- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Nyitlocker
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
oxox
addikt
irtam erről korábban, hogy olvastam a runa magazinban (régen), valami azonnalisárkányölőpallosról mint ultra táp fegyverről....Bevallom sárkányal sok helyen még nem találkoztam (pc-s, és szerepjátékra gondolok), nem is túl gyakori sehol...nagy erejü lények, de szinte minden rendszerben volt azért több tipusa...tehát sárkány-és sárkány között is van külömbség...pc-nél maradva legyegyszerübb lásd heroes...ahol csak a számoknál maradva, kell jópár paraszt egy sárkány ellen
...egy hitetlen nem ölhet sárkányt? Szerintem tapasztalat, ravaszság, fegyver (egy egyszerü tőrrel tényleg nem kéne), és programozó
kérdése...a sárkány is csak ember 
-
ddekany
nagyúr
Ahhha... csak gúnyolódj!
Mert ott van pl. Szigfrid istenek által a földre lehajított meteoritból kovácsolt kardja (artifact) + a gyűrű átka a sárkányon (speciális körülmény). Kinyírta? Igen. Jó hogy 20-ast dobott, de akkor is, ott a bizonyíték vazze, lehetséges!
(OK, OK, rossz nyelvek szerint Szigfrid többször visszatöltötte az állást -- ami csalás volna --, mert ha nem dobott elsőre 20-ast, rendszerint eltépte a sárkány. De ezek rossz nyelvek.) -
-
oxox
addikt
-spoiler- !!!!
Lentről kiengedtem a vérmágust (ő ossza az észt később), és mikor fönt tanakodtunk, és a muter felajánlotta, hogy felfekszik az áldozó asztalra, akkor kérdezgetni kell, hogy "de nincs más megoldás", "de biztos nincs más megoldás", és akkor elirányitanak a körmágusokhoz...ahol....meglátod...kollégám feláldozta a mutert (tehát úgy is lehet, de ha már jó karakter viszel, akkor szerintem érdemes...meg a torony is jó móka)
-
dunc
nagyúr
Amikor a démontól megszállt kölköt kell megmenteni,akkor,hogy csináljam,hogy se a kölök se az anya ne haljon meg?
-
ddekany
nagyúr
Ne röhögjé'... A buzi törpe dolognak van alapja. Valamelyik korai review videóban volt egy pár másodperces szex jelenet, ahol nagyon úgy tűnt, hogy. Vagy ennyire ki volt gyúrva vmi nő háta. Tényleg... és ha az ember női karakter indít -- mert hát a hímek jó része azt kedveli (mit mondana erre egy pszichológus...
) -- akkor meg a hím szereplőkkel kellene dugatni magamat, ha előre akarok haladni?
Úristen... (Nem mintha a poligon romantika nem lenne bármilyen felállásban teljesen szánalmas.) -
oxox
addikt
pls-pls..az első pontott értelmezd nekem, mert ugyan értem szavanként de egybe nem nyer nálam értelmet... mivan
..egyenlőre nem töltök le hozzá semmit (tehát a többi nekem nem nagy segitség...a karakteralkotást valahogy azért megoldom, nincs very wide screenem ect)...aha közben úgy látom az elsőre már válaszoltál is 
Nem emlékszem, hogy arra a kérdésemre láttam volna a választ, hogy 1 karakterrel többször is végig lehet-e vinni (úgy, hogy folytatom a karakter fejlesztést) ???

-
ddekany
nagyúr
Ha alig van időd rá, akkor is jobban jársz 60x1 óra szórakoztató játékkel mint 30x1 óra dögunalommal. Számítógépes RPG-k alapértelemezésben általában botrányosan könnyűek csatározás szempontjából, szóval eleve csakis legnehezebb vagy esetleg eggyel azalatti fokozatban érdemes próbálkozni. Vedd úgy, hogy a többi neked nem ér, és kész, mert the ilyen RPG-s ember vagy.
Ha van hardcore checkboxot, neked sajnos azt is be kell pipálnod, ez van.
(Hardcore: Diablos dolog... elkennek akár csak 1x, akkor van egy halott karaktered. Mentés vagy ilyesmi nem létezik. Amúgy ez papír-és-ceruza RPG-nél is így van, és nagyban növeli a drámai hatást, semmilyen irodalmi eszköz nem ér fel vele...
) -
oxox
addikt
beteg...de réges-régen Győrben az egyik Sárkányszivroham találkozon volt egy fazon aki hasonlóan vitt vmi életképtelen varázslót...vicces volt, hogy alig birta megemelni a pallosát
...mindenesetre szórakoztató karakter volt...mellette csak az élet jellemü pap játékos tetszett jobban, aki felgyógyitotta a rátámadt orkokat akiket a csapattársai (mi)lecsaptak -
bpx
őstag
* Fixed potential corruption of character statistics
* Fixed portrait appearance sliders when importing a character from the downloadable
* Character Creator Fixed import for preset face settings from the downloadable
* Character Creator Made Easy difficulty easier
* Slightly increased attack, defense, and damage scores for all party members at Normal difficulty
* Fixed video issues when running on a very wide screen display, including ATI Eyefinity displays -
válasz
üzenetére
"The different difficulty settings in Dragon Age: Origins exist to allow the player to customize the challenge level and game experience to their liking. Because of this, no achievements or other encouragements (such as higher experience gain) are given for playing on higher difficulties. It also encourages players to temporarily switch to a lower difficulty when stuck at a particularly hard battle."
Egyre kevésbé tetszik ez a játék.

-
HaaS
addikt
Ha vicces, akkor nevess jóízűen
! Egészséges is!
Őszinte leszek hozzád, ami a sárkányölést illeti - Dakensangot hagyjuk, mert lehet, hogy neked is tetszene, csak még nem próbáltad - én nagyon extrém végletekben gondolkodom... piszkosul nem szeretem mikor néhány halandó akármilyen módszerrel levág egy sárkányt. Még ha öreg, és repülni sem tud már a fenséges dög, akkor sem bírom... valahogy az én képzeletembe nem fér bele. Egy sárkány az sárkány. Két sárkány és lovasa között el tudok képzelni nagy csatát... esetleg nagyobb összeröffenést is az égen, rahedli sárkánnyal... de hogy egy parti a földön akárhogyan is leszedjen egyet, nos én mindig csak ingattam a fejem, akárhol találkoztam ezzel a dologgal. Egy sárkány az egy sárkány. Kis mitugrász halandók hogy jönnek már ahhoz, hogy... szóval érted.
A széles közönség meg imádja a sárkányölést, már a fogalmat is, mert baromi jól hangzik. Benne is van minden rpg-ben, de kettőnk között maradjon, én nem szeretek semmilyen sárkányt megölni. A sárkányölés olyan nekem, mint kólázni és pattogatott kukoricát majszolni színházban előadás alatt... szentségtörés. -
-
törölt tag
Pedig én is úgy nézem, hogy nincs különbség:
-[link]ez a lényeg:
-Causal - Suited for players new to the tactical RPG genre or for people that just want to lay back and enjoy the story.
...
-Normal - For experienced RPG gamers.
...
-Hard - For veterans of tactical PC RPGs such as the Baldur's Gate series, who want a challenge.
...
-Nightmare - For the clinically insane.
Ennél több sztem nem is kell...elsősorban úgy is magát akarja megmérni az ember, a magasabb nehézségen rare loot már tényleg Dio' vonal
De készül még keményebb mod is, szal lehet még fokozni...más kérdés, hogy én max a nightmare-be fogok belekóstolni.
Más kiegészítéseket jobban várok. -
Preda
aktív tag
Nem is akartam meggyőzni senkit se csak szimplán leírtam mi nem tetszik benne.
HaaS azért ne mond már, hogy te így képzelsz egy sárkény ellen harcolni. Egy helyben áll milyen sárkány ez. Majd biztos hogy ott állna és megvárná, hogy a három harcos leüti
.
Nekem igencsak úgy tűnik, hogy helyhez kötött szegénykém. Elég vicces.
Lehet nem minden igaz amit leírtam, de hogy DAO-ban ez sokkal jobban ki van dolgozva az biztos. -
bpx
őstag
azok az ajándékok, amelyek egy karakterhez tartoznak, esetleg még questet is aktiválnak, nem adhatók oda másnak
viszont a többi ajándéknál, amiket mindenkinek oda lehet adni, ott változik, hogy ki mennyire fogja szeretni
pl. nyilván egy korsó sörért annyira nem lesz oda morrigan vagy leilana, de a törpének jobban fog tetszeni, míg egy szál virágnál vagy ékszernél meg fordítva van -
bpx
őstag
az hogy nightmare-en játszom, már nem igazán állja meg a helyét
most egyelőre a többi fajt/classt próbálgatom
nightmare-n játszottam kb. 8-9 órát, de ott már nagyon szenvedős volt
(ez mondjuk a saját hibám, nem figyeltem eléggé a csapat összeállítására, fejlődésükre, szóval majd neki kell futni mégegyszer)de szerintem ott se jár több xp/loot
a nehezebb fokozatokon annyi a különbség, hogy jobb az AI (nehéz az ellenfeleket elcsalni egymástól, a range-s ellenfelek állandóan hátra futnak, jobban használják a skillek/spelleket, stb...), és hogy a teljes sebzést megkapod mind a moboktól, mind friendly fire esetén -
oxox
addikt
-
A gagyisággal nem győztél meg, a körökre osztottság meg éppen hogy előny.
(#667) oxox: a Diablo nem szerepjáték. A BG sorozatban meg elég nagy jutalom volt az, hogy több XP-t kaptál. Bár az első részre már annyira nem emlékszek, de a másodikban több loot-al is járt (csak úgy, mint a teljes IWD sorozatban is).
(#668) HaaS: lehet nem véletlen, hogy 666-os a hozzászólása
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
oxox
addikt
Én nem emlékszem, hogy a diablo 1 vagy kettő bármivel is jutalmazott volna, hogy többször/nehezebb fogokozaton is végigtóltam...pedig jópárszór kipörgettem....de a baldursnál sem rémlik...az xp volt több a lényekért, de ezt szerintem nem jutalom...nyilván egy erősebb lényért több tp jár (a szerepjátékoknál is igy van).
-
Preda
aktív tag
Hát lehet jutalmazza valamiképpen, de nekem nem úgy tűnt. Zeratult kell kérdezni ő nightmare en játszik hátha ő észrevett valamit.
Darkenfang lehet élőben jobb + németet ki nem állhatom így alap ront rajta. Viszont nézd meg ezt a videót jóval gagyibb mint DAO. Karakterek csak odamennek és püfölik. Semmi visszalökés stun ilyesmi ráadásul nagyon látszik az is, hogy mikor ütnek a karakterek körönként. Semmi kidolgozottság ilyesmi.Mivel német ugye vér sincs. Lehet majd lesz valami zöld benne
. Viszont lehet hangulata jó innen azt nem tudom megítélni, de hogy ez nekem nem epikus az tuti. Ennél DAO ban sokkal jobb a harc... -
Nade így is alig van időm játszani, ha ezt megtoldom azzal, hogy a nehezítés miatt jelentősen megnő a játékidő, nem fogok nehezebb fokozaton játszani, hacsak nem jutalmazza ezt valamiképpen a program, mint minden normális RPG-ben. Nem találkoztam még olyannal, mely ne jutalmazta volna valamilyen módon a nehezebb fokozatot.
És ne a videók alapján mondj ítéletet egy játékról. Pl. engem nagyon meggyőztek a Dragon Age-es videók, aztán most nagy a csalódás.
-
Preda
aktív tag
Mi értelme van? Hát az, hogy nagyobb kihívás. Minél nehezebb annál jobb játszani szerintem. Nem mind1, hogy easyn odaugrasz a sárkányhoz és lecsapod semmi taktikával vagy csomót agyalsz rajta miként kéne leütni. Így nem lesz pl hack&slash feelinged.
Ez a Drakensang szerintem egy vicc. Néztem pár videót, de egyáltalán nem győzött meg.
-
HaaS
addikt
válasz
CriticalHit
üzenetére
Jesszusom... végiggondoltad? Nem azt írtam, hogy minden statisztika szerint jobb, mint minden más, hanem azt, hogy létezik másik, friss rpg pécére, király, csak nem ismerik annyian... döntse el mindenki maga, melyik a jobb. Ámbátor nagyon köszönöm az információt... sőt kiszámoltam: 16%-kal jobb a DAO. Most már nekem is jobban tetszik! Köszi!
-
válasz
CriticalHit
üzenetére
Ez még nem jelenti azt, hogy jobb a Dragon Age, mint RPG.
(#660) Preda: akkor mi értelme van nehezebb szinten játszani, ha semmi extra jutalmat nem kapsz?
-
törölt tag
Elf csávó, Morrigan, Alistair, és a kutya az állandó csapat. (gyakorlatilag Jerome a 3 ember egy csónakban és a kutya csengéssel
)Egyenlőre én még haragszom az emberekre, azok a fránya lexikonok
szal csak Morrigan-nal vagyok jóba, mert ő 'más' 
Alistair jókat csatázunk az ellenfelekkel szemben, de még nem vagyunk akkora cimbik, nem hagyom. -
Preda
aktív tag
Na felrakok pár képet Flemeth haláláról. Képek
Hát ezzel azért megizzadtam erre még egy nehézségi fokot rátolok nem tudom mi lesz nightmare-en?
-
jozsef11
tag
Srácok!
Hol lehet venni kecskevért Denerimbe? Sehol sem találok és kéne egy küldihez, valaki nem tudja esetleg merre lehet találni? -
törölt tag
Ez nem az én élményem, másolom..de jót vigyorogtam rajta:
"..Megfelelő ajándék + adott karakter küldetése + 60+ elfogadottság.Ezzel kapcs, pont tegnap volt egy szerelmi háromszögem

Morrigan, Liliana 90+ (szerelem) elfogadottság. Lili-t lesmároltam, Morrigent ágyba vittem.
Következő beszélgetés a harcmezőn: Morrigan-nek nem tetszik, hogy sok időt töltök Lilivel, féltékeny, de "nem szerelmes" - hazudik - jó lenne eldöntenem mit szeretnék, szakítsak Lilivel. Mondom minkettőtöket megtartanám. Hát hogy ez így nem működik. Mondom oké.
Lilivel beszélek, mondom ennyi, vége. Lili -10 elfogadottság, Morrigan = szex 2.0 (emellett akar adni nekem egy gyűrűt ami által mindig tudja hol vagyok. Mondom neki még mit nem?
)
Adok ajándékot Lilinek, újból belémszeret, mondom újra kellene fogalmaznunk a dolgot. Hát hogy Morrigan, mire én: hármasban?
Nem tetszett neki az ötlet. Behazudtam, hogy szakítottam a boszival, Lili szex 1.0, Morrigan lecseszett, békülőszex 3.0
Nagyon lehet játszani a lányokkal, Lehet Wynn-t az öreglányt is elkapom valamikor, és bepróbálok egy gruppent.
"(pár szmájlit kiszedtem)..én nem csapongok, de azért jó volt ezt olvasni

-
oxox
addikt
elb.sztad
sorstárs....Tegnap este sikerült Conan-t (a kisdémonbarbárt) kikúrálnom...bevallom Morganával nem volt nagy gond a démonvilágba szétkapni a démoncicababát...szürkepajtás meg igen hálás, hogy még az anyucinak se vettem vérét...Most meg megyek hamvakat keresgélni

találtam a bérgyilkosoknál egy levelet, amit Irvine asztalán lévő dobozzal lehet megnézni teljesen...ezt csinálta már valaki? érdemes visszamenni most érte a toronyba?
Apropó patch....sajnos hétvégén külhonba voltam...milyen patch ez? Mit javitottak már (sokáig nem birták ki javitás nélkül) ???? thx előre is az infót...
-
törölt tag
Diablo klón a fejed már meg ne haragudj meg érte...

Attól még hogy nem áll meg lépten nyomon a játék már nincs benne taktika??..egyébként amiket felsoroltál annak nulla haszna van, inkább én mondok egyet..csapda érzékelés.
Inkább tapasztald meg a játékélményt, mint már előre azon keseregsz hogy mi rontja el/le.
Amint egy kicsit játszol vele már is látni fogod hogy újratermelődnek-e a lények, vagy üss le végre egy 'boss'-t hogy mit dob ki magából..vagy..
Dio' klon..
-
Preda
aktív tag
Aha értem már. Ilyesmi nincs benne az tuti, talán majd később, ha sokan sírnak ilyesmi miatt hivatalos fórumon
. Mondjuk a hangulat attól is függ elején milyen karaktert indítasz nekem pl a human noble jobban bejött mint a dalish elf story. Amúgy azért diablós hent nem lesz benne egy-egy bossnál nehezebb fokon meglehet szenvedni rendesen. Jól felépített party meg karakterek kellenek hozzá. Ha meg végképp nem jön be add el biztos lesz aki megveszi. Kicsivel olcsóbban adod azt nem buksz akkor rajta sokat.#643 Feltöltötted és nem kaptad meg az itemet?
-
HaaS
addikt
Én is azt mondom, hogy játssz tovább. Megítélésem szerint azokat a dolgokat, amiket hiányolsz, azt majd a taktikában adhatod meg később (több lesz a slot), ha kicsit nyüstölöd még a játékot. Ezek a hirók automatán átállnak ranged weaponről, melee-re, ha megütik őket közelről, potiont isznak, ha lemegy a hápé, manát szívnak, ha varázslót látnak... satöbbi... szóval elég az a két pause tényleg.
-
Olyan pause opciók hiányoznak, melyek a klasszikus Infinity RPG-kben benne voltak (auto pause, ha meghal a célpont, ha megtámadnak, ha használhatatlanná válik a fegyver, ha ellenséget pillantasz meg, stb). Ez nagyban hozzájárul ahhoz, hogy ne csak egy Diablo klón legyen a játékból, és lehetőség nyílik a taktikus harcra, és hiányuk a játékélményt nagymértékben rontja.
-
Preda
aktív tag
Szerintem nem a karakter editorból kell feltölteni hanem miután megkezdted a játékot akkor játékon belül bejelentkezel az online log rendszerbe és utána. De egy alap karira nem fogsz szerintem semmit kapni valószínűleg játszani kell előbb többet vele.
Csak olyan pause van amit találtál, de nem is értem milyen másikat keresel benne. Bármikor megnyomod a space-t azt megáll nekem tökéletesen jó így. Egyébként meg nem hiszem el, hogy ennyire nem tetszik és előrendelésbe megvetted. Másik meg az, hogy fél óra alatt nem nagyon lehet megítélni egy rpgt. Kb lvl2 vagy semmi skill semmi talent nuku cucc no tequila no party
. Ha javasolhatom a törp városba menny miután redcliffbe mentél ott szerintem elég jól átjön a hangulat.stefi76 Na ezért nem rakok fel magyarítást rpg hez. Olyan dolgokat írnak, hogy azt se tudom magyarul mit jelent. Angolul legalább értem
. -
törölt tag
kedvenc képeim onnan:
-Inferno+fire form
-dett, csak messzebrőlSajna a világra jellemző mosottság miatt nem lehet jó képeket csinálni, pedig nagoyn állat ahogy fel van fordulva minden.
Néha csak lestem, egyik formámban beröpítettem egy tűzgolyót (nagy csarnok teli ellenfelekkel), a másikban behajítottam egy sziklát, megrengettem a földet, és ellőtem magamra egy tűzlabdát...ezzel, bár röpült mindenki széjjel, az odaért ellenfelek már teljesen kész voltak...és akkor elő a kétpengét és forgószél...állat
Jó volt nagyon...ez élesebb, de messze nem az a hangulat: [link]
-
törölt tag
itt:
[link]
ha aktív akkor automatikusan lépi a szintet...ha viszont nem jelölöd ki akkor bármennyi szintet is lép mire a csapatba került, te fogod elosztani a pontokat.Arnold2:
a karakterek alatt van két, nem túl feltünő, ikon. Az egyikkel az egész csapatot jelölöd ki, a másikkal kikapcsolod az együttes csapatmozgást (az AI-t máshol kell! ) -
Arnold2
őstag
válasz
üzenetére
Tegnap voltam az álomvilágban, mikor a 3 társad ki kell szabadítanod. Ház az valami nagyon faszán eltalálták. A 4 forma nagyon ott volt. Örömömben kurjantgattam mikor fight volt
.
Kár hogy nem tarthattam meg a képességeket. Annyira faszán lehetett őket kombinálni. Egyikbe be ott eltolni az AOE-t majd át egy másikba ott is majd pl a kőfószerral brute force támadást indítani.A kedvenc WTF momentum az volt, mikor megkaptam a spirit formot. Volt egy Ogre amit szépen el kezdtem a törpömmel ütni. Haltam is rajta. Erre mondom kapjon egy esélyt a szellem arc is. Átváltok, beteszem spirit börtönbe két fagyi neki és már szinte feküdt is.
Na ekkor kerekedett el a szemem, hogy aaz igen.Amúgy nem tudjátok hogy van e olyan parancs ami megmondja a társaknak, hogy maradjanak egy helyben? Magyarán nem lehet valahogy kikapcsolni a követést?
-
HaaS
addikt
Drakensang... kétésfélmillió db csak németben... le kell tölteni / be kell hozatni, az igaz. Jópár díjat is hozott. Nem tudok magyar verzióról. Szóval hogy még hasonló sem volt, ez kicsit erős nekem... [Kukk.]
Akinek a hivatalos oldal sem hozza meg a kedvét, a zenékkel, képekkel... én úgy fogalmaznék, hogy a DAO eljutott hozzánk, kis országunkba, a Drakensang nem. De létezik... és készül a folytatás.
Ez a poszt nem flém, és nem a DAO ellen szól... figyelemfelkeltés, hogy _van_ másik rpg is, ami legalább ilyen jó, mint ez. Lehet, hogy neked is jobban tetszene.. ki tudja? -
törölt tag
fél óra?

..most komolyan, ezt érte volna el a Bioware eddig, hogy fél órát várj amíg lehúzod?!játsz vele egy kicsit, juss ki a világtérképre legalább, ha addig nem fogott meg halványan sem, akkor már nem is fog és nyugodt szívvel adj tovább a játékon.
Én ott már sejtettem hogy jó lesz ez. Később már tetszett is, az álomvilágban meg már kész lettem
-
Kelvin
őstag
Azt csak te tudhatod, hogy neked miért tetszik vagy miért nem. Szerintem túl negatívan álltál hozzáa játékhoz, már feljebb is olvastam. Szerintem egész jó lett és RPG feeling is megvan. Ha minden kódexet, levelet, történetet elolvasol amikor elérhető lesz nagyon jól átveszed a hangulatot (mint egy regény). Valaki írta, hogy 20-30 óra játékidő. Ezt is kétlem minden mellékküldivel és olvasgatással médiumon biztos több....Szerintem jó lett nekem tetszik, a közelmúltban még csak hasonló minőségű fantasi rpg sem volt.
-
Na, miután pár napig csak fel volt installálva, én is kipróbáltam a játékot. Eddig kb fél órát játszottam vele, de valahogy elmarad az RPG feeling. Kifejezetten nem tetszik, hogy az átvezetőkben a képembe nyomják a karaktereket, mert FPS érzetet kelt.
Van ebben egyáltalán auto pause? Csak egy opciót találtam erre, hogy a harcot kezdje auto pause-el, de ennyi. Tényleg ennyi lenne? Ha nincs benne több opció, lehet, hogy uninstall lesz belőle. Ejj de utálom, hogy már most azt érzem, hogy feleslegesen adtam ki 13 rugót a játékért.
Aztán még a játék megjelenése előtt szó volt arról, hogy ha feltöltjük a karaktereinket a Bioware mittoménmilyen protáljára, akkor kapunk egy extra tárgyat (ring?). Na most feltöltöttem a karakter editorból, de nincs semmi extra cucc. Valakinek van erről valami infója, hogy hogyan, mit, miért?
A flash game-nél hogy működik az extra tárgyak megkapása?
-
pigatt
őstag
Srácok, miért nem enged egyszerre 2 fegyvert kézbe venni? Pedig ki van fejlesztve.
-
törölt tag
Nincs lehetetlen

Heart of Fury is ment az IWD-ben, nem hinném hogy megoldhatalan lenne a legnehezebb fokozaton a játék.
Inkább attól félek hogy kényszert éreznék a karakterválasztás terén...ez ugye az IWD-ben nem lehetett probléma, de itt nem minden karaktert kedvelek, na persze ez óriási előítélet hisz nem velük töltöm a játékot...de ez van. -
nyunyu
félisten
és automatikusan ossza el a szintlépéskor adodó dolgokat, vagy ezt megtehetjük mi?
Karakterenkent allithato, hogy automatikusan lepjen szintet, vagy sem.
Igy ha egy karaktert nem jatszattal sokaig, aztan 5 szinttel kesobb eloveszed, akkor van 5x3 elkoltheto pontod, 5 skilled, [5/3] talented.
-
Preda
aktív tag
Ez a broodmother hard on eléggé megizzasztott. Nem egyszerű fight.
-
jozsef11
tag
Srácok!
Hol lehet venni kecskevért Denerimbe? Sehol sem találok és kéne egy küldihez, valaki nem tudja esetleg? -
bpx
őstag
"Mondjuk csak a Lioöööizé falu kvesztjeit fejeztem be, utána végleg letettem a lantot."
na ez még pont az a rész, amit majdnem ugyanúgy lehet tolni nightmare-en is mintha easy lenne
de még redcliffe is ilyenaztán utána nagyon bedurvul, rengetegszer kell újratölteni, és még ha sikerül is valahogy túljutni egy hordán, egyszerűen nincs elég hp/lírium poti és a következő roham már esélytelen
persze nem azt mondom hogy lehetetlen, de ott már nagyon észnél kell lenni és ismerni a class/skilleket
-
HaaS
addikt
válasz
üzenetére
Rendben, hajrá
! Több lesz a mob is egyébként... az alap adja magát: mindig egy kari elől (hájdolt bármi vagy tank) aztán elcsalni őket (lehetőleg nem az egész bandát) egy jól megválasztott előkészített terepre... (mmorpg guruk előnyben, jah
). Jópár mob például nem is mozdult... ezek a legegyszerűbb esetek, el lehet bújni előlük, kis mana regen, iszogatás, fegyverváltás, tervezgetés, aztán több hullámban kitámadva - ha mozognak az ellenfelek akkor elcsalva őket - be lehet darálni elég komoly erőket is. Most hogy leírtam dézsa vüm van... lehet, hogy írták már előttem... sebaj
! -
törölt tag
Sejtettem hogy így van, de alapból nem akartam nekiugrani a legnehezebbel (majd a következő, feltehetően törpe karakterrel
) köszi.Az inventory-ban én lecserélek ha megtelik, annyit szoktam max hogy a másodlagos fegyverkészletbe még pakolok. De nem habzsolok, a nagyon sanszos fegyvereket meg tudom őrizni, az ezüstökért meg nem esz a penész...ha kell egy szál vassal felveszem a harcot!

Egy törpénél meg pláne ez a felfogás a szimpi
-
HaaS
addikt
válasz
üzenetére
Nyugodtan próbáljátok ki a legnehezebbet... komolyan mondom. Én másodszori felinstallálásra azt a néhány órát így toltam: annyi a különbség, hogy jóval több spec támadást láthattok a moboktól (és jókat!) valamint többet kell csata közben szaladgálni. Mondjuk csak a Lioöööizé falu kvesztjeit fejeztem be, utána végleg letettem a lantot. Lehet, hogy utána már más, passz. Nem volt töltögetéses mizéria.
A nem használt karik is kaptak tapasztalatot a Drakensangban is, azzal a különbséggel, hogy nem az éterben vártak, hanem egy városban, a saját (örökölt) házunkban.. ahol persze rahedli felfedezésre váró dolog volt, nem beszélve a vásárolható munkapadokról, szerszámokról, miegyébről... tárgykreálás végett. Én speciel nem használtam semmire a házban maradtakat, de íjakat/csapdákat/löttyöket gyártani jók voltak. (Simán lehetett pénzt keresni tárgycsinálásból, csak fel kellett mérni a piacot... volt néhány cucc vastag profittal.) Szóval a lényeg: nem kell használni az Éteri Spájzban várakozókat, és ennyi, már nehezebb a dolog.
(Csak egy rövid gondolat: mint mondjátok Ti is, macerás a tárgyak inventoryba suvasztása... ha _tényleg_ nagyon kevés a hely, akkor meztelenítsétek le a fölös karaktereket egy árusnál, aztán kalandozás közben ha már fogy a hely, hívjátok be őket az Éterből, öltöztessétek fel őket/adjatok a kezükbe fegyvert. És lőn hely az inventory-ban... nagyon csúnya dolog, de működhet.) -
törölt tag
Ez a Neverwinter-ben volt hasonlóan, ...én sem szeretem ha nem felügyelhetem a karakterek fejlődését (hisz ezzel tudom ellensúlyozni hogy általában szándékosan gyengébb csapatot állítok össze).
Itt megmondom kerekbe még nem találkoztam vele, mivel nem nagyon váltogatom a karaktereket, illetve ha néha kénytelen vagyok, akkor ahogy lehet visszaveszem azt akivel jól is érzem magam a csapatban.
Egyébként eddig ahogy érzem kb. a -nehéz- játékbeállítás egyenlő pl. a BG -normál-
beállításával. Cimborámnál néztem hogy ő hogy játszik (normál+patch), bár még nem tart ott ahol én, de nekem nagyon hiányozna az agyalás egy nehezebb játékrésznél.
Sztem tapasztalt szerepjátékosnak nem lenne szabad normál fokozaton játszania...ez így meredeken hangzik, de nem falból mondom...szöszölős játékkal és nem félrefejlesztett karakterekkel (bármilyen kaszt/faj) a nehéz fokozat felel meg a megszokott - normál - fokozatnak.
A következő nekifutásra pedig feljebb lépni. -
oxox
addikt
válasz
- = Zk = -
üzenetére
ha nem erre a sorsra akarsz jutni, akkor panelba költözz majd a nőddel

-
oxox
addikt
válasz
- = Zk = -
üzenetére
jahh muter után megnyertem az asszonyt ugyanazzal a problémával....sorstársak vagyunk...és azt hiszem vagyunk itt néhányan

-
oxox
addikt
válasz
- = Zk = -
üzenetére
pont ma mondtam a kollégának, hogy megvan az eső előnye is...nem kell az oldalbordát hallgatni, hogy mennyi munka van kint 
-
-
ddekany
nagyúr
Az... A szemetek, olyan vackokat csinálnak, az ember kénytelen inkább a valós életével foglalkozni.
Avagy, még ez a szerencse. Mondjuk már amúgy sem jelent rám az ilyesmi komoly veszélyt, mert a kép/történet világ sem fog már meg akkor sem ha jó, lévén megvénültem. Régi szép idők, mikor a Eye of the Beholder II-töl is fostunk haverokkal este játszani... 
Új hozzászólás Aktív témák
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Parfüm topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Filmvilág
- World of Tanks - MMO
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- További aktív témák...
- magyar billentyűzet - 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év gar
- Apple iPhone 15 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 83%
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB CM MasterBox 5 fehér 750W
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

!
!
...márhogy a karakterednek
...

Én vagyok törpével....Redf faluban smaciztam a kicsajjal akinek eltünt az öccse...vagy vmi ilyesmi, meg a kocsmába a pultoslány gerjedt rám...