- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Klaus Duran: Páramentesítők minősége
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
leviske #2068 üzenetére
Tankos csapatom volt. Alistar, a törpe és én egy fighterrel (Topsider Honor pallossal) és a bárd lányka. Na ő aprított a legjobban egy lövés egy halál, a darkspawn-ok hullottak mint a legyek.
Piactérnél a 3 tank ment a parancsnokra a bárd lány meg leszedte a többi ágyútölteléket íjjal, nagyon gyorsan és hatékonyan. Mire a főkarakter megemelte a kétkezes pallosát a bárd már leszedett 2 darkspawn-t.
Elfeknél már trükköznöm kellett. Mikor beverték a kaput a Ogrék rögtön a pálya túlsó felére szaladtam. Van ott egy színpad, ahova 1 sorban tudnak jönni csak az ellenek. A 3 tankos fickó körbe állta a lépcsőt a bárd meg nyilazott kicsit hátrébbról. Így szépen lenyírtam az első hullámot, kis regeneráció után meg elindultam hátra és szépen lassan, szinte egyenként csalogattam elő a többi darkspawn-t. Többnyire a sarkon megállva a bárdal nyilaztam le őket. Aztán jött a helyi főgoci, azt meg 4-en simán bedaráltuk.
A torony kapujánál viszont nem volt hova visszavonulnom, így meghiúsult a taktikai visszavonulós trükköm. Ekkor jöttek a Redcliffe-es katonák segíteni.
Ezen taktika segített végig a játékon. Viszont ahol nem volt hova visszavonulni ott sokat szenvedtem.
-
Qru
MODERÁTOR
Végi toltam a játékot. Végezetül 2 kép: Az utolsó "családi kép" és amikor 3 keze van a fő karaternek. Jó kis skill.
mod:
Jah és a finishben: kép
-
Qru
MODERÁTOR
Lőttem egy képet a csapatomról, most frissiben: Link
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Szasinka #2017 üzenetére
Planescape jó kis játék, noha nem nyomtam még végig. Elég kemény angol tudás kell hozzá. DAO pl nem kihívás de a PT igen csak feladta a leckét, pedig azóta sem tudok jobban angolul. Magyarul nem játszom ezeket, mert hülyén fordítanak nagyon sok dolgot ami idegesítő számomra.
Mondjuk ami fura volt nekem a DAO-ban, hogy a Patch telepítése után a Launcher főcíme magyar lett a többi maradt angolul. Pedig a winem is angol... Gondolom a területi beállításokból vette le, hogy magyar vok.Mass Effect nekem eddig kimaradt. Az nem ilyen Kotor klón?
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
GypsFulvus2 #1996 üzenetére
leviske jól emlékszik, az a csata előtt van, mindenképpen találkozol velük. Annyi van ha nem mész börtönbe, akkor a csajnál van egy nagyon jó kétkezes kard (alapból 16,5-ös sebzése és 2 slotos enchantment fogadó helye is van, szóval jól tuningolható stukker) és persze egy jókora dag XP-t is bezsebelsz. Elég tápos a csaj. Egy karakter élte túl a csatát az is állandóan itatni kellet potival hozzá. Ha lenyírtad őket akkor meg kijössz és mehetsz vissza az öreghez meg hetyegni a királynéval. Kár, hogy Allistar-nak nem tetszett az ötlet hogy vegye el a királynét...
Viszont ha börtönbe mész kapsz a bárd csajnál +4 influence pontot a törpénél meg -3-at, ha harcolsz akkor meg a törpe harcosnál szerzel +4 jó pontot és 0-át a csajnál. Kár, mert szeretném elkapni de még csak 71%-ig "szeret". Már mint a csajt, nem a törpét.Amúgy itt van lvl cap? Hányas szintig fejlődik az ember?
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
leviske #1994 üzenetére
Igen. A szokásos "oszd meg és uralkodj" elvet követve mikor elkezdődött a harc, gyorsan elszaladtam a csapatommal és akkor csak a csaj meg 1, max 2 csatlós követ. Berohantam egy félreeső szobába körbevettük és négyen gyepáltuk de hidd el így is kemény menet volt. Aztán a többi kis ugrómókust már könnyen ledaráltuk.
mod:
mclord: Nálam sincsenek ilyen bugok.
-
Qru
MODERÁTOR
Mikor Denerimben kiszabadítom a királynőt akkor mi van ha nem nyírom ki a nőt, hanem hagyom hogy a kóterba rakjanak?
Elég kemény csata volt de nagyon jó kis kardja volt a csajnak és a 210 XP is jól jött amiért szépen lefejeztem... -
Qru
MODERÁTOR
Hmm, akkor csak egy karim használható... Na akkor átszervezem a csapatot. Főkarim egyedül lecsapta a sárkány fél HP-jét, a többiek kb 1 perc alatt kifeküdtek.
leviske: Nem, meghagytam. Paladin vok én is, és berágtam hogy kinyírták a többi paladint akit odaküldtek. Viszont kegyetlenül kizsigereltem az összes szektást. Fröcsögött a vér, recsegtek a csontok rendesen.
A hídon egész hamar sikerült átjutnom. Mondjuk olvastam már korábban, hogy mi a csízió...
Urnás részt hagytam a végére. Valójában már rég meghalt volna az öreg, heteket nem hiszem hogy kihúzott volna betegen.
-
Qru
MODERÁTOR
Tegnap neki estem a hegytetőn a sárkánynak, az urna megszerzése után. Nem mondom első körben úgy eltángált mint annak a rendje. Van vmi trükk vagy csak csapkodjam ahol érem és ennyi?
-
Qru
MODERÁTOR
DAO lett az év játéka szavazáson a 2. Nem is olyan rossz a közízlés ezek szerint...
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Str8 sk8r #1748 üzenetére
Jaja, mégusokat enm annyira szeretem. Eddig boldogultam nélkülük is... igaz legkönnyebb fokozaton tolom.
leviske: Miért fordítva is lehet? Bár nyilván ha így kérdezted.
A piacot kipucoltam (quest ügyileg), most meg nyomulok a serlegért.
mod: Én is várok a többiektől shotokat! Kíváncsi vok, nálatok hogy néznek ki a csapat tagok!
-
Qru
MODERÁTOR
Beküldtem a bárd csajt, többiek a folyosó másik végén vártak (Templomos, törpe harcos meg a főkarajom, egy ember harcos). Kicsaltam pár mandrót aztán odarohantam a tankos egységhez. Amikor kiléptek a sarkon meg jól odacsaptunk. Így nem volt nehéz lenyírni őket.
Nekem ott a városban voltak komoly gondjaim a rablóbandákkal, ahol nem volt hova elbújni, hogy ne 100-an rontsanak rám egyszerre.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Str8 sk8r #1730 üzenetére
Ajándékozást én is nem rég tudtam meg, pedig már a játék 3/4-énél vagyok.
Inventory-ba bemész és az ajándékot (gift-es cuccok) egyszerűen ráhúzod a karakter alakjára, arra term akinek akarod adni az ajándékot. Vagy örül neki és nő a népszerűséged nála vagy csak nem fogadja el. Pl akartam adni egy szép bőrcsizmát az nem kellett a lovagnak, de muterja medáljának bezzeg örült.
Az kemény csata, én is megszenvedtem vele. Igaz én elég tankos csapattal tolom de még úgy is kemény volt.
A legjobb ha felrohansz a malomhoz, ott besegítenek a lovagok is a csatába. Meg amúgy is jobb ha nem egyszerre zúdul rád 1000 zombi.Potik: Nem árt spórolni velük, nincs túl sok belőlük. Árusoknál sincs sok belőlük... Érdemes az egyik karaktereddel herbalizmusra fejleszteni és akkor tudsz potit gyártani ha megvannak hozzá a megfelelő komponensek.
-
Qru
MODERÁTOR
Jön a DAO első DLC-je, a Return to Ostagar címmel.
Am nekem a legjobb beszólás, mikor Orzamar városában közölni kell egy csajjal, hogy meghalt a férje és a törpére bíztam, hogy finoman közölje a rossz hírt.
Mire ő: "Ooo, lady I have a good news! You are single..." -
Qru
MODERÁTOR
válasz
leviske #1588 üzenetére
Ez benne van az egyik párbeszédben, még az elején mikor kérdezgeted. Bocs ha lelőttem egy poént.
Persze lehet én értettem félre, mert angolul tolom (nem szeretem a magyarított, hülyén/pontatlanul fordított játékokat) és azért még lenne mit csiszolni az angolságomon...mod:
Hülye kérdés de hogy lehet ajándékot adni a kariknak? Mondjuk jó hogy ezt a kb játék 3/4-énél kérdem meg... de ideje lenne becsajozni.
-
Qru
MODERÁTOR
Törpöknél dust town-ban hogy lehet bejutni a tolvajokhoz? Kell vmi token, de hol találok olyat?
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
kenesei1982 #1176 üzenetére
No dvd patch megoldja: [link]
-
Qru
MODERÁTOR
Nem az egyik kereskedőnél kötöttek belém, azokat lecsaptam (és még a kereskedőnek állt feljebb
), még csak most kaptam meg a quest-et. Akkor ha visszamegyek a dust town-ba akkor lesz a hepaj aminek a végén be tudok menni. Köszi fiúk, este ránézek akkor, hogy hányas a kabát.
-
Qru
MODERÁTOR
Én is találtam több helyen ilyet. Nem véltem felfedezni semmi összefügést semmi quest-el. Annyi hogy jó loot-ot dob. Pl a Törpöknél a palotában is van 1.
Am vki mondja már meg, hogy a törpöknél a dust városrészben (nyomornegyed), hogy tudok bejutni a csajhoz akit lekéne nyírnom? Vmi token kéne vagy mit hablatyoltak a koldusok...
-
Qru
MODERÁTOR
Vedd vissza a nehézségi szintet.
Körbe álltuk 4-en a monsztát és csapkodtuk mint az őrültek, meg olyan kardom van ami + sebzést ad a sárkányok ellen és vedeltem számolatlanul a gyógy potikat.Taktikám lényege: Egy mukira akinek sok HP-je van ráraktam a legdurvább cuccokat, hogy az AC-je (vagy itt hogy hívják?!) magas legyen. Vele ütöttem először akkor őt csapkodta a sárkány, itatom vele a gyógy potikat. A többiek meg zavartalanul csépelhették, így egy embert kell csak életben tartani kvázi aki elvonja a figyelmét. Ha esetleg másik party memberre irányulna a figyelme, akkor huss szétszaladtunk, hogy újra a feltápolt harcosra koncentráljon aki megcsapta újból.
-
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
frame>24 #893 üzenetére
Pontosan! HT-s, tehát logikailag 8 magos (Win is 8 magot lát pl ha engedélyezve van a HT biosban). Azt jelenti, hogy 1 proci mag képes egyszerre két program szálon is dolgozni, így lesz a 4 fizikai magból 8 logikai mag. Elég hasznos ha rendesen párhuzamosított progival játszol sokat dob nagyon a teljesítményen. Viszont a fogyasztást is megdobja. Vmit vmiért ugye...
-
Qru
MODERÁTOR
+ Vistaboy:
Nálam i7-en (alapon (turbo mode on), HT on) meg 6GB ramon fut (alapon, 1066 CL7) a DAO és órákat játszok vele (3-4h+) és semi lassulás vagy swappelés nincs. 6 magot használ a 8-ból, ram használatot nem figyeltem konkrétan de semmi lassulást nem vettem észre. Egyedül a GTX260-nak kellett egy kis tuning hogy azért fullban 1680x1050-ben 40fps alá nem menjen sehol.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
fiATHaLON #849 üzenetére
Elég ha a hold(position) gombot benyomod, akkor nem csinálnak semmit csak állnak egy helyben. Erősebb csatáknak így megyek neki, mert utálom ha össze-vissza berohangálnak a csatatér közepére és 2 sec-en belül elpatkolnak. Ilyenkor megy a taktika is de elég jól koordinálható ki mikor kezdje a támadást.
-
Qru
MODERÁTOR
Nem tudom, de ott az erdőben, ha szétdúlod a sírhelyet jönnek az ellenek, pár csonti archer meg egy ütősebb figura. Azzal elég sokat szívtam, vhogy nehezen ment és vagy fél gallon potit be kellett nyakalnom. Úgy is levertek, szóval marad a rohanunk -> a leggyorsabbat leverjük, tovább rohanunk még egyet archert leverünk, stb De legalább jófajtás redsteel heavy platemail-t dobott.
frame>24: Jaja, mikor az elején a templomban mész és óriás hangyákat kell feltűznöd.
#PeTeY#: Nálam csak fiúk vannak a csapatban, de úgy érzem lesz pár tag csere...
-
Qru
MODERÁTOR
Bezzeg a varázstoronynál a Templar őrrel nem akart kavarni a rouge csaj. Gyanús is volt...
Ollie: Tök jó, hogy savazol folyamatosan egy olyan játékot amivel kvázi nem is játszottál igazán.
Zebu: Good karakterrel nyomom kíváncsiságból megcsináltam úgy is, hogy a kölyköt nyírtam ki. Végül így maradt mert olyan tuti cuccokat találtam utánna, hogy "kénytelen" voltam ennél a forgatókönyv verziónál maradni.
-
Qru
MODERÁTOR
Nem, mert harcosomnál az erőre pakolok és ugyan úgy csak 80 fontot tud vinni a csapat 36-os erőnél mint amikor 18 volt. Meg akkor minek kéne hátizsák ha elég az erőre pakolni. Általában egy táp közelharcos van minden csapatban. Aki meg azzal szivatja magát, hogy csak mage-ekkel tolja hát így járt.
De nem így van ugye az erő nem befolyásolja a vihető súly mértékét. Az inventory alján jelzi, számmal meg sávval is szemlélteti.
mod:
ddekany: Ahogy néztem feladatkezelőben nálam a 8-ból 6 magot használ (nem 100%-on persze), szóval van benne multicore támogatás sztem. Noha más cuccok is futottak a háttérben (torrent, böngésző, vga tuning progi, fraps, vírus írtó, virtual daemon), de azok nem eszenk ennyi erőforrást, hogy 5 magot terheljenek 50-30% körül.
-
Qru
MODERÁTOR
Minden helyszín után érdemes eladni a nem kellő cuccokat, francnak kell 2-3db kard meg teljes vértezet. Potik vannak nálam meg egy két egészség javító cucc és ennyi. 10-15 lbs-nél több súly sosincs ha megyek új helyszínre és jelenleg 70 vagy 80 fontnyi súlyt tudok elvinni.
Vagy vegyél hátizsákot ahogy javasolták, pl Mágus toronyban a kereskedőnél van hátizsák. Az +10 lbs élből... -
Qru
MODERÁTOR
**SPOLIER**
Ki poróbáltam mind a kettőt. Illetve három variánst. 1: Kinyírtam a kölyköt 2: Muterral késeltettem meg 3: Végig szenvedtem a szigetet.
Az első kettő között nincs különbség, hogy te vágod át a torkát vagy az anyjára hagyod eme "nemes" feladatot olyan téren, hogy ha bent van a templomos a csapatban ígyis-úgyis csökkent a szeretete -23-al ha vissza mész a camp-be. Ha az álomszigetet végignyomod akkor meg azért nem vagy frankó csávó, mert egy másgus segített és ő utálja őket. Szóval jól nem tudsz kijönni ha bent van a csapatba (ha nincs csak a camp-ben sztem akkor is beszól). Viszont a bérgyilkosnál +2-vel a szeretet faktor (gondolom a boszicsajnál is, de ő nincs benne a partymban éppen).
Végül a muterral kinyírattam opciónál maradtam, mert úgy jobb cuccokat kaptam (Platemail, frankó kard és pajzs). Igaz nincs összefüggésben, sztem ez véletlen generátor dobja milyen cuccot vihetsz el a kincstárból.
Am fura, van az a meló hogy ha összegyűjtesz ilyen Gall hullákat (vagy mi a nevünk, no de biztos nem franciák...). Ha megöltem a kölyköt 5GP-t kapok, ha nem csak 3-at ugyan azért a melóért. Lehet ez is csak random dobja a suskát és nincs is összefüggés a gyerek gyilkolás és a kapott lóvé között. Ehhez még egyszer meg kéne csinálnom, de már nincs kedvem. Most megyek a vérfarkasokhoz.
nyunyu: Nekem nincs benn a csapatban. Következőben gonosz kari leszek az tuti. Úgy könnyebb sztem. Nálam a Templomos, a fejvadász meg a kutya van benne. Plusz én persze mint ember fighter. Elég ütős csapatunk van. Ha kell akkor meg a mage tower-ből felszedett mágus nyanya jön. Most akarom megtanítani a fejvadászt lockpick-elni. A bárd elég gyenge harcban ezért kapott tempban-t.
-
Qru
MODERÁTOR
Hát ott vmi nem smakkol, ettől sokkal gyengébb notikon is fut simán a játék. 7900GTO nem annyira gyenge kari, húzd meg kicsit. Én is meghúztam a GTX-em a vga limit miatt. Patch ilyesmit nem javít, de azért tedd fel, ártani nem árthat. Skillek nem keverednek össze meg könnyebb lesz a játék tőle.
Hmm, a boszira hajtasz?
Úgy látszik akkor elég lett volna 100 ezüst is a krimóban a csajnak. No mindegy, úgy sem költök semmire. Ami jó cucc nagyon-nagyon drága - vagy nem kapok sehol - arra még úgy sincs pénzem.
Viszont tetszik, hogy végre egy olyan játék ahol nem százezer aranyakkal a zsebedben mászkálsz mint pl BG2-ben.Eléggé irreális dolog. Pl csak súlyban is komoly kihívás lenne ennyi lóvét magadnál tartanod.
Gyorsan jól leírtam magam a Templar csávónál (mielőtt nagyon megkedvelt volna), a bérgyilkost is bevettem a buliba, meg a kölyköt is kibelezte(tte)m (a muterjával)...mod:
004: Ne azokhoz mérd mert csalódni fogsz. Inkább az NWN 2 folytatásának nevezném, csak ez nem D&D-s.
-
Qru
MODERÁTOR
Hát nem tudom, még most is BG-ben meg az IWD-ben is ha játszom, direkt fülessel nyomom. Azok a hangok. A graf mai szemmel nézve elgya (noha sztem szebb a rajzolt mint ezek a renderelt cuccok) mégis össze-vissza sz@rom magam azoktól a hangoktól. Mikor mész a dungeonban az elején, azok a sikolyok, meg dörrenések... Komolyan pikk-pakk átszellemülsz és ha nem easy-n nyomod hack&slash szerűen, ha nem tényleg játszol vele, taktikázol csatában akkor iszonyat izgalmas.
mod: Még úgy is, hogy azt nem 1-2-szer vittem végig...
-
Qru
MODERÁTOR
Nézte vki hány magot terhel a DAO? Kiléptem a játékból és a grafikon szerint a 8-ból 6 használva volt (nem 100%-on persze). Futott más is a háttérben ezért nem tudom amiatt volt-e, vagy tényleg tud használni 2 magnál többet ez a játék?
-
Qru
MODERÁTOR
Passz azt a küldetést nem csináltam meg. De sztem vissza tudsz menni később is.
Majd az egyik faluban/városban csatlakozik hozzád egy csaj aki tud zárat nyitni (most nem jut eszembe a neve de ha vissza olvasol volt róla szó pár oldallal korábban). Bemész a krimóba ahol beléd kötnek ő meg besegít, ilyen papi ruhában van. Na ő tolvaj/bárd csaj. Nem vmi nagy tehetség, mert egy csomót ő sem tud kinyitni, de fejleszteni kell a locpick skilljét és akkor jó lesz.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
frame>24 #442 üzenetére
Én is ezért nem magyarítottam. Bár érdekes a patch feltelepítése után a címet lecserélte magyarra semmi mást nem. De ennyi még belefér.
Engem már az NWN-ben is zavartak az idióta magyar elnevezések. Így meg legalább az angolom is fejlődik, noha biztos sok apróság kimarad így a történetből mert nem vok perfekt angolból de lényeg meg van így is.
-
Qru
MODERÁTOR
Bakker pont túl vok azon a részen. Kár, hogy előbb nem írtad. Lehet visszatöltöm... Bár sztem uncsi volt kicsit ez a rész, bár ez a shapeshifteres feature tetszett.
Egyedül mászkálni nem az igazi. Ráadásul ha vki nem tápos fighter annak okoz(hat) ez a rész pár kellemetlen percet.
-
Qru
MODERÁTOR
Akkor segítek értlemezni a szöveget, gyere:
- Nem segítem elő a használatát (ebben a buzdítás is benne van), nem linkeletem és/vagy mondtam hogy töltse le bárki is.
- Használatát nem segítettem elő, mert nem írtam be se serialt, se a törést nem linkeltem.
-Beszerzésében sem kértem segítséget, sem annak használatával kapcsolatban nem kértem segítséget, mert mint fent említettem nem linkeltem semmi erre utaló dolgot. Az hogy a patch megye ilyen verzóval kérdés nem merít ki semmilyen illegális tevékenységet, pusztán informálódás. Részemről téma zárva. -
Qru
MODERÁTOR
Mert? Nem kértem torrent linket vagy ilyesmit. Túlreagálod dolgot.
mod: Nálam ott vágtál el a cérnát, mikor az 576 boltban nem adtak DAO-t. Jah, ha nem kell nekik 10k akkor bocs. Már fogalmazom is a levelet a megfelelő érintettnek. Persze nem izgatja őket de engem akkor is megnyugtat.
-
Qru
MODERÁTOR
Akinek virágbolti verzió van azoktól kérdezem, hogy okozott kalamajkát a patch telepítés-e? Illetve fel megy-e egyáltalán...
-
Qru
MODERÁTOR
Hol vetted be? Hol találkoztál vele? Könnyűn nyomom, nem szeretek túl gyakran megmurdelni, az elveszi a kedvem. Viszont így meg (legalábbis eddig) picit túl könnyű. Egyszer fordult elő, hogy 1 party member eldőlt, az is csak akkor mikor annyit taktikáztam mint egy Ork barbár sereg. Előre és ütünk mindnekit ahol érünk.
Toronyba nem mentem be, mert akkor még most is a gép előtt űlnék és anyázva töltögetném vissza a mentéseket.Bár nem tudom könnyű fokozaton mennyire lesz nehéz. Majd ha hazaértem. Hát reggelig le sem fekszem az fix.
Van egy fazon akit tud cuccokat tápolni rúnával, majd azt ki kéne nyomozni, mi kell hozzá. Val'szeg csak lóvé.
Kraptor-nak hála már tudjuk milyen bónuszt ad a set cucc.
Kraptor: WoW kimaradt, utoljára ilyen online rpg amit kipróbáltam az a Lineage 2 volt. Ott egy Drow csajjal nyomultam, nem túl sok ruhában.
-
Qru
MODERÁTOR
Én is pont itt tartok. De még csak azért mert hulla fáradtan hajnalban ekkor fordultam le a székről kb.
Már a torony bejáratánál vagyok.
Skillekre össze vissza pakoltam, kár hogy nem lehet resetelni.
W7 64bit-nek eleve nagyobb a ram igénye, szóval vagy 32bit vagy 4GB. Inkább az utóbbi legyen.
Azt nem tudjátok hogy a set bonus mit is takar pontosan? Grey iron páncélzatom volt (már steel van), és ott az ikon de nem írja i részleteiben mire jó. Csak több lesz az AC (vagy hogy is hívják itt?)?Am a boszit akivel a vadonban találkoztam be lehet venni nem? Nekem nem sikerült, de ha lehet vissze mennék érte. Elég vékony a csapat: a kutya, én, meg a másik szürke mókus.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Rabbitf_24 #246 üzenetére
"intel dual core t3200@2ghz, 4GB ddr2, ati hd3470 256MB" ilyen notin elfutott, akkor a tiéden is menni fog lazán.
mod:
Móci: Ráérsz cserélni sztem is. Ha nem renderelsz akkor a húzott E7000 is elég bőven.
Jah, 4670-re mennyire elég a VF700Cu? Hány fokos a gpu?
-
Qru
MODERÁTOR
Kalapács, véső, stb -vel.
Azért nem kell még leírni, főleg, hogy 3GHz-es E7200-d van. Tesóm alapórajeles E7300-al tolja meg 88GT-vel. Azon is elfutkorászik lazán. Én nem húzom, néztem katt777 tesztjét, alapórajeles és 4GHz-re húzott i7 920-al 0 fps volt a különbség 4870-nél 1600-as felbontáson. Hát jah, nem igazán proci limites a dolog.
Sok szereplő megtudja fektetni, mert AI-t a proci számol pl. Akár egy tömöttebb utcán is lehet gond. De nincs szóval jöhetnek a méretes sárkányok.
-
Qru
MODERÁTOR
Q6600?
Azért az sem gyenge, noha a Q9000 és Q6000 között azonos órajelen is +10% előnye van a Q9000-nek az igaz. Tud SSE4.2-t, meg highK kapuelektródás, és optimalizálták a magokat is rendesen (pl jobb elágazásbecslés, stb), gyorsultak a gyorsítótárak is és ugye 12MB L2 cache az 12MB L2 cache...
Nekem i7 előtt Q6600 volt, 3,5-3,6GHz megvolt kvázi simán, igaz melegedett mint barom de jól szaladt marhára. Elégedett voltam vele. Pedig az nem natív 4 magos, csak két E6600-ot drótoztak egybe.
-
Qru
MODERÁTOR
Drow nem az a tipikus játszunk a kutyával karakter az fix. Ja, itt is lehet játszani vele, meg beszélgetni. Bár elég szűk szavú. Nem is értem miért.
-Zeratul-: Akkor gyógy-poti a keményebb csatákban alapvető kellék.
Am azt vettem észre hogy elég sokat daráltatja a winyómat. Nem értettem miért, elvégre van 6GB ramom. Aztán rájöttem megy a letöltés a háttérben 1,2Mb/sec-el azért darál a kis Samu.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen széket vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Nagyrobogósok baráti topikja
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- További aktív témák...
- UFF! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- HP 15-ac130nh (V2H61EA) Red FD, 15.6", i3-5005U, 4GB RAM, 1TB HDD, 2GB dGPU, Win10 Pro
- Dell Latitude 7490//7410//7420//7420 All-In-One
- Újszerű Lenovo Thinkpad T450 laptop (14FHD/I5-G5/8GB/128SSD/Magyar) - 1 év garancia, ÁFA számla
- ASRock Steel Legends RX7900 GRE 16GB 2 év garancia
- Mini PC, tiny PC HP ProDesk 600 G2 i5-6500T, Fujitsu Esprimo i5-7500T
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Ne hagyd ki ezt a lehetőséget: Vadiúj Ryzen 7 5800X! Kamatmentes rèszletre is!!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest