Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz R3laX #1937 üzenetére

Mondjuk ja, ha újban gondolkodsz, mindenképp érdemes várni, meg ha régiben, akkor is, csak akkor azért nem esik annyit az ár.
    1080-ak már 500 font (700 dodó) alá estek az USA-ban, mondjuk founders editionok egyelőre, azoknak meg problémás a hűtésszabályzása, de aszonnyák, a köv driverben javítva lesz ...

nekem £180-ba fájt egy rendesen kitakarított, hibátlan, Giga Windforce

Ám ha megint Ati-t veszel, ugyanúgy lehetnek problémák, és nem mert lassú, vagy sz@r, hanem, mert dilettánsok írják a drivert.
    Amik, nem mellesleg HTPC-n, köröket vernek a zöldekre, mert oda meg nekik nincs normális driver, szvsz egy filmet nem lehet megnézni, kadenciahelyesen, anélkül, hogy pár drop, vagy skip becsúszna :D

GTX1060 launch, idén ősszel. De azzal is várnék pár hónapot, a megjelenés után, szal sztem, ha 10xx-et akarsz, akkor jövőre.
    Persze, ha kevésbé vagy árérzékeny, akkor mehet, de akkor meg ne 1060-at vegyél.

cr33p
    Lehet, hogy 3.5 giga, de ultrára maxolva bőven hozza a 60+ fps-t, nm-hez meg úgysem elég. Amúgy no offense, évekig AMD-m volt, szal nem vagyok megszállott, egyszerűen van olyan stuff, amikkel gondok vannak.
    nV oldalon is, fentebb írtam.

Új hozzászólás Aktív témák