- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Tonnara di Scopello
Új hozzászólás Aktív témák
-
leviske
veterán
válasz
Borostás
üzenetére
Javaslom, döntsd el, hogy az egyenes, vagy a kevésbé egyenes utakat járod és ez alapján állítsd össze a csapatod.
Egyenes utak:
- Leliana
- Alistair
- WynneKevésbé egyenes utak:
- Morrigan
- Zevran
- PalaMindenkin segítsünk:
- Leliana
- WynneMindenkit hagyjunk magára:
- Morrigan
- Sten -
kbalazsa
senior tag
válasz
Borostás
üzenetére
Neeem, bocsi, nem emeltem ki, hogy ezt a részt:
"A lírium használatról elég hamar le lehet szokni, ha a halottakból szívom a manát kék csattogás közepette (Death Syphon) varázslatot megtanulja a lelkes varázsló."
leviske mesternek szántam erre válaszként:
"MÁS: A játék amúgy direkt szívat? Mikor először játszottam, alig kaptam gyógyitalt, mindig csal líriumot. Most, mágusként meg alig kapok líriumot, ellenben gyógyitalból van egy csomó... (Bár a mélyutaknál sikerült megcsappatnai a készletet. )"
-
kbalazsa
senior tag
válasz
Borostás
üzenetére
Lélelekfalóvá Kolgrim útmutatásait követve válhatsz, akit valahol Haven-ben találsz a barlangokban.
A lírium használatról elég hamar le lehet szokni, ha a halottakból szívom a manát kék csattogás közepette (Death Syphon) varázslatot megtanulja a lelkes varázsló.
Str8 sk8r: A párbajhős tanfolyamra feliratkozhatsz Isabella-nál Denerimben a Pearl-ban, ha elvered egy érdekes kártyapartiban.
-
Str8 sk8r
őstag
válasz
Borostás
üzenetére
...nekem bejött, hogy nem vagyok egy becsületpárti, de ha kell, emberséges maradok...de azért nem vagyok egy szentfazék...mikor milyen a hangulatom...
...
...én két egykezes kardra gyúrok a orgyilkos lehetőséget megcélozva...a mélyutakat tisztogatom, még nem specializálódtam, de ha a párbajhős lehetősége is bejönne az tetszene...majdnem olyan hatékony gyilkos vagyok, mint a "tank"-nak nevelt "sten" (vagy mi a neve) , csak sokkal agilisebb, és tud egy csomó trükköt, kikerüli a támadások majd' felét, és nem engem rohamoznak le elsőnek...és persze egyedül is elég ütős a kari...
......nameg nem kell ráadnom azokat a csúnya satyekokat, így látszik a dizájnos frizurám is...
......holnapra teszek már fel tényleg pár képet a csapatról...
... -
leviske
veterán
válasz
Borostás
üzenetére
Igen, a trailerben Leliana, Morrigan és Sten szerepel. Egyik sem hasonlít, tehát annyira nem gáz.

Talán 5-10 év múlva már nem lesznek ilyen gondok.

MÁS: Nem lehet egy hete (vagy mégis?), hogy a city elfemmel befejeztem a játékot, de már elfelejtettem, hogy Loghain ellen harcolhat mágus is? Nem tudja valaki? Bár mostanság igyekeztem mindig hordozni Alistairt, így elméletben Ő is készen kéne, hogy álljon, de most a játék végére kezdem megszeretni ezt a mágusosdit. A szerencsevadász féle altatás nem volt annyira hatásos az ellenekkel szemben, mint a fagykúp és valahogy már a tűzrobbanás is jobban bejön, mint a bombázgatás. BM-t is jóval hamarabb kitudtam nyírni, úgy, hogy kb az egész harcot lefagyasztva töltötte.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gumi és felni topik
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Linux kezdőknek
- Milyen légtisztítót vegyek?
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Robotporszívók
- LEGO klub
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
- 27% - ÚJ MSI MEG Vision X AI Core Ultra 9 285K / RTX 5090 / 128GB DDR5 / 2TB NVMe ! BeszámítOK!
- Lenovo IdeaPad Slim 3 Ryzen 7 8840HS 15" FHD+ 16GB 1000GB Teljeskörű garancia
- Samsung Galaxy S21+ / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- iPhone 13 Pro 128GB 100% (1év Garancia) - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR
- Apple iPad Air 2 (A1566) 64GB Wi-Fi Asztroszürke
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

... ha ostagarnál nem viszed el a tekercset duncannak, csak a vért, akkor akárhányszor el tudod kérni a jutalom xp-t

...
...
...