- MasterDeeJay: Mindkét irányból bedugható USB-A?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Amiga A500 - A régi barátnő
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
TazLeacher #3636 üzenetére
Tesztelve. Ku*vára nem sikerült.
Viszont valaki az alatta lévő hozzászólásokban linkelt egy programot (valami Béta izé...) az megoldotta a problémámat.
-
Tim82
félisten
válasz
TazLeacher #3632 üzenetére
-
vitaro
senior tag
válasz
TazLeacher #3620 üzenetére
Az alapjátékban a maximum szint az 25, tehát ha közvetlenül az után vágsz bele, akkor eddig biztosan el tudsz menni. Ha az Awakening után, akkor 35 a csúcs. A gólemeset mindenképpen a kiegészítő után javasolnám, az direkt magas szintű karaktereknek van kitalálva.
-
Balazs_
senior tag
válasz
TazLeacher #3600 üzenetére
Nincsmit, szívesen.
-
Balazs_
senior tag
válasz
TazLeacher #3595 üzenetére
Nem gond, sokszor nem fogalmazok tisztán.
1.Szóval van amit belinkeltél Te. Azt bemésolod a telepítési könyvtárba. Miután bemásoltad a launcherben ki kell tudnod választani, hogy Hungarian.
2. Az utolsó 3 DLC kivételével mindben van magyar tartalom. Azokhoz nem kell nyúlnod.
3. Van egy oldal amit én linkeltem, onnan le tudod szedni a 3 utolsó DLC fordítását. (Csak regisztráció után enged letölteni!) .dazip fájlok fognak letöltődni. Elindítod a DAUpdatert belerakod mind a hármat. Nem fog soká tartani. Viszont a Dokumentumok/Bioware/Addins-be rakja, azokat átmásolod a telepítési hely/AddInsbe és azok is magyarok lesznek.Ami kimaradt: Frissíts az 1.05-re. (90MB) Inkább ezek a lépések előtt.
-
Balazs_
senior tag
válasz
TazLeacher #3593 üzenetére
Igen.
-
Balazs_
senior tag
válasz
TazLeacher #3591 üzenetére
Nos, úgy ahogy sikerült. Ahogy láttam az utolsó 3 DLC-t kivéve mind tartalmazza az addigi összes nyelvet. A Witch Hunt meg a másik 2 DLC-t símán lemagyarítottam, DAUpdater.exe-be berakod a dazip-eket, viszont a dokumentumok/Bioware/AddIns-ben jönnek létre, azt simán bemásolod a telepítési mappa/AddIns-be, azok teljesen jók lesznek. (Kivéve az achievementek, legalábbis nekem azt angolul írja, valahogy juttatok fel képet ide.)
No az alapjáték meg Awakening az már húzósabb, az Awakeninghez most találtam, de még nem próbáltam.
A Modules és Packages könyvtárba kell matatni.(Alapjátékhoz)
Nekem olyan fájljaim vannak, hogy singleplayer_hu-hu.tlk, meg egy singleplayer_hu-hu_f.tlk. Ezeket bemásolva (Dragon Age Origins Ultimate Edition\modules\single player\data\talktables) már felismeri a játék a launcherben, hogy magyarul szeretnék játszani, de a nem minden lesz magyar. Ahhoz, hogy teljesen magyar legyen a Packages-be kell rakni
(Dragon Age Origins Ultimate Edition\packages\core\data\talktables)
ugyanilyen nevű fájlokat, de azok kisebbek.Most néztem meg a letöltést amit linkeltél, ha azt a /Dragon Age Ultimate Edition/-be bemásolod (szóval nem a dokumentumokba), akkor elvileg működnie kell. A DLC viszont nem lesz magyar, az hiányos.
-
Huma
addikt
válasz
TazLeacher #3554 üzenetére
A launcherben átállítottad magyarra? Én is magyarul raktam fel, de alapból angolul indult a játék. Még külön át kellett állítani ott is a nyelvet.
-
leviske
veterán
válasz
TazLeacher #3554 üzenetére
Hülye kérdés, de nem volna egyszerűbb az Origin-ról leszedni a magyar nyelvű változatot? Szerencsétlen játék minden apró módosítástól széthullik, nem biztos, hogy van értelme vesződni a fájlcserélgetéssel. Bár mondjuk tény, hogy rendesen újratelepíteni is csak a teljes rendszer gyalulásával lehet...
-
nemethati
senior tag
válasz
TazLeacher #3462 üzenetére
Arra figyelj, hogy a dazip-eket a dokumentumokba rakja de a játék nem onnan használja. Be kell másolgatni a steam/dragon age mappába. A telepítés nálam nem ment végig de attól függetlenül befejezi. Innen tudod másolni majd a steamben található mappákba.
Az összes feliratfájl amiket másolsz enus legyen egységesen, párat nekem át kellett neveznem. Játék nyelve pedig szintén enus.Ja és a teljes mappák másolgatását nagyon nem ajánlom, sokkal több cucc van az ultimate mappáiban mint a magyarításéban. Egyenként kikeresni és csak azokat a fájlokat írd felül amiket kell.
-
vitaro
senior tag
válasz
TazLeacher #3454 üzenetére
Üdv!
Innen le tudod tölteni a magyar nyelvi fájlokat. Két mappát találsz benne. A DAO_HUN tartalmát egyszerűen be kell másolni a játék könyvtárába, felülírva az ottaniakat. A DLC_HUN-ban a Leliana's Song, The Golems of Amgarrak valamint a Witch Hunt fordításai találhatóak, *.dazip formátumban. Ezeket a DAUpdaterrel lehet telepíteni.
-
nemethati
senior tag
válasz
TazLeacher #3458 üzenetére
Remélem a frissen újított akciós ME-el nem lesz ilyen "probléma" mert eret vágok magamon
-
nemethati
senior tag
válasz
TazLeacher #3456 üzenetére
"Csak" felül kell írni a fájlokat
Én megcsináltam, nálam amihez van magyarítás az magyar is. Nem nagy mutatvány, de pár dologra oda kell figyelni hogy működjön rendesen.
Ha otthon leszek végre kicsit többet leírom majd részletesen. -
válasz
TazLeacher #3454 üzenetére
Regisztráld a kulcsot EADM-be, és letöltheted magyarul is szerintem.
-
Zoli133
addikt
válasz
TazLeacher #3423 üzenetére
Jár az összes kiadáshoz.
-
Vistaboy
veterán
válasz
TazLeacher #3169 üzenetére
A Witch Hunt-ban saját karakterrel vagy, a Golems of Amgarrak-ot passzolom, mert nincs meg (De mivel csak egy magas szintű dungeon-t tartalmaz, így szerintem abban is), a Leliana's Song-ban pedig Leliana-t kell irányítanod.
-
Gabás
addikt
válasz
TazLeacher #3098 üzenetére
hm, én most vettem meg, és angolul telepítettem
-
Vistaboy
veterán
válasz
TazLeacher #3091 üzenetére
A Leliana's Song egy különálló modul, amit a További Életutak között kell kiválasztani, csakúgy mint az Awakening-et (Vagy az Éjfattyú Krónikákat is). Utána az összes napló, a küldetések szövegei és minden angol lesz, csak a játék kezelőfelülete marad magyar.
Annyira nem zavaró szerintem.
A The Golems os Amgarrak szintén ilyen módszerrel működik. De azt nem tudom, hogy abban mi van, ugyanis azt nem vettem meg, mert semmi köze a történethez.
-
válasz
TazLeacher #3075 üzenetére
Az alapjátékokat szerintem le fogják fordítani, mert azokat azért elég sokan megvásárolják. A jövőbeli DLC-k a kérdésesek...
-
leviske
veterán
válasz
TazLeacher #3073 üzenetére
Gyorsan megnéztem a játékban a leírásukat a letölthető tartalmak közt, nehogy hülyeséget mondjak és most látom, hogy se a Leliana's Song, se a Golems of Amgarrak nem érhető el magyarul. És ebből merek következtetni, hogy valószínűleg akkor Morrigan befejező DLC-jét se kapjuk meg. ÁÁÁÁ!
Mi ez? Mi történt? Mit csinálnak a cseh EA-nél, hogy az összes vonzáskörükbe tartozó ország kimarad?
-
leviske
veterán
válasz
TazLeacher #3068 üzenetére
Az Origins-hez már csak Morrigan lezárása jön DLC formában. Nem hiszem hogy meglépnék, hogy azt az egyet nem adják ki a magyar vevőknek.
-
waverider
senior tag
válasz
TazLeacher #2689 üzenetére
köszönöm jer1cho!
az első 3 teljesítve a 4. és 5. pont szürke.
viszont mint írtam, nincs már ellenfél a barlangokban.
akkor most bukó, és kezdhetem előlről? -
animatrix11
őstag
válasz
TazLeacher #2693 üzenetére
Végülis ugy is lett nekimentem vagy 10x, amikor meg lement akkor tök simán ment, még marad 2 jó gólem is életben
-
leviske
veterán
válasz
TazLeacher #2661 üzenetére
Ha meg van az első kő, akkor a vele szemben lévő kőhöz kell oda menni és megérinteni. Ki lehet sakkozni a dolgot, csak türelemjáték. Annyit tudok még segíteni (ha ez annak számít), hogy először egy X-et, vagy +-t (kinek hogy tetszik) kell összehozni és egy átlós "tűzcsíkot" úgy lehet összehozni, hogy előbb a két szemben lévő kő közül a kisebbhez kell odamenni és megérinteni, utána a nagyobbhoz.
(#2662) Rossi:
MÁS: Valaki próbált már "élesben" szellemharcos mágust? Az egyik mágusomnak azt választottam specializációnak, de végül nemigazán használtam ki, akármennyire fejlesztettem. (Ilyenkor lassabban varázsolt, azt meg nem szeretem.
)
-
Montesantos
senior tag
válasz
TazLeacher #2652 üzenetére
Ez volt az első játékom amihez kellett fiókot létrehozni, (az ingyenes dlc miatt) kicsit belegabalyodtam a regisztrációba..... így tanul az ember
-
Montesantos
senior tag
válasz
TazLeacher #2650 üzenetére
A káptalanban van Krisstoff felesége.......
A strázsában ahol felvetted a küldetést..... menj vissza és beszélj a kapussal ott lesz a jutalom.....
Kszönöm a segítséget a rúnákat a helyére sakkoztam....
Elkezdtem az első résszel játszani (ismét) az ingyenes dlc rajta vannak,de töröltem a bioware fiókomat, (új fiókom van) azokat a dlc-et aktiválni tudom még (vérsárkány páncél, pala) vagy elúsztak a törléssel együtt?
-
Jonny760
csendes tag
válasz
TazLeacher #2638 üzenetére
kösz ez megoldotta a problémát!:
-
Rossi
addikt
válasz
TazLeacher #2627 üzenetére
Csak nem az a fekete? Az nagyon tetszős.
-
leviske
veterán
válasz
TazLeacher #2615 üzenetére
Le lehet verni. Állítsd be, hogy az embereid ne rontsanak rá rögtön az ellenfélre és szépen mindegyiküket küld be abba a szobába, ahonnan Anora-t kimented. Oda csak 1-2 ember fog követni, akiket könnyen leverhettek. Utána Morrigan, vagy Wynne szépen ráereszthet a maradék társaságra egy területvarázslatot, ezzel szép lassan megtizedelve a létszámot.
Mikor már alig maradtak, lehet szépen rájuk rontani.
Onnantól, hogy sikerült berohannotok a szobába, csak a csaj fog nehézséget jelenteni (egy mágus neki kb 2 csapás
, tehát érdemes tőle óvni a mágusod).
-
válasz
TazLeacher #2615 üzenetére
Nagy eséllyel első szintről kezdünk a második részben, csakúgy mint a legtöbb szerepjátéknál.
-
leviske
veterán
válasz
TazLeacher #2613 üzenetére
Nem hát.
Egyedül az íj. Esélyes, hogy a többi dlc-s cucc se működik. AZ Óelf páncélnál meg már jóval erősebb cuccokra lesz itt szükség...
Amúgy érdemes nézegetni az árusok kínálatát, a legtöbb cuccot vissza lehet szerezni.
Bár tény, hogy olcsóbban kijöttél volna a dologból, ha magadnál tartod Őket.
-
leviske
veterán
válasz
TazLeacher #2611 üzenetére
Inkább örülj neki, hogy nem a BD páncél volt rajtad... Az egyik karakteremmel a strázsa visszahódításáig rohangászhattam alsógatyába...
Amúgy úgyis az összes, Origins-ban látott cucc feltűnik a játék során és pénzed is lesz bőven. (Eddig átlagban úgy zártam a játékot, hogy 300-600 aranyam volt...) Tehát túl nagy veszteség nem ért, nyugi.
MOD/MÁS: Amúgy arra azért kíváncsi vagyok, hogy a második részbe hogy viszik tovább a karaktereket, hogy van aki 19-esként fejezte és van aki 34-esként így az első részt (számítsuk az első részhez az Awakening-et is).
Egyébként jól gondolom, hogy a magyar vásárlók szépen kimaradtak egy "jelzésből"? Csak mert én a füzetemben nem találom azt a részt, ahol meg van jelölve egy 2011 Februári dátum valami számára. Fura időpont, miután az EA 2011Q1-re lőtt be egy másik stúdió által fejlesztett, de hasonló stílusú játékot is. Meg mondjuk eleve korainak tűnik, hogy jöjjön februárban a 2. rész, viszont egy szimpla kiegészítőnek meg már egy kicsit késői dátum, ha az Origins-Awakening megjelenése közti időből indulok ki.
-
válasz
TazLeacher #2604 üzenetére
A másiknak pont az ellenkezője a hatása.
-
zabcs80
tag
válasz
TazLeacher #2596 üzenetére
Csak vigyázzatok az üzlet előtt, mert háborús övezet lett.
-
aginor
veterán
válasz
TazLeacher #2563 üzenetére
Köszi a választ!
-
válasz
TazLeacher #2581 üzenetére
A \Dragon Age\bin_ship\ könyvtárban elindítod a daupdater.exe-et, és onnantól kezdve egyértelmű lesz.
-
válasz
TazLeacher #2576 üzenetére
A digitális Witcher csak 2 rugó most. Persze tudom, neked nem digitális kell...
-
Vistaboy
veterán
válasz
TazLeacher #2572 üzenetére
Jól mutat a 8K-s Awakening mellett.
-
válasz
TazLeacher #2568 üzenetére
Ha erre gondolsz, a táblázat Notes oszlopában pontosan le van írva.
-
leviske
veterán
válasz
TazLeacher #2565 üzenetére
Közben meglett a visszaszámlálóra a válasz:
"UPDATE!!: Durvul a helyzet, a Massively.com-nak egy BioWare PR alkalmazott elmondta, hogy a visszaszámláló nem játékbejelentés, hanem egy sokkal inkább közösségre épülő.. valami. Hogy mi, azt sajnos nem árulhatta el. Hol van még vasárnap…" / swtor.huA BioWare oldalán is kint van a számláló, csak a swtor.com-ról és a ME oldaláról hiányzik, tehát ez a közösségi micsoda biztos, hogy a DA-el kapcsolatos, vagy minimum ott debütál.
Egyébként nekem a saját kép készítése eddig sem nagyon ment, vagyis nem nagyon volt jellemző, hogy elmentette volna amit akartam.
-
*Z/\ck*
aktív tag
válasz
TazLeacher #2559 üzenetére
A PrintScreennel akár mikor tudsz képet csinálni, egyszerre csak egyet, és minden alkalommal "elő kell hívni" paintben. Elmented és mehet a következő kép
-
leviske
veterán
válasz
TazLeacher #2549 üzenetére
Nem hiszem, nyakunkon a második rész.
MÁS: Nagyon függ az Awakening játékmenete attól, hogy az ember hogy fejezte be az alap játékot. Most a máguscsajom után a kedvenc karimmal is végigtoltam és volt jó pár különbség. (Miután a kedvencemmel hercegként zártam és az apósát életben hagytam, a játék közepe felé meglátogatta az erődben. Javasolta, hogy jöhetne már az unoka
, meg közölte, hogy Ő is elhagyja Ferelden-t.)
Tehát egyelőre úgy tűnik, hogy az Awakeninget is érdemes lehet többször végigtolni.
Már csak azért is, mert a záró szövegből lassan össze lehet majd rakosgatni, hogy a második részben kik esélyesek a visszatérésre.
-
leviske
veterán
válasz
TazLeacher #2546 üzenetére
SPOLIER:
Én már így elvittem a törpékig a saját kis Aeducan-om. Nem mondom el, hogy hogy fogadnak.
Viszont felhívnám a figyelmet, hogy a másik törpe kezdet is baromi jó ám, mert akkor meg úgy zárod az előtörténeted, hogy Te vagy a kartell jogos feje.
-
Rossi
addikt
válasz
TazLeacher #2546 üzenetére
Kösz az infót, én eddig Bhelent támogattam, de gondolom még meggondolhatom magam, hogy kinek adjam a koronát.
Nem gondoltam volna, hogy ennyi energiát fektetnek a különböző eredet-sztorikba...
-
Rossi
addikt
válasz
TazLeacher #2544 üzenetére
Miben más Orzammar törpeként?
-
válasz
TazLeacher #2528 üzenetére
pedig ha belegondolsz, hogy van egy "királynőérett" lánya, akkor simán kijön a kor
-
L3zl13
nagyúr
válasz
TazLeacher #2522 üzenetére
9:00, 9:24... - A Dragon age a 9. kor. Minden kor 00-99 évig tart. Az Origins a 24. évben játszódik. (9:24)
-
#PeTeY#
aktív tag
válasz
TazLeacher #2499 üzenetére
Nincs mit.
Fura. Orzammar után én is indítani akartam egy törpét, de letettem róla, különben sosem játszanám végig a játékot.
-
leviske
veterán
válasz
TazLeacher #2411 üzenetére
Mindent meg tud tanítani mindenki, csak ha nincs meg hozzá az a harcmodorod, akkor csak annyit tudsz vele kezdeni, hogy tovább adod.
Tehát a társaidat csak meg kell győznöd, hogy adják tovább a tudásukat és onnantól elérhető a specializáció. A specializáció könyveket is használhatja mindenki, mivel nem kell többször elérhetővé tenni semmit. Trükközni is lehet (a könyvekkel, Havenben és Redcliffben a démonnal), mivel az adott specializáció akkor is elérhető marad, ha visszaállítod a mentést (így máris megspórolva például 22 aranyat a könyvek esetében). Ugyan így megy a dolog az archivement-ekkel. Bár tény, hogy türelemjáték a visszatöltögetés.
De a lényeg az, hogy mágusként is össze tudod szedni az összes harcos specializációt és ezeket tovább is adhatod a társaidnak.
-
Rossi
addikt
válasz
TazLeacher #2403 üzenetére
SPOILER!
A dögkúthoz különböző helyekről származó hullazsákokat kell vinni, ilyen a piactér, a raktár és a Gyöngy.
-
leviske
veterán
válasz
TazLeacher #2403 üzenetére
Azzal a 4 özveggyel nem csak a piacnegyedben fogsz találkozni. Ha kimész Denerim térképre, akkor a Gyöngy tájékán van pár plusz helyszín ahol harcoltál/ahol kell majd harcolnod (a sikátorok), ott is fogsz 1-2 özveggyel találkozni.
Tehát nyugi, nem bug, csak nem adja annyira könnyen magát a dolog.
Ugyan ilyen szívatós a vérmágus rokonok ajtajának megjelölése. A lényeg az, hogy ha egy adott helyszín nem szürkül be, miután harcoltál ott, akkor még lesz ott valami.
-
leviske
veterán
válasz
TazLeacher #2395 üzenetére
Ha jelenleg is Collector változatod van, akkor minek akarsz kimondottan angolt? Csak azért kérdezem, mert attól még angolul tudod telepíteni a játékot, csak annyi a dolgot, hogy a másik lemezről telepíted. (Vagyis én így tudom.)
-
válasz
TazLeacher #2395 üzenetére
Nekem digital deluxe van, de azt lehet több nyelven is telepíteni (angol és magyar is).
-
válasz
TazLeacher #2391 üzenetére
Alacsony dobási esélyű pajzs, ugyanolyan mint a Duncan pajzsa.
-
L3zl13
nagyúr
válasz
TazLeacher #2388 üzenetére
Nincs sipka hozzá.
Egyébként: [link]
-
L3zl13
nagyúr
válasz
TazLeacher #2336 üzenetére
Láda: A DLC-s küldi befejezése után, Levi Dryden mellett kellene lennie.
Újrakezdés: Ha csak a pontjaidat akartad újrapakolni (nem választottál teljesen más origint) akkor van egy mod ami ad egy varázsitalt, ami minden képzettséget és attribútumot alaphelyzetre hoz, és utána újra oszthatod őket.
Én használtam már egy tiedéhez hasonló helyzetben és bevált. Elvileg csapattagoknál is működik, de olvastam, hogy itt lehetnek problémák. [link] -
válasz
TazLeacher #2334 üzenetére
Én modot használok az inventory nagyobbítására: Expanded Inventory
Amúgy meg elvileg a Warden's Keep DLC ad egy ládát, ahol tárolhatod a cuccaid, de ez utóbbit én sem találtam meg.
-
L3zl13
nagyúr
válasz
TazLeacher #2304 üzenetére
"A ME2 esetében még egyszerűbb a dolog, mert ha haverom megveszi használtan, akkor egyszerűen letöltöm, és odaadom a DLC-ket .exe fájlként és kész."
Ez a része szerintem ugyanúgy megy ME2-ben, mert a prémium DLC-ket csak úgy tudod használni, ha csatlakozol a Cerberus Networkhöz, és ahhoz az accounthoz be vannak regisztrálva.
Viszont ME2 esetében annó szó volt arról, hogy Cerberus Network accot lehet venni használt játékhoz is utólag $15-ért. A pontos módját nem tudom ennek, de elvileg ugyanúgy BW pontokért lehet venni.
E szerint a link szerint játékon belül tudod megvásárolni a hozzáférést a CN-hez. [link]
-
válasz
TazLeacher #2304 üzenetére
-
Vistaboy
veterán
válasz
TazLeacher #2288 üzenetére
SPOILER!
1. Szobor.
2. Könyv.
3. Málnalekvár.
4. Hulla a falon. -
leviske
veterán
válasz
TazLeacher #2258 üzenetére
Ez nekem is előjött. Gondolom egy Windows indításon belül kétszer akartál játszani, úgy hogy egyszer leállítottad a játékot. Ilyenkor lelövi a DAO updatert. Ugyan azt kell csinálni, mint amikor nem jelentek meg a letölhető tartalmak menüpont alatt a cuccok. Windows gomb + r > services.msc > Dragon Age tartalomfrissítő> indítás.
(#2259) ollie: Ezzel csak azokat akarják védeni, akik jogtisztán használják a játékot és a hozzá kapható DLC-ket. Szerintem ezzel semmi baj.
-
Vistaboy
veterán
válasz
Nekem előfordult, ilyenkor szimplán várj pár másodpercet, és próbáld újra. Menni fog. A DLC-k "nem ingyenessége" miatt van ez.
Ha olyan lenne, mint a Cerberus Network a Mass Effect 2-ben, akkor nem lenne vele gond.
ollie: Vedd meg nyugodtan, a Cerberus Network sokkal kifinomultabb rendszer, sajnos a Dragon Age még nem került bele a "Project Ten Dollar" akcióba.
-
válasz
Na ilyen még nem volt nekem. Viszont ha ez azt jelenti, hogy csak akkor használhatsz prémium DLC-ket, ha be vagy jelentkezve online, akkor kapja be a Bioware. Most nagyon pipa lettem rájuk.
Pedig már-már kezdtem meggyőzni magam, hogy mégis csak megveszem az ME2-őt, de akkor inkább mégsem.
-
válasz
TazLeacher #2253 üzenetére
Úgy tudom, hogy nem sok köze lesz a kiegnek az alapjátékhoz, ezért gondolom nem fogod tudni a DLC-ket abban lenyomni, hacsak nem direkt a kieghez készült.
-
L3zl13
nagyúr
válasz
TazLeacher #2253 üzenetére
A max level 25 az alapjátékban. De nincs elegendő tartalom, hogy trükközés nélkül elérd.
Az összes DLC-vel együtt sincs még annyi XP a játékban tudtommal, hogy ez túllépd.A kieggel kapcsolatban emlegettek valami 35-ös szintlimitet egy previewban, de ez még nem volt végleges infó.
Ja és az 1000 Ft tényleg nem tűnik soknak, de ha azt veszed, hogy ~10e Ft-ért kaptál több tíz órányi játékidőt az alapjátékkal, ezért meg csak 1,5 órát max. Arányaiban már jóval kevésbé éri meg.
-
vhunor
őstag
válasz
TazLeacher #2252 üzenetére
A karakterlapjukon, ott ahol neked az xp csík van.
-
válasz
TazLeacher #2245 üzenetére
Igen, csak játékon belül veheted meg 400 Bioware pontért, és ebből következik, hogy kell venned Bioware pontokat. Amúgy nem rossz szerintem, érdekes a küldi, nekem kb másfél óra volt végigtolni. De tény, hogy 400 pontot (kb 1000 Ft) nem ér meg. Feleannyiért kellene adniuk.
-
Vistaboy
veterán
válasz
A játékon belül meg kell hogy jelenjen a "Letölthető Tartalom" menüpont alatt. Alatta pedig ott a gomb, hogy "Megveszem". Erre klatty, és már húzza is lefelé.
SPOILER!
Időközben rájöttem, hogy abból a meteorfémből, amit egy kráterben találtam, nagyszerű kardot lehet kovácsoltatni a Kamarás Erőd megtisztítása után az udvaron lévő kovácsnál:Nagyon szép. Duncan kardja megy a ládikába. De hát fejlődni kell.
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
Látom másnak is volt ilyen gondja, majd csak játékon belül tudom "'megvenni".
-
Vistaboy
veterán
válasz
TazLeacher #2239 üzenetére
Ha jól emlékszem, akkor nekem 400 volt.
SPOILER!
MOD: De ahhoz képest nagyon rövid, egyedül Duncan volt fegyverei, és a király kardja ér valamit benne.
-
thomboy
tag
válasz
TazLeacher #2088 üzenetére
Végül egy bontatlant veszek, a másikat már elvitték. De ha még találok valahol és eszemben lesz szólok, hátha még aktuális a dolog.
-
leviske
veterán
válasz
TazLeacher #2090 üzenetére
MÁS: Nah, HN-el is végigvíve.
A fene essen a BW-be, hogy a végső csata előtt és után is el kell szomorítaniuk az embert...
Fuh, nagyon kíváncsi leszek az Awakening-re, miután kiegészítő, remélem nem lesz benne egy úgymond törés, jó lenne, ha minden kb onnan folytatódna, ahogy az ember befejezte.
Addig is irány a 22. század és a kapitánykodás.
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
TazLeacher #2090 üzenetére
Működik!
-
thomboy
tag
válasz
TazLeacher #2085 üzenetére
Elvileg nincs beregelve, de idézem: "A játék doboza bontott, és a bónusz tartalmak kártyát nem tartalmazza,
de mivel nekem csak az kellett belőle, így a többi tartalom érintetlen, a
Stratégiai útmutató is teljesen olvasatlan."
Ehhez most így kapnám a DLC-ket vagy az csak a kártyán lévő kóddal működe?
Köszi a segítséget! -
leviske
veterán
válasz
TazLeacher #2053 üzenetére
Van egy pálya, ahol 4 ogrét kell kinyírni, na az utolsó nem megy, mert a varázslóm kifogyott a líriumból, nélküle meg folyton kinyiffanunk mire 30% közelébe kerül az ogre élete.
(#2051) Lac122: Azserint, hogy harcos, mágus, vagy szerencsevadász vagy, kapsz 2-2 új képességet. Hogy hogy és mit, azt nem tudom, mert nem gyüjtői változatot vettem, BW pontot meg még nem vettem így nem tudtam még leszedni. (De majd most a RTO-val együtt...
)
(#2054) Kidus: De azért az az 1 óra az izgalmas 1 óra volt, nem?
Ne öld meg a kedvem kérlek.
-
Ghostface
senior tag
válasz
TazLeacher #2038 üzenetére
Próbáld meg úgy hogy elindítod a játékot és onnan lépsz be az online profilba hátha akkor a játék frissíti magát. Esetleg hozz létre egy új karakteret játsz egy kicsit és utána indítsd újra a játékot talán csak idő kell neki hogy megjelenjenek az új tartalmak.
saskaa
Én úgy tudom a sisak is beleszámít. Ha megnézed a képen Alistair képességeit látod, és ahol a buffok vannak rajta ott nincs az ami páncélból eredő bónuszt mutatja és csak a sisak hiányzik róla. -
leviske
veterán
válasz
TazLeacher #2037 üzenetére
Nekem sem jelentek meg rögtön. Idővel csak megjelennek, úgysincs semmi, amit a játék elejétől használhatnál. Mire Lotheringben végzel mindennel, valószínűleg letölthetővé válnak és mehetsz Paláért.
MÁS: Megjelent PC-re és X360-ra a RTO!
-
válasz
TazLeacher #1977 üzenetére
A kódok az EA Accounthoz vannak kötve. Tehát ha a belépési adatait az eladó "kölcsön" adja, akkor szerintem letöltheti vele.
-
Ghostface
senior tag
válasz
TazLeacher #1953 üzenetére
Grat. Elméletileg tervezték hogy lesz folytatása, még több achievement és megszerezhető tárgyak.
-
Ghostface
senior tag
válasz
TazLeacher #1946 üzenetére
Nincs mit. Igen, jól értelmezted.
-
Ghostface
senior tag
válasz
TazLeacher #1939 üzenetére
Ez az 5 achievement van:
- Érj el Orzammarba
- Szerezd meg az Bárd a csapatodba
- Ölj meg egy Ogrét úgy hogy a csapatodban mindenki full hp-n marad
- Ölj meg két ellenséget egyszerre egy csapással
- Öld meg a Hurlock Emissaryt bármelyik nehézségi fokon -
TazLeacher
nagyúr
válasz
TazLeacher #1939 üzenetére
Most olvastam el a hsz-em. Félreérthető. Szóval az Origins-t még nem kezdtem el, de a Journeys kipróbáltam.
-
Kidus
őstag
válasz
TazLeacher #1933 üzenetére
Egyet, az ov nem rossz.
De tul sok kedvem nem volt tovabb jatszani vele.
Megeri? -
Ghostface
senior tag
válasz
TazLeacher #1522 üzenetére
Helló!
Én magyar verzióval játszom / játszottam és erre az oldalra regeltem be:
Bioware Social Network Itt kiválasztod a nyelvet a következő oldalon pedig regisztrálsz. Konkrétan a játékhoz nem tudom kötelező-e regisztrálni, de ha neked is az eredeti dobozos magyar verzió van meg, akkor abban találsz egy kódot a Blood Dragon páncélhoz amit a Reedem code menüpontban tudsz aktiválni és így a játék menüjében letölthetővé válik. Ja, és ha ezt is végigjátszod Dragon Age Journeys akkor az achievmentekért különböző tárgyakat kapsz amit a játékban le tudsz tölteni. De csak akkor tudod letölteni ha meg van az első regisztrációd mert oda "írja be" a teljesített achievmenteket, egyébként a játék is oda tölti fel a screenshotokat meg a Dragon Age-ben elért achievmenteket. Mellesleg szerintem a Harcosbérc (Warden's Keep) dlc-t is megéri letölteni mert a végén kapsz egy nagyon jó páncélt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Telekom mobilszolgáltatások
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PlayStation 5
- Vezetékes FEJhallgatók
- Gumi és felni topik
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad P53S - 15.6" - I7 8565U 1.80GHZ- 16Gb ram - Nvidia P520
- Lenovo Thinkpad P1 15,6" CORE I7-8850H 2.60GH- 32Gb ram - Nvidia P2000 vga
- Galaxy S23 Ultra 512gb 1,5 év gari
- Kedvező áron Lenovo ThinkCentre M73 Mini PC eladó Fali konzollal
- AMD TUF FÉLKONFIG Ryzen5 5600g 32Gb G.skill DDR4 WIFI CM hűtés , garanciával .
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Dell G15 5530
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest