Hirdetés
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
fiATHaLON
üzenetére
A DLC-ket mindenki elérheti ha fizet érte. A CE-vel alapból adnak 2 DLC-t ingyen, a Stone Prisoner-t, meg asszem a Blood Dragon Armor-t. Az elektronikus CE-hez még a Warden's Keep-et is ingyen adják. Aztán vannak olyan forgalmazók, melyek alapból adnak plusz cuccokat, ilyen pl. a Steam, ahol még 3-4 plusz tárgyat kapsz a játékhoz (elég nagy csítszagú, pölö az egyik könyv +3-ad ad hozzá minden statodhoz).
-
fiATHaLON
őstag
Egy újabb kérdés merült fel bennem.
Most akkor hogy van pontosan ez a dlc, meg + tartalom?
Van olyan, amit csak a CE-vel lehet megszerezni (főleg quest-re értem),
vagy most járt hozzá pár csetresz dolog, ami simához nem,
de amúgy mindenki letölthet majd minden további anyagot hozzá?
(Mert azt olvastam, az EA kb. egy évig még oncsa
hozzá a motyeszt.) -
nyunyu
félisten
válasz
sirzollee
üzenetére
Kis segítség kellene : a Mérce résznél járok,ahol egy szellem hidat kell előhozni.Kör alakú terem 6-6 kőtáblával körben a földön,ami bizonyos kombinációban megjeleníti a 4 kőhíd elemet.2napja csömörködöm vele és nem tudok rájönni
Papir+ceruza+nemi logika.
Lustaknak #480
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
frame>24
üzenetére
Pontosan! HT-s, tehát logikailag 8 magos (Win is 8 magot lát pl ha engedélyezve van a HT biosban). Azt jelenti, hogy 1 proci mag képes egyszerre két program szálon is dolgozni, így lesz a 4 fizikai magból 8 logikai mag. Elég hasznos ha rendesen párhuzamosított progival játszol sokat dob nagyon a teljesítményen. Viszont a fogyasztást is megdobja. Vmit vmiért ugye...
-
Qru
MODERÁTOR
+ Vistaboy:
Nálam i7-en (alapon (turbo mode on), HT on) meg 6GB ramon fut (alapon, 1066 CL7) a DAO és órákat játszok vele (3-4h+) és semi lassulás vagy swappelés nincs. 6 magot használ a 8-ból, ram használatot nem figyeltem konkrétan de semmi lassulást nem vettem észre. Egyedül a GTX260-nak kellett egy kis tuning hogy azért fullban 1680x1050-ben 40fps alá nem menjen sehol.
-
*Z/\ck*
aktív tag
hol lehet beszerezni a gólemet a csapatba?
-
sirzollee
tag
Hali All!
Kis segítség kellene : a Mérce résznél járok,ahol egy szellem hidat kell előhozni.Kör alakú terem 6-6 kőtáblával körben a földön,ami bizonyos kombinációban megjeleníti a 4 kőhíd elemet.2napja csömörködöm vele és nem tudok rájönni.PLS HELP -
SalvadorLynx
aktív tag
Több helyen olvastam, hogy meg lehet küzdeni Flemthel. Hol és hogyan?
Mióta elhoztam Morrigant, nem találkozatm Flemethel. -
nyunyu
félisten
Mellekkuldeteseket be lehet fejezni a vegso csata utan, vagy a jateknak vege van, mint a botnak?
-
nyunyu
félisten
Vettem egy maréknyi(2*1GB) ramot, s nagyon sokat gyorsított. Asszem meg kéne nézni 64 bites win7-en is, hátha mind a 4 gb-t látva teljesen megszűnne a swap.
Eddig meg sose lattam 1.2GB-nel tobbet zabalni, inkabb a beakado programszalakkal van a problema.
Ahany magod van, annyin kepes futtatni a vegtelen ciklust.
-
nyunyu
félisten
válasz
Vistaboy
üzenetére
SPOILER!
Nem kicsit lepődtem meg, amikor pillanatok alatt szétszedték a partimat az őrök, miután kiszabadítottam a királynőt. Még jó, hogy hagytam meghalni minden emberemet - normális esetben ilyenkor már reload van nálam -, mert a sztori részét képezi a dolog.

Ha ott onkent megadod magadat, akkor nincs harc, es a queen sem arul be.
Utana ossze lehet hazasitani Alisterrel. Felteve persze, ha akarod. -
*Z/\ck*
aktív tag
Úgy érted, hogy a varázslaton kivül? vagy ott, benne, amikor a démont kell üldöznöd. -->mert ott szerintem elég egyértelműen adja magát a dolog...
Más: itt mondtátok többen, hog a "golemnek" jó beszólási vannak. Lesz egy irányitható gólam azon kivül, amikor a másik három extra lény is iránitani tudod?
-
ManY
senior tag
valaki megirna hogy es hol lehet megszerezni a 4 alakot (eger spirit ego golem)?
egyebkent xbox on jatszok es ember magem van -
Drizzt
nagyúr
Vettem egy maréknyi(2*1GB) ramot, s nagyon sokat gyorsított. Asszem meg kéne nézni 64 bites win7-en is, hátha mind a 4 gb-t látva teljesen megszűnne a swap.
-
-
*Z/\ck*
aktív tag
Sziasztok. Hogy kell különféle fegyverekhez rúnaköveket "adni"?Hogy megkapják a különleges erőket? kösz

-
Vistaboy
veterán
válasz
kenesei1982
üzenetére
Hát, nálam a kiscsákót az anyja ölte meg, és az én rewardom az volt, hogy mehettem a Szent Hamvak Urnájáért.

-
kenesei1982
aktív tag
hi,
a démongyerekes küldiben ha megölöm az anyát akkor tudok vérmágiát tanulni, de ha a kiscsákót ölöm meg akkor van vmi jutalom? egyéb más eshetőség?
-
dunc
nagyúr
Megjelenés óta nyomom a játékot közepes intenzitásal,de még közel se vagyok a végéhez,szerintem ezért is remek játék....Hozzátartozik,hogy minden mellékküldetést is szeretnék megcsinálni.
-
Vistaboy
veterán
Nincs.
A gólemet pedig fel kell ébresztened. El kell menned a térképen sárgával jelzett településre, ott végigvinni egy mini-quest-sorozatot, és Pala utána csatlakozik hozzád.
SPOILER!
Nem kicsit lepődtem meg, amikor pillanatok alatt szétszedték a partimat az őrök, miután kiszabadítottam a királynőt. Még jó, hogy hagytam meghalni minden emberemet - normális esetben ilyenkor már reload van nálam -, mert a sztori részét képezi a dolog.

Alistair-nek azon a beszólásán nagyot röhögtem, amikor azt mondtam neki a börtönben magamhoz térve, hogy megfojtom a királynőt, amiért beárult. Erre ő: Én meg fogom közben a fejét, ha gondolod...
Kegyetlen dumák vannak benne. 
-
Arnold2
őstag
SPOILER
Miután beszennyeztem az A-betűs szent nő hamvait a sárkányvérrel van valami esély, hogy Wynne ne hagyjon el ha visszatérek a sátorhelyre?
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
fiATHaLON
üzenetére
Elég ha a hold(position) gombot benyomod, akkor nem csinálnak semmit csak állnak egy helyben. Erősebb csatáknak így megyek neki, mert utálom ha össze-vissza berohangálnak a csatatér közepére és 2 sec-en belül elpatkolnak. Ilyenkor megy a taktika is de elég jól koordinálható ki mikor kezdje a támadást.
-
ManY
senior tag
hello
valaki letudna irni hogy milyen karakterrel cast al kell menni es hogy meg hol lehet megszerezni a kulonbozo formakat pl golem stbelore is kosz
-
HaaS
addikt
Valaki játszik még a DA Journies-zel? Csak azért kérdem, mert holnaptól munkanapok jönnek, és ezt tudjátok a suliból/melóból is játszani
! Ahogy teljesítitek a kveszteket, tárgyakat unlockoltok, valamint a játékállás is mentésre kerül az EA accountba.Egyszerű kis browseres flash játék, DAO interfésszel.
DAO-ban meg csak le kell tölteni az unlockolt tárgyakat... jópofa
! -
fiATHaLON
őstag
Mert nem úgy működik, hogy kikapcsolom, és mondjuk a harcossal
ráklikkelek egy ellenfélre, akkor az addig üti, míg valamelyik el nem esik
(mágus meg mondjuk amíg van manája/élete/kedve, tudomisén), stb.?
Világosabban: a kikapcs minden egyes parancs (értsd minden egyes ütés,
varázslás, stb.) kiadását szükségessé teszi, vagy egy kiadott parancs
addig él, amíg valami meg nem akadályozza a teljesítést? -
Vistaboy
veterán
Flemeth-et 17-es partival nyomtam le, sajnos szerencsétlen véletlen folytán úgy alakult, hogy a Kör Tornya küldetéslánc a végére maradt, így a könyvet csak akkor találtam meg, amikor már relatíve magas szintű partim volt.
Az Őssárkányt is le fogom így már gyűrni. Korábban healer nélkül leszedtem félig, remélem Wynne-el sikerülni fog teljesen kifingatni.
Pala személyes küldetéséhez magaddal kell vinned őt Orzammar-ba, a törpékhez. Ott a Mélyutak egyik küldetésénél (Feledhetetlen a maga nemében) kell a jó oldalra állnod - nem lövöm le a poént -, és akkor a gólem emlékei előtörnek, és megmutatja a további utat, ha elég magas az elfogadottsági szinted nála.
-
nyunyu
félisten
A"a hegynyi embert" abban a faluban szabadittottad ki ahol a vörös csaj csatlakozik hozzád? ha igen, segits már, hogy hogyan, mert nem tudtam kivel beszéljek az érdekében..Ha nem akkor is, lgyszi mondd el, h hol van
Asszem a forendorrel beszelsz, az meg eliranyit a templomot vezeto oreglanyhoz, hogy dontse el o, mi legyen vele.
(Vagy szimplan kinyittatod Lelianaval a ketrecet, de akkor ne akarj bemenni Stennel a templomba, kulonben az oreglany NAGYON morcos lesz.
) -
nyunyu
félisten
Azt próbáld meg te kitalálni, nyilván a sör a fiuknak, a csont a kutyulinak, a láncok könyvek ilyenek a csajoknak. Sztem ha embernek adsz csontot, az kilép a partydból

Divatfetisiszta Leliananak probaltam mittudomen milyen fancy cipot adni, erre benyogte, hogy azt inkabb ne.

Morrigannak sem kellett.Csonttal meg nem probalkoztam felszedni oket

-
jozsef11
tag
Sziasztok!
A törpéknél keresem a Kartellhez vezető bajáratot meg is van de nem tudom kinyitni, csak benézni a kulcslyukon, hogyan tudok bejutni? Segítsetek please! -
fiATHaLON
őstag
Annyi érdekelne még, hogy a csatákban lehet-e minden egyes
parancsot külön kiadni, vagy mindenképp van valami automatizáció? -
Preda
aktív tag
Fight kezdődik. Le kell verni a csápokat egy bizonyos %- ra akkor eltűnnek.
Ezután lehet csapkodni a bosst. Majd jönnek addok azokat meg kell ölni. Majd megint csápok....megint BossEzeket kell ismételni és végén meghal.
Koncentráltan kell leverni a csápokat úgy gyorsabb. Boss felkap valakit akit olyankor savval vagy egyébbel köp.Azt ki kell healelni.
-
*Z/\ck*
aktív tag
Tárgytalan, kicsináltam. (annyi volt, hogy a tankal ütöttem (a templar), a törpével is, a morrigan fagyasztott, meg minden, a föhősöm meg irtotta a csápokat és a többi szutykot)-->ha valkinek később kellene

-
*Z/\ck*
aktív tag
Valaki segitsen!!
A Törpöknél a DEEPROADS-on vagyok, keresem azt a hülye csajt, akit az uralkodójelölt kért. Ott van a vége fele egy Broodmother kövér, csápos gyökér, és sehogy sem sikerül legyűrnöm. valami ötlet?
Köszi
-
Vistaboy
veterán
Oké, köszi. Mondjuk mindenképpen kifingatom azt is, hiányzik egy sárkánypáncél a gyűjteményemből.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
SPOILER!
Egyébként ha már itt tartunk, Flemeth dobhatott volna valami treasure-t, vagy legalább egy pikkelyt, amiből páncélt lehet verni, mert ennyi reward-ért, amennyit ő adott, nem érte meg leverni. Mondjuk jól mutat a screenshot a gyűjteményemben.

-
Preda
aktív tag
válasz
Vistaboy
üzenetére
Flemeth nem nagyon csinál semmit, csak odamész és leütöd. High Dragon viszont időnként felszáll a levegőbe majd random emberre leszáll ami elég durván sebez Hardon. Közelharcosok gyakorlatilag semmit nem érnek ellene mert hátsó lábbal rúg és elég durván sebez.Meg ha valakit elkap a szájával az kb hulla. Nekem volt olyan, hogy 10s alatt kiirtotta az egész partytt. A farkával is szokott csapkodni. Mondjuk ez főként nehezebb fokozaton jelent kihívást.
-
stefi76
aktív tag
Melyik kovácsnál lehet a meteoritkőből - a supermanos jelenet - páncélt csináltatni belőle?
Egyébként jó poén a készítőktől.

-
Vistaboy
veterán
Hát, a Kamarás Erőd DLC tényleg nem sokáig tart. Egy óra alatt - max - le lehet nyomni, és mindössze csak egy páncélt kapsz a végén (Mondjuk az legalább jól néz ki). Ehhez képest a Stone Prisoner ezerszer többet ér. A Kamarás Erőd nem ért meg annyit, amennyibe került. Remélem legközelebb jobb DLC-t csinálnak majd, ami több helyszínt és tárgyat fog tartalmazni.
-
Kipróbáltam a Dragon Age Journies-t, és jobban leköt mint maga a DAO. Körökre osztott harc FTW!

-
Elar
senior tag
Köszi
Alig vártam, h Leit fel tudjam tolni 3-as ládanyitogatásra.
Erre így sem nyit ki ládákat.
Kapja be
Mi kellene még hozzá, lángvágó?
-
Elar
senior tag
A legjobban az érdekelne h kinek melyik ajándék jó.....?
-
Elar
senior tag
Magyar nyelvű guide-t nem tudtok a neten?
-
S e t h
nagyúr
Én most szabadítottam ki a kunari harcost, azt a szinte óriásnyi emberhegyet és most nem tudom őt használjam -e inkább tanknak vagy Alistairt.
A ládák nyitása miatt magammal vittem a papszerű csajt is az első faluból ,kérdés megéri -e csak a ládák miatt magammal vinnem.
A kutyát sajnos kihagytam ,de most nem tudom kivel megyek többre.Én mage vagyok, van a boszorkány csaj, a hegynyi ember akit kizsabaítottam a fogságból és a lopós papnövendék. -
dunc
nagyúr
Itt nagy vonalakba mi a teendő ?,azt észrevttem,hogy egér alakba kell mászkálni,de van olyan része ahol egyszerüen nem találok ki rohadt fárasztó egy rész ez....
-
ddekany
nagyúr
Na, utolsó Stonekeep off-ként... nem játszottam végig, de láttam hogy egészen a végén is sok helyen működött a dobálás, főleg mivel az ellenség általában nem hajlandó átjönni a nyitott ajtón, muszáj a szobában maradniuk. Wahooka-dal? Kimaradt, de youtube-ról bepótoltam. Elég kínos...
Amúgy ez nem a fújólásról szól, csak titokzatos számomra a gyakori jelenség, mikor rengeteg befektetett munka után "csak" a harci szabályokat cseszik valami eléggé nyilvánvaló módon. Ez jellemző az RPG-kre, ami nem ceruza-és-papír (pl. AD&D) alapú. Ember mindig gondolkodik, vajon a készítők kipróbálták-e a játékot. Furcsa dolgok ezek. -
Móci
addikt
Na, ezt beszívtam. Behalt hét elején a lap, s ugye újra kellet raknom a rendszert. Persze miért is ne a C-re mentene ez a játék... elúszott a karakterem, kezdhetem elölről. Hurrá.
-
bpx
őstag
válasz
Vistaboy
üzenetére
hamvas quest alatt tudsz szerezni 6 drake scale-t
a képen látható sárkánytól meg kapsz 1 dragon scale-t
ennyi, nincs többaz első 3-ból valami gagyit készít
a második 3-ból tier 7-es könnyű páncéltaz 1 db dragon scale-nél szintén tier 7-est csinál, és te mondhatod meg, hogy közepes, nehéz vagy masszív páncél legyen (könnyű nem lehet)
-
pigatt
őstag
Mostani bevált csapatom. 2 mage, Golem, és én egy Warrior.
-
Vistaboy
veterán
Amikor a sárkánypáncélt csináltatod Wade-del, akkor hol lehet még pikkelyeket találni? Mert én összesen hatot tudtam szerezni a Szent Hamvak urnája küldi során, ami elég is volt két páncélra, de kellene legalább a tankomnak is egy nehéz páncél. Állítólag - a könyv szerint - egy harmadikat is tudok csináltatni, amiben én választom ki, milyen kell. Honnan kell pikkelyeket szerezni hozzá?
Közben bepróbáltam az Őssárkányt, első nekifutásra olyan 40% környékére szedtem le a HP-jét, 17-es partival, szerintetek az jó? Ez az első sárkányom.

Új hozzászólás Aktív témák
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14",i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH,jó akku
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH
- Ugreen Revodok Max Thunderbolt 4, dokkoló, port többszöröző állomás
- Audio technica ath adx5000 hifi fejhallgató extra kábelekkel
- SZINTE ÚJ Corsair Virtuoso RGB Wireless Bolti ár:75k INGYEN FOXPOST
- Eladó Apple MXQT2D/A Magic Keyboard Német / 12 hónap jótállás
- GEN5!!! 14/12GB/s 1TB Gen5x4 NVMe SSD, 1 év gar
- Apple iPhone 16 Plus Pink 128GB használt karcmentes 94% akku (316 ciklus) 6 hónap garancia
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R5 7600 16GB DDR5 512GB SSD RX 9070 XT 16GB NZXT H7 Flow fehér 750W
- MSI GF65 Thin - 15,6"FHD 120Hz IPS - i5-9300H - 16GB - 1,25TB SSD - Win11 - GTX 1660 Ti - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ha nagykerben vagy akkor még ez is lehet, igaz csak a kit gurul vissza. De van egy jó hírem is, csak a 2. modul döglött szóval DualChanel-ben még lazán játszhatsz.
!

.Eddig ezt a csapatot sikerült begyűjtenem.
Kegyetlen dumák vannak benne. 

A kameranézettel mi a gond?