Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
Új hozzászólás Aktív témák
-
R3laX
addikt
Próbáltam ráállítani, ez volt az első, hogy triple buffer, de így se jó nem értem.
Amúgy ha nosztalgia, asszem nekem a Gigabyte 8500 Deluxom volt akkor, vagy pont megvettem a Sapphire 9800 Pro-t nem is tudom
. -
286
tag
Butaság anno FX5600 om kifullad már 800x600 ban rajt mediumon majd cseréltem 9600xt-re ami a H-L 2 -t szépen vitte az 5600 helyett de a Doomnak inkább visszalépés volt elsők közt rendeltem a 6600gt -t ,hogy végre valahogy fusson. Doom nagy NV fan volt akkoriban is

Media Marktban is ki volt téve tesztre a Doom de ott se számoltak az FX 5200 szörnyű erejével inkább vicc kategória volt
-
Maxtreme
addikt
hmm.
Pedig megjelenés után tuti hogy nem így volt. Emlékszem a szebb időket megélt HWSW forumon is erről folyt az eszmecsere, sőőt saját szememmel láttam haveromnál hogy 9600on valami gyalázatos teljesítményt produkált,
Nem azt mondom hogy 5200on jó volt, hanem JOBB
Aztán hogy ezen driverekkel valamit korrigáltak e, arról nincs infóm.Egyébként az opengl az nvidiának mindig is jobban feküdt. (..és akkor most a csúfos FX szériát hagyjuk, sztem azt már ők is legszívesebben letagadnák
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Arc Raiders
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Path of Exile 2
- Kompakt vízhűtés
- Nikon DSLR topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox Series X|S
- Linux kezdőknek
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Phantom Black, fóliás új állapot, Regalaxy
- Keressek intel i7-i9!!
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Dell PowerEdge T110 II PC, Xeon E3-1220 v2 CPU, 32 GB DDR3 RAM, 2 x 1 TB SAS HDD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z170X-Ultra Gaming Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Creality Nebula Camera
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781, 100% Akkumulátor
- Asus laptop E1504F Ryzen 3
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 1 i7-10510U 32GB 1000GB Nvidia Quadro P520 14" FHD Gar.: 1 év
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
.

)