- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gerner1
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
Új hozzászólás Aktív témák
-
MZsoltee
veterán
Hátha valaki okos segítnekem...
Win7
játék fel
vga csere 3850-->4850
játék kifagy az új játékra kattintásnál
játék le
játék fel
játék kifagy az új játékra kattintásnálMinden más játék tökéletesen fut, csak a kicsike nem!
Esetleg valamit kellene törökni a registryben vagy mi a fene, valami fenn marad mert pl tudja hol volt előtte a játék könyvtára (C:\Games\...) -
Qru
MODERÁTOR
válasz
GypsFulvus2
üzenetére
leviske jól emlékszik, az a csata előtt van, mindenképpen találkozol velük. Annyi van ha nem mész börtönbe, akkor a csajnál van egy nagyon jó kétkezes kard (alapból 16,5-ös sebzése és 2 slotos enchantment fogadó helye is van, szóval jól tuningolható stukker) és persze egy jókora dag XP-t is bezsebelsz. Elég tápos a csaj. Egy karakter élte túl a csatát az is állandóan itatni kellet potival hozzá. Ha lenyírtad őket akkor meg kijössz és mehetsz vissza az öreghez meg hetyegni a királynéval. Kár, hogy Allistar-nak nem tetszett az ötlet hogy vegye el a királynét...

Viszont ha börtönbe mész kapsz a bárd csajnál +4 influence pontot a törpénél meg -3-at, ha harcolsz akkor meg a törpe harcosnál szerzel +4 jó pontot és 0-át a csajnál. Kár, mert szeretném elkapni de még csak 71%-ig "szeret". Már mint a csajt, nem a törpét.
Amúgy itt van lvl cap? Hányas szintig fejlődik az ember?
-
leviske
veterán
válasz
GypsFulvus2
üzenetére
Azokkal eleve nem a börtönben találkozol, hanem Howe kinyírásánál, a királynő kiszabadítása közben. Nem? Bár lehet, hogy csalnak az emlékeim.
-
GypsFulvus2
őstag
Na, mindíg tanul valami újat az ember. Én is 10-15 sec alatt kifeküdtem ennél a jelenetnél, hiába vettem le normálra a nehézséget. Olyan kilátástalannak tűnt, hogy azt hittem nem is lehet másként, mindenképp börtönbe kerülsz. Ez az elszaladós taktika jól hangzik, egyszer majd kipróbálom.
Engem lecsuktak, és megszöktem Alistairrel. Viszont ha nem kerülsz börtönbe, akkor találkozol az eltűnt templomosal, meg az egyik nemes megkínzott fiával? -
Qru
MODERÁTOR
válasz
leviske
üzenetére
Igen. A szokásos "oszd meg és uralkodj" elvet követve mikor elkezdődött a harc, gyorsan elszaladtam a csapatommal és akkor csak a csaj meg 1, max 2 csatlós követ. Berohantam egy félreeső szobába körbevettük és négyen gyepáltuk de hidd el így is kemény menet volt. Aztán a többi kis ugrómókust már könnyen ledaráltuk.
mod:
mclord: Nálam sincsenek ilyen bugok.
-
leviske
veterán
Én ilyennel nem találkoztam...

(#1993) Qru: Ki tudtad nyírni? Én átlagban mindig az első pár másodpercben meghaltam, így kénytelen voltam egyezséget kötni.

Amúgy börtönbe kerülsz és vagy Alistair-al együtt megpróbálsz megszökni (ezt még nem próbáltam), vagy két másik csapattagod beoson álruhában a kastélyba a zárkákig és kiszabadít.
-
Qru
MODERÁTOR
Mikor Denerimben kiszabadítom a királynőt akkor mi van ha nem nyírom ki a nőt, hanem hagyom hogy a kóterba rakjanak?
Elég kemény csata volt de nagyon jó kis kardja volt a csajnak és a 210 XP is jól jött amiért szépen lefejeztem...
-
Tomocso
tag
Hi!!
Hol találok Kamarás plakátot??
A Hollók próbáihoz kell mert addig nem áll velem szóba a Gyöngyben a fószer.
köszi -
leviske
veterán
Basszus, mire megjelenik a RTO, már végignyomom az összes szimpatikusabb kezdetet.

-
leviske
veterán
Kidus + Ghostface:

Kraptor: Azért az utolsó csatában vannak is annyian, hogy bőven eleget kelljen velük szenvedni úgy is, hogy mind, csak 1-1 vágás.

Amúgy nem tudom miért szidja mindenki a végét. Tény, hogy elég lehangoló, hogy minden bajtársától elköszön, de másként nem lenne teljes a történet, ha nem köszönnének el. Bár mondjuk ki, mi miatt játszik vele, ha akcióra vágy, akkor fejezd be a legmagasabb szinten.

-
Kraptor
őstag
Én csak most fejeztem be, de nekem a vége egy picit csalódás volt. Vagy én voltam nagyon ügyes, de valami marha könnyű volt a végső csata. Azért jó játék csak a végén röhej volt, hogy egy ütésre lenyomtam a sima darkspawnokat.
-
Ghostface
senior tag
válasz
leviske
üzenetére
Én arra gondoltam hogy a 4 szövetségest (elfek, törpök, mágusok, redcliffe lovagjai) miután magad mellé állítottad még ne indulj e Denerimbe az Országgyűlésre hanem menj a táborba, de közbe Kidus kijívított hogy elég ha Leliana imád és legyél az elf küldetés sorozat végén. Egyébként nekem mindig az elfek voltak az utolsók ezért gondoltam hogy mind a 4-et meg kell csinálni.

-
Kidus
őstag
Nincs ilyen rangosdi en ugy tudom, beloled is lehet kiraly vagy kiralyno, ha ember nemes vagy. Te azert nem hivatkozhatsz a jatek folyaman a rangodra, mert kiirtottak a csaladod es arulonak titulalt a fob*zi.
Leliana meg akkor enekel, ha elegge imad, es konkretan az elfes main quest utan. Vagy az elso alkalommal amikor beszelsz vele a taborban az utan, lehet, hogy addigra megcsinalsz meg egy main quest-et....
-
leviske
veterán
válasz
Ghostface
üzenetére
Így már értem. Szóval az egészben Denerim a kulcs. Hát akkor a 4. karakteremnek se fog énekelni, mert azzal már ott figyelek Denerimben.

Vagy hogy érted azt, hogy nem indultál Denerimbe? Mert ugyebár Haven-hez muszáj Denerimbe is ellátogatni, Radcliffe nélkül meg még nincs meg az összes szövetséges. Vagy szövetségesek alatt most csak a mágus/elf/törpe triót érted?
-
Ghostface
senior tag
válasz
leviske
üzenetére
Én királyt csináltam Alistairből de nem emlékszem rá hogy volt-e valami magyarázat rá hogy lehetséges. Gondolom kilép a kamarások közül vagy mivel Loghain törvényen kívül helyezi a kamarásokat ezért mint szervezet megszűnik és újra megkapja a jogot hogy király lehessen. De ezek csak hülye találgatások.

Leliana nekem mindig akkor énekelt ha összejöttem vele és minden szövetségest magam mellé állítottam és még nem indultam Denerimbe. Ekkor kell a táborba menni és kedvesen beszélgetni vele. -
leviske
veterán
válasz
leviske
üzenetére
És még azt szeretném megkérdezni, hogy hogy tudom elérni, hogy Leliana énekeljen? Mikor legelőször toltam végig a játékot, akkor énekelt, másodjára a máguscsajomnak nem érdekelt, ezen még meg sem lepődtem, de mikor már a nemesemberkémnek sem énekelt, miközben azzal jött össze... Nem értem.
Bár a HN-emmel még távol nem értem a játék végére, de úgy emlékszem, mintha az első karakteremnek még a játék elején énekelt volna... -
leviske
veterán
Volna egy hülye kérdésem:
Ugye elvileg a kamarások nem örökölhetnek semmilyen nemesi címet (vagyis ezt közölték velem hn-ként), akkor Alistairt hogy a francba tudná megválasztatni Eamon királynak? Vagy ez a jól bevált szabály királyság esetében nem él?
SPOILER:
Elfként össze lehet jönni Anora-val? Vagy csak emberként lehet? -
wis
tag
válasz
TazLeacher
üzenetére
A kódok az EA Accounthoz vannak kötve. Tehát ha a belépési adatait az eladó "kölcsön" adja, akkor szerintem letöltheti vele.
-
TazLeacher
nagyúr
Egyik haverom szeretne vanni Dragon Age-t. Ha a benne lévő kódok már fel lettek használva (használt a játék), akkor az már nem használható? Vagy mi a helyzet, ezt újra lehet használni?
-
leviske
veterán
[link]

-
leviske
veterán
Mikor utazni készülsz és kijön a térkép, akkor a jobb-felső sarokban látsz egy tábortűzzel jelölt helységet, na arra rákattintasz és akkor letáboroztok.

Alapból nem árt használni, mert akkor gyógyulnak a csapattagjaid.
De már neked is kellett ott járnod, hiszen ha Lotheringből tovább akarsz menni, akkor rögtön a táborhelyre érkezel.

Bár asszem még Ostagarban, a nagy táborban is találsz egy lecsendesítettet, aki bűvöl, de ebben nem vagyok biztos. Lehet, hogy csak beszél róla.

(#1964) -Zeratul-: enCSÁRTMENT!

-
mclord
aktív tag
A rúnákból már legalább van vagy 15-20 db -de fogalmam sincs kirakja bele ( és hol van az ). Ebben tudnátok segíteni ?
-
1.02-es patch 36os hibával való kifagyása ellen tud valaki valami gyógyírt?
-
leviske
veterán
-
Qru
MODERÁTOR
Hmm, akkor csak egy karim használható... Na akkor átszervezem a csapatot. Főkarim egyedül lecsapta a sárkány fél HP-jét, a többiek kb 1 perc alatt kifeküdtek.
leviske: Nem, meghagytam. Paladin vok én is, és berágtam hogy kinyírták a többi paladint akit odaküldtek. Viszont kegyetlenül kizsigereltem az összes szektást. Fröcsögött a vér, recsegtek a csontok rendesen.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
A hídon egész hamar sikerült átjutnom. Mondjuk olvastam már korábban, hogy mi a csízió...
Urnás részt hagytam a végére. Valójában már rég meghalt volna az öreg, heteket nem hiszem hogy kihúzott volna betegen. 
-
L3zl13
nagyúr
-
Qru
MODERÁTOR
Tegnap neki estem a hegytetőn a sárkánynak, az urna megszerzése után. Nem mondom első körben úgy eltángált mint annak a rendje. Van vmi trükk vagy csak csapkodjam ahol érem és ennyi?
-
Ghostface
senior tag
válasz
TazLeacher
üzenetére
Grat. Elméletileg tervezték hogy lesz folytatása, még több achievement és megszerezhető tárgyak.
-
jozsef11
tag
Sziasztok!
Sten kardját keresem Fayrin-ig eljutottam viszont nem találom a törpét akit mond hogy neki eladta a kardot. Merre kell keresni? -
Ghostface
senior tag
válasz
TazLeacher
üzenetére
Nincs mit. Igen, jól értelmezted.
-
leviske
veterán
Tudom, hogy a konkrét originek közt ez a különbség. Én csak az elfmágus és embermágus köti különbségre voltam kíváncsi. Mind a kettő ugyan azt a háttértörténetet kapja és csak az emberek hozzáállása (ember-e, vagy elf) változik?
Vagy mondjuk az embermágus az Irving libringje, az elfmágus pedig Wynne-é mondjuk. Tehát így értem, hogy a két mágussztori közt van-e különbség.
Azt eddig is érzékeltem, hogy fajtól függően másképp viszonyulnak a karakterhez, ahogy nemtől függően is. Csak kíváncsi voltam, hogy a két mágus origin közt ennyiben ki is merül-e a különbség.
-
Kidus
őstag
válasz
leviske
üzenetére
Van kulonbseg, az elso lenyeges az origin story ugye.
Ezen kivul attol fuggoen, mi tortent veled ott, utalnak ra kesobb par helyen.
Mashogy beszelnek veled par helyen ha elf vagy, mintha ember lennel, esetleg torpe.
Mas beszelgetesek alakulnak ki par karakterrel, ha magus vagy, es ha nem.
Es meg attol fuggoen, honnan jottel, mikor mesz vissza oda csinalni a main quest-eket, mindenki tudja, hogy onnan jottel es ugy is allnak hozzad. Megint csak masfele beszelgetesek, mas a jatekelmeny kicsit.
Nekem tetszett nagyon, hogy ez igy van
Mas most nem jut eszembe, lehet hogy meg vannak kulonbsegek.
-
Ghostface
senior tag
válasz
TazLeacher
üzenetére
Ez az 5 achievement van:
- Érj el Orzammarba
- Szerezd meg az Bárd a csapatodba
- Ölj meg egy Ogrét úgy hogy a csapatodban mindenki full hp-n marad
- Ölj meg két ellenséget egyszerre egy csapással
- Öld meg a Hurlock Emissaryt bármelyik nehézségi fokon -
leviske
veterán
Másnál sem elérhető a BSN és a DA: O hivatalos oldala? A MassEffect és a The Old Republic oldala üzemel, tehát gondolom a Dragon Age kapcsán lesznek gondok. Talán most lesz megoldva a RTO problémája?
-
leviske
veterán
Szomorú. Ebben az esetben gondolom akkor én fogok felszólalni a saját családom érdekében és még Loghain fog beszólni amiatt, hogy Howe-nak bíróság előtt kellett volna felelnie és nem szabadott volna lemészárolnom. És emiatt bizony én kegyetlenül le fogom Loghaint is mészárolni, pedig harmadik végigjátszásra életben akartam hagyni...
Mind1, úgyis terveztem, hogy miután a 3 eddigi karakteremmel végigtoltam az Awakening-et, akkor nekikezdek még egyszer a játéknak dalishként, talán majd akkor...
MÁS: Tudja valaki, hogy van-e különbség az elf és ember mágus története között? Mert azt észrevettem, hogy más vezetéknevet kapnak és emlékszem pár alap helyzetre, amikor elfként jól leosztottak, míg emberkén nem, ennyiben ki is merülne a különbség a két mágus között?
MOD: És most veszem észre, hogy a törpe nemes vezetékneve Aeducan.
A végén még kipróbálom a törpeséget is. 
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
TazLeacher
üzenetére
Most olvastam el a hsz-em. Félreérthető. Szóval az Origins-t még nem kezdtem el, de a Journeys kipróbáltam.
-
leviske
veterán
Köszi neked is és a többieknek is.
Végül is meglett az összes, jól mondtátok. 
Redcliffeben felvettem mindenkitől a rendelést és utána meg is jelent három helyszín, a zászlós viszont csak Denerim után jelent meg, Loghain katonáit kellett lezúzni.

Szóval akkor a bátyámmal nem is találkozok a játék végéig? Hát elég szomorú, pedig reménykedtem benne, hogy én találhatom meg. Akkor gondolom az országgyűlésen senki nem fog felszólalni a családom nevében.
-
Kidus
őstag
válasz
leviske
üzenetére
SPOILER
Ott lesz a vegen majd az unnepsegen, es mindenki orul, hogy megtalaltak az erdoben.
Lehet vele dumalni kicsit.A helyszinek kozul amiket felsoroltal es meg nem jott valasz, van egy battlefield, nekem csak egyszer jelent meg, miutan Sten elmondta, hogy ugye a csatamezonel veszett el a kardja. Akkor elmentem oda, nem volt farkasokon meg hullakon kivul semmi.
Viszont mivel maskor is beszeltuk hogy ott veszett el a kard, es nem jelent meg a helyszin, gyanitom hogy valami mas lehet. Talan egy board-os quest az is. Legtobb az, meg talan a Crow-k kuldetesei kozul is van a terkepen valami, bar azokat sosem csinaltam meg. -
Kidus
őstag
válasz
TazLeacher
üzenetére
Egyet, az ov nem rossz.
De tul sok kedvem nem volt tovabb jatszani vele.
Megeri? -
TazLeacher
nagyúr
Valaki megszerezte már a 3 tárgyat a Dragon Age Journeys-ből? Vagy egyáltalán, valaki foglalkozott a flash játékkal már?
-
sz.mich
tag
Pontosan, Redcliffe-ben lehetett felvenni arról a tábláról... És utunk közben majd meg is találjuk a karavánt SPOILER ahol végül bérgyilkosok törnek ránk lesből (végül is az egész egy csapda volt). Azért írtam, hogy utunk során, mert én arra rákattintani nem tudtam, csak mikor Denerim felé indultam, pont arra felé mentünk.
-
L3zl13
nagyúr
válasz
leviske
üzenetére
A két szekeres helyszín szerintem Chantry táblás (Chanter board) mellékküldik voltak. Talán Redcliffe-ben kaptam őket. Asszem a nevük Desperate heaven és Caravan down)
Asszem a north road alatti kardos helyszín is az. (Talán Brothers and Sisters a küldi neve)
A két zászlót nem tudom. -
leviske
veterán
Nemesemberként egyébként végül találkozok a tesómmal? Vagy a korcáriai vadonban kellett volna megtalálnom?
Esetleg a breciliai erdőben találkozok vele? Vagy Denerimben lesz bezárva?
A másik kérdésem az volna, hogy az itt látható pár kérdéses helyet hogy lehet felfedezni?
Konkrétan ami érdekelne az a North Road alatti összecsapás helyszíne és a két zászlóval jelzett hely, plusz a West Road fölött és alatt lévő két, szekérszerű valamivel jelölt helyszín (A Bannorn és a Southron Hills felírat között.). Ezen a négy helyszínen soha nem jártam és kíváncsi volnék hogy lehet oda jutni.
-
kozmi55
tag
válasz
RottenTomato
üzenetére
Azzt hiszem Havenben Genitivi testvér kér egy pergament, mert valamit le akar rajzolni... már nem emlékszem pontosan, de szerintem nincs jelentősége...
-
bpx
őstag
válasz
RottenTomato
üzenetére
én úgy vettem észre nem jó semmire, és a DAO wiki is ezt mondja
-
Kidus
őstag
válasz
leviske
üzenetére
En meg azt mondom, biztosan nem adja ossze.
Maximum a fovonalat nezi akkor, mellekpalyakat nem, ez tan logikus is lehet, mert lehet, hogy te sehova nem mesz csak a fo quest-vonalon.Ugyanigy volt a mass effect-ben, hany szazalekat deritetted fel a terkepnek.
Minden karakterrel kezdodott nullarol. Ezert nem tudtam megcsinalni sem ott, sem itt a "mindenhol voltam" achievement-et. -
leviske
veterán
Hmm, amikor százalékban megadja, hogy mennyit csináltam meg a DA: O-ból, akkor összeadja a karaktereket?
Mert most a harmadik karakteremmel néztem, hogy mennyit csináltam meg és (a Kör megmentése, Haven, Denerim és Redcliffe után) 53%-ot ír.
Persze, most mindegyik pályát picit jobban kimaxoltam, mint az első két alkalommal, de ez talán akkor sem indokolná magában a 53%-ot, mikor még hátra van a mélyutak, az elfek, a zárvány és a végső ütközet.(#1914) Kidus: És most, hogy sokadjára töröltem a két felesleges karakterem online, fogta magát és a többi karakteremet nem hajlandó frissíteni. (De legalább nem is tölti vissza a két feleslegest.)
-
Kidus
őstag
válasz
kbalazsa
üzenetére
Amennyiben arcane warriort jelent dragonbone armorral, akkor igen.
Itt van, bar jol nem frissul, abszolut nem ugy neznek ki a karaktereim ahogyn megjelennek, van amelyik nem is jelenik meg, mas cuccot rak ra vizualisan ( bar oldalt a felszereles altalaban stimmel es "majdnem" naprakesz ).
Meg a szint sem stimmel, ez a karakter mar vegigment a jatekon, 21-22, nem 15.
Van valakinek otlete, mi lehet a gond? -
Borostás
tag
Na sikerült úgy lélekfalóvá válni hogy Leliana nem rágott be, így ő is a csapatba maradt
-
leviske
veterán
válasz
sz.mich
üzenetére
Akaraterő kell, plusz az egy külön, választható képesség. (Gondolom, ha csak az akaraterőd magas és nincs meggyőző képességed, akkor a megfélemlítést használhatod, ami nem éppen a legjobb, ha a haverokat akarod csitítani.
)Amúgy érdemes a dörzsöltséget is fejleszteni, mert nagyobbakat tudsz sebezni, ha dörzsöltebb vagy. (Bár érdemes természetesen mellette fejleszteni az ügyességet és az erőt is.
) -
leviske
veterán
válasz
sz.mich
üzenetére
Ebben az esetben talán jobban jártál volna, ha leirtod a kört és inkább a templárusokat szerzed meg magadnak a végső csatára. (Ha ez lehetséges... de az eddigi dialógokból kiindulva az.) Alapból kevés mágust tud küldeni a kör a végső csatára, így lehetséges, hogy az még kevesebb lesz. Ennyiben befolyásolja a játékmenetet.
Plusz ugye minden karakter hozzáad egy kis mellékszálat a történethez, így Wynne-ét nem ismered meg. Nem mellesleg Wynne elég hasznos tagja tud lenni a társaságnak, Morrigan hasonló szintre fejlesztése elég húzós összegekbe kerül és emellett ezzel Morrigan erősségeit le is töröd (Morrigan sebzőnek a legjobb, Wynne pedig gyógyítónak).
Hmm, várjunk csak. Mennyire van fejlesztve a meggyőzési képességed? Esélyes volna, hogy ezért nem tudod elkerülni a harcot?
-
sz.mich
tag
válasz
leviske
üzenetére
Tudjuk Morrigan milyen provokálós személyiség... ha Wynne-t választom, akkor ő lelép (karakterválasztásnál persze ott lenne biztos). A beszélgetés viszont mindig úgy alakult mikor elakartam utasítani, hogy harc lett a vége. Nem tudom mennyire lesz hatással a történet végére, de a Kör nem igazán kérdezte meg hová lett Wynne meg a túlélők mikor megmentettem a tornyot.
Egy szó mint száz, Morrigan kiprovokálta, én pedig mellé álltam mert formásabb meg fiatalabb mint Wynne.

-
leviske
veterán
Hülye kérdés, de a nem használt karaktereimet hogy tudom törölni? Az online profilomról folyton igyekszem őket törölni, de valahogy mindig visszatölti őket a játék. Amikor új játékot kezdek, akkor meg nem látok olyan opciót, hogy hogy lehetne őket törölni.
A karakter készítő meg már nincs fenn a gépen, mert egyszer már kivettem a játék alól a rendszert, tehát még azon belül sem tudom törölni.
A másik kérdésem meg az volna, hogy másoknál is szokott vacakolni a szerver?
-
sz.mich
tag
válasz
leviske
üzenetére
Erről eszembe jutott, hogy nekem Wynne-t ki kellet nyírnom, hogy Morrigan továbbra is velünk tartson a Kör tornyában. Persze később rájöttem, hogy simán elfogadhattam volna a segítségét maximum a csapatba nem tettem volna bele a karakterválasztásnál... csak Morriganel mindig harcra terelődött a szó.

-
leviske
veterán
válasz
Borostás
üzenetére
Javaslom, döntsd el, hogy az egyenes, vagy a kevésbé egyenes utakat járod és ez alapján állítsd össze a csapatod.
Egyenes utak:
- Leliana
- Alistair
- WynneKevésbé egyenes utak:
- Morrigan
- Zevran
- PalaMindenkin segítsünk:
- Leliana
- WynneMindenkit hagyjunk magára:
- Morrigan
- Sten
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 65QNED86A / MiniLED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 144Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4397
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Fractal Design Pop Air RGB 850W
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3948
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
A végén még kipróbálom a törpeséget is.