üzenetére
A töltőfejen van egy piros led, ami átvált zöldre, ha kész.
A dobozban volt a pót aksi, vagy külön csomagban? -
Teréz Atya
senior tag
-
drnet
aktív tag
Van egy H8 minim. Tönkrement a bal első motorja. A rossz motor piros-fehér vezetékű. A jó motor piros-fekete.
Rendeltem hozzá mindkét fajta motort. Kaptam fehér-feketét és piros-kéket.
Most akkor mi van? -
JasonD
aktív tag
válasz Teréz Atya #10459 üzenetére
Köszi!
Kalibrálás, trimmelés is megvolt. Úgy nagyjából jó lett. Az irányítás nehezebb, mint gondoltam. Ha a tengelye körül elfordul valamerre, akkor már vége. Erre lenne jó a headless mód, de az a gyengéknek való.Hajszál a tengelyen szintén megvolt, szerencsére még időben észrevettem, és nem égett le a motor.
Hajóval? Az betyáros. Mennyi idő az? Tavaszra ideér?
-
synar
őstag
Ma meghozta a DHL a 2-án GB-től rendelt V686-ot. Egyelőre nagyon tetszik, összeszereltem, kipróbáltam a lakásban, majd a kamerástól kidugtam az ablakon, egész tűrhető a képe pc-n visszanézve is, rosszabbra számítottam Tibibi videója alapján. Megnyugodva, hogy minden működik megállapítottam, ez már nem lakásba való, így fájó szívvel betettem egy nagy dobozba, amíg jobb idő nem lesz kint, most sajnálnám ebben a latyakban megfürdetni.
[ Szerkesztve ]
-
Hurkafej
aktív tag
válasz JasonD #10457 üzenetére
Lehet tanulni az U807-el is, lassabban reagál azért mint a H8 mini, mert nagyobb a tömege. H8 minim 1 napig volt, U807-em már másfél hónapja van
Csak ésszel kell játszani, nem szabad magasra menni, ameddig nem látod át, hogy mi merre van...Az U807 nagy túlélő egyébként, csoda, hogy milyen ütközéseket kibír.
-
Teréz Atya
senior tag
válasz JasonD #10457 üzenetére
Udv a klubban!
Hat, ha nagyon megy egy iranyba akkor eloszor kalibralni kell majd trimmelni. A vicc az h mar a radiator melege el tudja "fujni", mert konnyu. Ha bele jossz szelben, felig doglott motorral is menni fog.
Hajszalakkal vigyazz!Az akku miatt nem kell felni. Ha kulon rendeled veszelyes szallitmanynak cimkezik es hajoval jon. Erted, a kopterben nem veszelyes.
@ kemcso - prop csere, hajszalvadaszat, kalibralas. Ha meg mindig maszik akkor motor csere vagy kalapacs.
A hedonizmus egyetlen elfogadható formája a kvadkopterezés! - koptergeza.blog.hu - www.youtube.com/channel/UCLtnLDubykhLEvDX0ZVUM8w - www.facebook.com/koptergeza
-
Teréz Atya
senior tag
válasz tibibi #10450 üzenetére
Tessek! Az is ott van, hogy kell legifelvtelt csinalni sarkannyal.
Am nem ertem sokaknak minek "dron." Lekapjak a panelt, lonek egy szelfit aztan eladjak vagy felrakjak a polcra. A sarkany meg menniybol kihozhato?A hedonizmus egyetlen elfogadható formája a kvadkopterezés! - koptergeza.blog.hu - www.youtube.com/channel/UCLtnLDubykhLEvDX0ZVUM8w - www.facebook.com/koptergeza
-
JasonD
aktív tag
válasz Teréz Atya #8401 üzenetére
Nos, uraim! Megérkezett a dec.16-án rendelt két darab H8 mini BG-ról. Egy fekete és egy fehér, mindkét példány tökéletesen működik. Elő is léptettem magam drónpilótának, majd a második perc repülés után sikerült is odacsapni a gépet és elszenvedni az első propeller törést.
Minőségileg az elmondottak alapján rosszabbat vártam, de az árához képest szerintem nagyon korrekt.
Irányítással azért még vannak bőven gondok, köszönhetően, hogy abszolút kezdő vagyok, és tele van a szoba tereptárgyakkal. Lehet ki kellene vinni, mert kevésnek érzem a teret a lakásban. Valamint ez is olyan, mint kemcso kolléga a CX-10-e. Szinte lehetetlen stabilan tartani egy helyben, mindig kúszik valamilyen irányba (vagy csak én vagyok béna). Trimelés mondjuk valamelyest segít a problémán.
Végeredményben tetszik a kopterezés, főleg, ha később jobban belejövök. Úton van egy U807 is, kíváncsi vagyok milyen lesz ehhez képest.BTW a kopterekkel együtt rendeltem tartalék akksikat is, de az a csomag nem érkezett meg. Kezdjek aggódni, vagy később még megjöhet?
-
dudicukrasz
tag
válasz marciart11 #10452 üzenetére
Bármit,azért vagyunk itt,majd szólok ha lesz érdekes,a távokat is azért kérdeztem hátha valakinek jó.
-
kemcso
Ármester
Sziasztok,
beltérre keresnék valami drónt. Jelenleg van egy CX-10-em, amivel a legfőbb bajom, hogy alapból nem stabil, kúszik erre-arra így eléggé esetleges az irányítása. Na meg a föl-le olyan digitális: igen nehezen tartható egy magasságban.
Olyat keresnék, ami ennél lényegesen stabilabban és pontosabban irányítható Mik a lehetőségek?Szerk: kamera nem kell
[ Szerkesztve ]
-
marciart11
aktív tag
válasz dudicukrasz #10449 üzenetére
Vagy CX20 at, F330, stb.
-
tibibi
őstag
válasz dudicukrasz #10449 üzenetére
Ha tudsz jó árú nejlonszatyrot nekem is szólhatnál
-
dudicukrasz
tag
válasz marciart11 #10446 üzenetére
Nélkülem nejlonszatyrot röptetgetnél most,nem phantomot.
Ment privát.
[ Szerkesztve ]
-
szacsee
nagyúr
Valaki használ itt szervós gimbalt? 😖
-
medvegy
aktív tag
válasz Jackal2 #10440 üzenetére
A 71.5 dolcsi már elég jól hangzik ingyenes szállítással, főleg hogy C4008 kamerával meg tartalék aksival is megáll 30k HUF körül. Ha meg is vámolják (ami esélyes a mérete miatt) akkor is megáll 35-40k között, amiért itthon kamera és pót aksi nélkül kapom meg a gépet.
Igazából a Syma X8G-re lennék jobban rápörögve (az MJX egyszerűen túl nagy), de az vámolás nélkül sincs egyelőre 40k alatt.
Milyen kuponok jönnek? Az hogy működik?
[ Szerkesztve ]
-
Jackal2
senior tag
válasz tibibi #10442 üzenetére
Persze ez így van, ízlés dolga. Csak azt kell látni hogy az egyik egy 25.000 Ft-os valami, a másik meg egy 125.000 Ft-os valami (ha akarsz rá kamerát, gimbalt, FPV-t).
Az egyik egy komplett rendszer, a másikat te rakod össze. Az egyikhez 1000 forint az akku, a másikhoz meg mondjuk 5000.
Az emberek nagy százalékánál ebben az országban (sajnos) a pénz a döntő szempont. Szerintem mindannyian örülnénk neki, ha ez lenne a utolsó, de ezt is figyelembe kell venni. Egyébként ez egy kicsit olyan mint az autó: megvenni a legkönnyebb, ami nehéz:
- alkatrészek, akku, nagyobb kamera, több tengelyes gimbal szóval a plusz cuccok és alkatrészek
- javíttatás költsége ha nem értesz hozzá
- együtt élni magával a géppelDe ezért írtam meg a cikkeket, ársávokra bontva. Mindenki választhat a saját pénztárcájának megfelelően.
-
veterán
sziasztok,
boldog új évet jól eltűntem a topikból, miről maradtam le?
hanyas vagy, te disznó?
-
tibibi
őstag
válasz Jackal2 #10439 üzenetére
Nincs ,de mint mondtam az én véleményem pont azért ,hogy ne az alapján válaszon
Személy szerint inkább veszek egy olyan gépet amiben van lehetőség a fejlesztésre .
Nekem nagy csalódás volt a v686g bár mindenkinek mások az igényei, van itt egy video amit azzal csináltam nem mondom ,hogy rossz ennyi pénzért ,de nekem nem jött be.
Annak se akinek eladtam, szerencsére tovább tudta adni
Mondjuk először repülni kellene megtanuljak utána kellene vásárolni.[ Szerkesztve ]
-
TromF
tag
-
Jackal2
senior tag
71.5 az MJX X101 Gear Besten, free shippingel, frissítettem az árlistát a blogon (meg kitettem egy cikket az USB-s mérőről, de tudom, hogy ez senkit nem érdekel ilyenkor)
Szombaton jönnek a kuponok, lehet akkor az árak is módosulnak majd.
-
Jackal2
senior tag
válasz tibibi #10436 üzenetére
Igen és azon van FPV? Nincs. Szóval akkor add hozzá a kitet, meg amíg felműtöd rá (szaktudás, vagy óradíj amit kifizetsz).
Marciart: jah, csak a 250-esnél függ a kar szögétől, hogy pl. a 6030 felmegy-e a motorra, a 270-nél meg tuti elfér (kivéve ha valami nagyon elmebeteg szögben áll a kar).
[ Szerkesztve ]
-
Jackal2
senior tag
válasz dreizwanzig #10433 üzenetére
Tervezem, hogy a hétvégén csinálok pár videót, azon látod, milyen a kép amit a kamera készít. Szerintem az FPV része nem rossz a Wltoysnak.
-
tibibi
őstag
válasz marciart11 #10434 üzenetére
Azt nevezhetjük kedvező vételnek vagy ilyen árban mennek a használt gépek ?
-
tibibi
őstag
válasz dreizwanzig #10433 üzenetére
szerintem az fpv-nek itt van értelme vagy egy normális hatótávú gps -es gépnél minden másnál csak felesleges pénzkiadás .Persze ez az én véleményem inkább beleraknám egy jobb gépbe az árát 95 dodo durván a 686g , 210 meg a CX-20 (kis szerencsével xk 320 is belefér ) és nem egy kategória.
-
Jackal2
senior tag
válasz dreizwanzig #10429 üzenetére
Nah, a H11D-nek az a baja, hogy a tesztek szerint 30 méter a hatótáv. EZ SEMMI, ha ez igaz, nem szabad megvenni, ezért nem szoktam ajánlani. Bővebben ha beszélsz angolul, itt egy videó SebyDockyval.
A WIFI FPV-problémája:
- NAGYON nagy késés, akár 1-2 mp is lehet, ez azt jelenti, hogy a kopter nem ott van fizikailag, ahol te látod
- a távolsággal NAGYON megnő a késleltetés, tehát amikor 10 méterre van azt hiszed jó, elkezded nyomni a gázt és hirtelen irdatlanul megnő a késleltetés (a Syma X5 W esetében nekem az irányítás is késett)
- a WIFI alapúak általában telefonra rögzítenek, vagyis nem biztos hogy a kamera is tud rögzíteni (pl. a Syma X5 SW nem tud)
- minden szar zavarjaEzzel szemben az 5.8 FPV alapúak:
- elviselhető késés
- sokkal nagyobb hatótáv (100 méter ebben a 20-30E kategóriában már elfogadható)
- a kamera rögzít SD kártyára, nem telefonos appal kell vergődni
- általában a távirányítóról vezérelhető, ki be kapcsolás és "telemetria" szerűen vissza is írja a kijelzőre, hogy mennyi percet vettél felEbben a kategóriában a WLtoys V686G a legjobb (ár a linken), van ráadásul EU raktárban, nem kell vámolgatni.
De hogy őszinte legyek, ezért az árért nem fogsz kapni értelmes képet készíteni képes kamerás koptert. Az úgy kezdődik hogy 100.000 és ez az alja.
-
tibibi
őstag
válasz dreizwanzig #10429 üzenetére
Fpv-nek akkor van értelme ha már nem látod a gépet ,akkor viszont az olcsó fpv-s gépek kiestek.Csak azért ,mert a video átvitel ezeknél nem megbízható tehát ha elmegy a jel fingod sincs hol lehet a géped. Nekem volt v686g szinte mindig a gépet néztem tehát értelme nem volt az fpv-nek ezért is adtam el.Videózni attól még tudsz max. nem látod csak utólag mit vettél fel.Nem ismerem egyik gépet sem a youtubon láttam egy tesztet róluk méretben kb. egyformák viszont a symát át lehet alakítani brushless ha jól írom motorosra állítólag .Bár amit én találtam az a kitt 150 dodó tehát passz.
Én azt venném amihez olcsóbb az alkatrész főleg ha az első koptered .
Itt van a 3. rész meg a negyedik.
[ Szerkesztve ]
-
laccy88
senior tag
[ Szerkesztve ]
-
dreizwanzig
tag
válasz Jackal2 #10423 üzenetére
köszi!
Most még nagyobb lett a zűrzavar, mert itt van ez a JJRC h11d, ami fpv-vel, kamerával olcsóbra jön ki, mint az X8g. Vagy van valami, amit nem jól látok és az X8G jobb lenne?
Másik:
Először olyat akartam, amivel tudok fpv-zni, viszont a wifis dolog kiesett a nagy késés miatt.
Ha 5,8ghz-es fpv-set veszek, akkor hogyan tudok képet/videót rögzíteni?
Tehát lehetséges egyszerre fpv-zni és rögzíteni képet vagy videót, avagy vagy fpv-zel vagy videózol/fotózol? -
Teréz Atya
senior tag
Dromida Verso
Nagyon nem vagyok elragadtatva. Az Ominus / Vista a Nine Eagles-tol jon ami egy eleg jol csengo nev a heliknel. Erre Verso-val elkezdik a gagyizast. Egen, ez a Eachine 3D X4 ami meg banggood-on is tele van negativ kritikaval. Pedig ott mar azert sokan 5 pontoznak ha valami mukodik.
A Latrax legalabb a Hubsan-tol vette a licencet a kisgepehez.[ Szerkesztve ]
A hedonizmus egyetlen elfogadható formája a kvadkopterezés! - koptergeza.blog.hu - www.youtube.com/channel/UCLtnLDubykhLEvDX0ZVUM8w - www.facebook.com/koptergeza
-
kettom
csendes tag
.
[ Szerkesztve ]
-
Jackal2
senior tag
válasz dreizwanzig #10418 üzenetére
Nem tudsz megfogni, mindenről van teszt (na jó nincs, de igyekszem)
Kamerásak 25.000-ig, elég sokan vettünk innen a fórumról WLtoys V686G-t, tesztet itt olvashatod. Én személy szerint elégedett vagyok vele, de volt aki nem volt, ez egyébként 5.8 GHZ FPV.
Ami hibája:
- elég törékeny a műanyag (de lehet csak a hideg miatt tapasztaltam mostanában)
- viszonylag rövid üzemidő ha rárakod a kamerát és FPV-zel
- könnyű ezért a szél ellen küzdeni kell, de 100%-on azért viszi
- nyitott motortartóNekem tetszik, arra jó, amire vettem, de vegyél hozzá tartalék akkukat. Annyi, hogy már nem olcsó a Tiny Dealen, de mindjárt megnézem az árakat és beteszem az új cikkbe.
Szerk: még is van jó ár, betettem a cikkbe, 25 alatt van EU-ból
[ Szerkesztve ]
-
Jackal2
senior tag
-
Teréz Atya
senior tag
válasz dreizwanzig #10418 üzenetére
En U807-et hasznalok X6 tarantula FPV-vel. Hobby celokra vallalhato, de nem ezzel fogjak forgatni az uj Avatart, az mar biztos. A kijelzot mokolni kell a tavra. En szigszalaggal oldottam meg. 7 vegen csinalok majd videokat pl. milyen a kep, keses, stb.
-
dreizwanzig
tag
Na, hat olvasgattam jackal blogjan a cikkeket es mar teljesen bizonytalan vagyok.
Ami lejott, hogy ha fpv-zni szeretnek, akkor a wifi felejtos, viszont az 5,8ghz-s mennyire jo? Mekkora kesessel kell szamolni?
Most a jjrc h8d es h11d modelleket nezegettem. Nekem tetszenek es kb 30ezerert kapok egy full szettet kameraval es kijelzovel a fpv-hez. Mi a velemeny? -
kettom
csendes tag
A Banggood nem eu raktárból dolgozik? Ha ott vásárolok, akkor nem kell vámozni?
Köszi -
kettom
csendes tag
Sziasztok!
Még mindig az a kérdésem, hogy jól látom-e hogy a Syma 8 c,w,g típusoknál csak a kamera más?
Azért kérdezem, mert több helyen azt olvastam, hogy a G nem csak kamerában, hanem egyéb dolgokban is jobb. Azt régebben írtam nekem a kamera nem fontos, mert Go Pro-t szeretnék rátenni, de tudni szeretném hogy mindegyik elbírja-e és van e egyéb plusz tudás a G-ben amiért érdemes azt venni inkább.
Köszönöm, -
Jackal2
senior tag
válasz dudicukrasz #10413 üzenetére
Bangoodon: Robocat váz 270 mm-es kuponnal 25$: 36BGC8
[ Szerkesztve ]
-
dudicukrasz
tag
válasz Teréz Atya #10411 üzenetére
Kb 2telefon ára a négyes pro,úgyhogy azért nem egyszerű a kérdés.
-
Jackal2
senior tag
Huh, na összesítettem az árakat, itt megnézhetitek.
Ha valami kimaradt, írjátok meg és kikeresem.
-
Teréz Atya
senior tag
válasz Allien #10409 üzenetére
Hmm, azert a GoPro-k eleg szep eseseket elnek tul minimalis serulesekkel es nagysagrendekkel konnyebbek egy mobilnal. A G3-am eszem agaban sincs ratenni egy sufnituning kopterra, hogy sporoljak par zoldhasut.
Amugy is ceges, okostelefonra penzt nem adok.
Az egyik linkelt videoban meg a foszer egy olyan gimbalra rakta a G3-at ami nagysagrendileg annyiba kerul, mint a telefon, ha nem tobbe.
Nagyon nem szeretem amikor a szarragas miatt a cucc tobbe kerul mint egy jo minosegu gyari. Kozepsuliban mindannyian erositot, hangfalat epitettunk. Lattam nem egy lyukas OPAMP-ot, vegfokot. Volt ami elottem durrant / szenesedett el. Plane a Philipsek voltak nagyon kenyesek, a tipusra mar nem emlexem.
Hallottam nem egy olyan melyladat / hangfalat aminek olyan csapnivalo hangja volt h majdnem besirtam, de az epito meg full buszke volt magara. Mar ekkor elhangzott par kijozanito megallapitas, h olcsobban jobbat lehet venni az uzletben.
Aztan az xy eves osztalytalalkozon meg csak rohogtunk h mekkora hulyek is voltunk. Egyedul a tapasztalatot nyertuk.A hedonizmus egyetlen elfogadható formája a kvadkopterezés! - koptergeza.blog.hu - www.youtube.com/channel/UCLtnLDubykhLEvDX0ZVUM8w - www.facebook.com/koptergeza
-
Allien
veterán
válasz jony77 #10394 üzenetére
Most ugye ez azért vicc, mert ezzel a lógikával a saját telómat is rá rakhatom egy drónra, ami TUD 4K és 2K felvétel 30 fpssel, full HD videó pedig 60 fps-sel.
(sam note4)Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert |
-
synar
őstag
Most kaptam email-ben a Tinydeal-től, Cheerson CX-20: $236.02 ingyenes szállítással német raktárról, ha valakit érdekel bár nem néztem utána, hogy ez mennyire számít jó akciónak.
-
kimista
aktív tag
válasz tibibi #10403 üzenetére
mert gondolom abból nincs tartelék -> ez az indok
más: ha GB-en csökkenteném a szállítást, mit rakjak bele? pengetőt nem találok. Link esetleg?
vagy bármit csak eu raktárból?Van pár versenydrónom, menő telefonom, atomerős gamer laptopom, kocsim, motorom. Ide ezeket kell írni, nem?
-
jony77
tag
válasz jony77 #10399 üzenetére
De normális 4k kamera ez ami nekem nagyon tetszik! [4k video]
-
kimista
aktív tag
Tinydeal befejezte az X380 és a Wingsland SM forgalmazását. Viszont újra van X380 a GB EU raktárában, 297ért. Kínából 207. Vámmal együtt olcsóbban jön ki mint az EU raktár
szerk.: +50 dodó a szállítás, szóval mégse, eu jobban megéri[ Szerkesztve ]
Van pár versenydrónom, menő telefonom, atomerős gamer laptopom, kocsim, motorom. Ide ezeket kell írni, nem?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest