- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Tonnara di Scopello
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
Új hozzászólás Aktív témák
-
SSJPeter
őstag
Szerintem kb. ősszel annak is lejjebb fog menni az ára ha nem is rögtön 2K-ra de mondjuk 3-4-re.
Szerencsére nekem van még játékidő az eredeti játékban mivel én még csak egyszer vittem végig,remélem mire megunom addigra esni fog a kiegészítő ára is.
Elfogyni meg biztos nem fog szerintem sem 7K-ért. -
Skizz
addikt
Ok, köszi, ezzel megvagyok, most viszont SZPOJLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEER elvittem Isolde-hoz a csipetnyi hamut az úrnából, ehhez képest meg se tudom szólítani. Rábökök az egérrel azt elküld a francba, meg hogy hagyjam magára. Jobb kattal nem tudom használni a hamvakat, csak megnézni. Most akkor mit csináljak?

- = Zk = - én a Witchernél érteztem ugyanezt.
-
kenesei1982
aktív tag
ha megnézed a játékban a profilod, ott mutatja h mennyi pontod van...
és a dlc-k mellett is mutatja h mennyi pontba kerülnek.
Wardens keep 560 pont
Stone prisoner 1200 pont
nekem meg 360 pontom vanA dragon armor pedig a telepített tartalmaknál van, de a játékban nyoma sincs.
a daupdater.exe-vel telepítettem, mert magától nem is csinált semmit. A megvásárolt játékhoz nem jár alapból valamelyik dlc ingyen?
-
kenesei1982
aktív tag
thx, közben a zombikat levágtam.
más:Miért van az h Alistair és Sten mindíg megéllnak fight közben. kijelölöm a targetet, nekimennek ütik, de ha az elfut mellettük ezek ketten ott maradnak mint a birkák és néznek. Meg nem támadnak automatikusan semmire. A taktikában már többféle támadást is beállítottam nekik, hátha valamelyikre megmozdulnak. A karakterek ilyen hülyék v vmi más lehet?
-
TomLion
tag
Köszi, hogy próbálsz segíteni.

Erre a szobára gondolsz? Ez az alsó szinten van.

Itt kellene lennie, vagy a másik végén, ahol a szellem-nőt kellett lenyomni?
Ha esetleg Ő volt Fehéragyar, erre nem utalt semmi, és csak küzdelemre volt lehetőség. Ez ebben a teremben volt:

Mindenesetre egyik helyen sem találom, TAB-bal sem, és bejártam az egész romot.
-
Face8814
őstag
A manna mennyisége nálam is problémát jelent. Ha pedig az van amit mondasz, akkor a baj csak fokozódik.
Még nem választottam ki hogy melyik spec képességeket veszem fel, de úgy tűnik az eredeti elképzelésemet át kellene gondolnom.
Hatékonyság szempontjából szerinted melyik a legmegfelelőbb. Én a vérmágus + valamire szavazok, csak az a valami még nem kristályosodott ki előttem.
Mondjuk 14. szintig van időm eldönteni ... -
oxox
addikt
pls-pls..az első pontott értelmezd nekem, mert ugyan értem szavanként de egybe nem nyer nálam értelmet... mivan
..egyenlőre nem töltök le hozzá semmit (tehát a többi nekem nem nagy segitség...a karakteralkotást valahogy azért megoldom, nincs very wide screenem ect)...aha közben úgy látom az elsőre már válaszoltál is 
Nem emlékszem, hogy arra a kérdésemre láttam volna a választ, hogy 1 karakterrel többször is végig lehet-e vinni (úgy, hogy folytatom a karakter fejlesztést) ???

-
oxox
addikt
beteg...de réges-régen Győrben az egyik Sárkányszivroham találkozon volt egy fazon aki hasonlóan vitt vmi életképtelen varázslót...vicces volt, hogy alig birta megemelni a pallosát
...mindenesetre szórakoztató karakter volt...mellette csak az élet jellemü pap játékos tetszett jobban, aki felgyógyitotta a rátámadt orkokat akiket a csapattársai (mi)lecsaptak -
-
dunc
nagyúr
"morrigan - healerre átneveltem"
Szerintem ő jobb sebzőként,mert osztja rendessen az áldást az átalakulásokról nem is beszélve.Én sajnos kinyírtam a gyereket a kastélyba ,probáltam mást választani de nem engedte
Van amugy más lehetöség is?
Fő kari warrior pajzs ,kard kombo,és egy szerencsevadász a csapatba jól tud jönni,mert felfedezi a csapdákat,és tudja hackelni a ládákat,viszont harcba nem sokat ér! -
Preda
aktív tag
Te milyen csapattal vitted végig mert nekem hol az van, hogy túl könnyű hol meg az hogy bazi nehéz. Így nem igazán értem , hogy lehet majd hard on tolni. Másik meg, hogy csomó classhoz nem találok konyvet vagy olyat aki megtanít specializálódni. Jó persze ez rpg , de kb 14 esen tanultam meg egy specializációt 7 es helyett. Nem is azt ráadásul amit akartam mert olyat sehol az égen nem találtam.
-
corlagon
senior tag
-
oxox
addikt
az asszony mondja, hogy mindig az jár a fejembe...lehet igaza van?!
egy runát már találtam (remélem a börtönlátogatásom után) egy runa rakható egy fegyverbe?Kraptor - szerintem nem tudsz nagyon választani a sorsod alakulásán, csak az odavezető uton tudsz kicsit...de ettől függetlenül szórakoztató...mind az elején vagyunk

-
oxox
addikt
hmm..tehát gyakorlatilag nem lehet senkit sem kirugni végleg (mint pl. a baldursban)?
minden egyes világtérképnél választhatok, hogy hova kivel megyek? A "saját táborom" egy konkrét hely lesz a térképen?

kezdem úgy érezni, hogy be kell adnom a vállópert, mert nem lesz idő az asszonyra
oxox -
oxox
addikt
nemnemnem...csak gondolom, hogy kinyirták, merthogy vesztettük a csatát...legalábbis az utolsó emlékem, hogy 4-5 nyilvesszö mered az ég felé....a mellkasomból, ahogy fekszem a torony legfelsö emeletén, a hideg kövön, s, hogy már látom a fehér fényt....és miután a boszinál ébredeztem mentettem a játékot....de most nézegettem youtube-os videokat, ahol láttam valami nagy kutyaszerü csapattársat, szóval van remény
(bár ha a királyt odavágták a falhoz, a szürke-pajtás meg baltába nézett, akkor a kutyám, hogy birta ki ?!
...szivos egy dög) -
Departed
őstag
Pontosan így van, vágom az angolt, de olyan mennyiségű és minőségű szöveg van a játékban, hogy félelmetes. És kiváló a fordítás, magyarul szerintem sok dolog jobban is hangzik
Szóval szinte tökéletes a játék, maximum a grafikába lehetne belekötni, ami amellett hogy gyönyörű, pl. a páncélingek, köntösök megjelenítése terén vibrálásra hajlamos. De ezt annyi játékban láttam már (csináljatok már vele valamit, kedves fejlesztők
), hogy nem csodálkozom.
Amúgy Ti találkoztatok már más cégtől ilyen mélységű és kidolgozású történettel? Élmény olvasni minden egyes kódex-oldalt
Remélem megveszi minél több ember, hogy még sok ilyen MINŐSÉG készüljön a játékiparban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- Túra és kirándulás topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- EA Sports WRC '23
- Napelem
- Hobby elektronika
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B650E R9 7900X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5080 16GB NZXT H9 Flow White Corsair 850W
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z170A Krait Gaming 3X alaplap garanciával hibátlan működéssel
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- ÚJ Apple Airpods Pro 3 - www.stylebolt.hu - 1 Év Apple garancia - 27 százalékos Áfá-s száma !!!!
- Asus laptop E1504F Ryzen 3
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

...
Bár ha így folytatom nem is lesz. Hiper jó Templar vok és senkitől nem fogadok el reward-ot. Persze a kocsmába a csajtól a csókot elfogadtam fizetség képpen. Ami 500 ezüstbe fájt...

...szivos egy dög)