Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rasiel
senior tag
Akkor nagy eséllyel én emlékszem elég rosszul.
Mentségemre legyen szólva, közel 12 évvel ezelőtt volt. 
Arra viszont biztosan emlékszem, hogy Mediumon játszottam végig és talán 800x600-ban, Advanced Options-ben is szinte OFF-ra volt téve minden. Meg ugye nem keveset tudott töltögetni a játék a pályák előtt, illetve többször ajtónyitásoknál is meg-meg akadt...
(#1190) Maxtreme: Hát igen, az FX széria NV egyik sötét érája volt, később én is fogtam a fejem, hogy miért nem ATI 9600/9700 szériából válogattam inkább. Bátyámnak akkoriban Abit FX5200-a volt, igaz, ahhoz képest egy álom volt az FX5700.

(#1198) Scholes9: "De jól esik kicsit nosztalgiázni"
Én is szívesen gondolok vissza azokra az időkre. Egyébként a 2004-es év nagyon erős volt PC-s játékok szempontjából. Emlékszem, akkor jött ki a Doom 3 mellett még a Far Cry, Painkiller, Riddick EFBB, NFS Underground 2, Half-Life 2, MoH: Pacific Assault.
-
Rasiel
senior tag
válasz
Maxtreme
üzenetére
Akkoriban egy FX5700-al (256 MB DDR1) kínlódtam (ha jól emlékszem, csak Mediumon tudtam vele normális sebességgel, gond nélkül játszani), haveroknak, ismerősöknek 9600XT-vel (ami nem egy kategória volt az én Geforce-ommal), de még 9600 Pro-val is érezhetően jobban ment a Doom 3.
-
Rasiel
senior tag
Ahogy olvasom a kommentben, amire válaszoltál, hogy az ALT+TAB-os módszer nem működik. OpenGL játékról van szó, így driverből rá lehet kényszerítetni a triple buffering-et, ami megoldaná ezt a problémát, természetesen úgy, hogy előtte játékban be kell kapcsolni a V-Sync-et. Legalábbis Nvidia Control Panel-ben eképpen működne, gondolom AMD-nél is van egy ilyen lehetőség... Keress olyat a Crimson illesztőn belül, hogy (OpenGL) triple buffering és a játék .exe-jére engedélyezd!
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Precision M6600 (működik, de alkatrészként hirdetem)
- BenQ Zowie XL2586X+ Profi eSport, 600 Hz-en!
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Boya BY M1/AV Jefe TCM-100 lavalier mikrofonok
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Mentségemre legyen szólva, közel 12 évvel ezelőtt volt.