Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gerner1
- Gurulunk, WAZE?!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sz.mich
tag
Pontosan, Redcliffe-ben lehetett felvenni arról a tábláról... És utunk közben majd meg is találjuk a karavánt SPOILER ahol végül bérgyilkosok törnek ránk lesből (végül is az egész egy csapda volt). Azért írtam, hogy utunk során, mert én arra rákattintani nem tudtam, csak mikor Denerim felé indultam, pont arra felé mentünk.
-
sz.mich
tag
válasz
leviske
üzenetére
Tudjuk Morrigan milyen provokálós személyiség... ha Wynne-t választom, akkor ő lelép (karakterválasztásnál persze ott lenne biztos). A beszélgetés viszont mindig úgy alakult mikor elakartam utasítani, hogy harc lett a vége. Nem tudom mennyire lesz hatással a történet végére, de a Kör nem igazán kérdezte meg hová lett Wynne meg a túlélők mikor megmentettem a tornyot.
Egy szó mint száz, Morrigan kiprovokálta, én pedig mellé álltam mert formásabb meg fiatalabb mint Wynne.

-
sz.mich
tag
válasz
leviske
üzenetére
Erről eszembe jutott, hogy nekem Wynne-t ki kellet nyírnom, hogy Morrigan továbbra is velünk tartson a Kör tornyában. Persze később rájöttem, hogy simán elfogadhattam volna a segítségét maximum a csapatba nem tettem volna bele a karakterválasztásnál... csak Morriganel mindig harcra terelődött a szó.

-
sz.mich
tag
Én most a törpéknél vagyok és ugye két királyjelöltünk van. Spoiler: Véletlenül az a csaj akit el kell intéznünk a nyomornegyedben nem királynő? Én levágtam mindenesetre... Csak érdekességképp kérdezem, mert a harc előtt azt kiáltotta, hogy az egyetlen királynőért vagy valami ilyesmi.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Lassan küszöbön a NTE: Neverness to Everness premierje
- sziku69: Szólánc.
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Macska topik
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Autós topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Plus 84% Akku megkímélt,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- iPhone 14 Pro 128GB gyári független új akku!
- Samsung Galaxy A55 5G 8/128GB Megkímélt,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A55 5G 8/128GB Újszerű,Kártyafüggetlen,tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP EliteBook 830 G8 13,3" i7 -1185 G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Új állapotban! Lenovo ThinkPad T14 Gen 3 i5-1245/16gb ram/256 ssd FHD+ garancia
- Lenovo Thinkstation P320 MT,E3-1220 v6,32GB DDR4,256GB SSD,Quadro P2000 5GB VGA,WIN11
- Lenovo ThinkPad P1 Gen 4 i7 32GB RAM 1TB SSD NVIDIA RTX A2000 2560X1600 400nit Garancia 19 hónap
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest