Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- ldave: New Game Blitz - 2026
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
pomorski
őstag
válasz
Beretvás
üzenetére
Sőt, mi több, én pár hónapja az egyik gépemet kivontam a forgalomból és eladtam. Egy új gépre feltelepítettem a steam-et, majd alá a Doom-ot. Nemcsak a mentések maradtak meg, hanem a billentyűzet-beállításaim is. Ezek szerint akkor minden náluk van tárolva, nem nálam.
-
MK VII
veterán
válasz
Beretvás
üzenetére
Mindig ezt kapom a pofámba.

Pedig most vettem a Doom-ot.. Steam kulcs..Haver anno a Black Ops 2-öt vette a Tescoban dobozosan és a steam kulcsot aktiválta és neki engedi felvenni barátokat, nekem nem...
Nehogy már... Steam-hoz megy be a bevétel így is.. Nem értem ezt a faszságot.
(#2757) kriszpontaz
Böngészőből még opció sincs, hogy barát felvétele.És a Dán vásárlással kapcsolatban mi a vélemény?
Ejj f@sz kivan... Most felkúrt ez a dolog... Régóta úgy vagyok vele, hogy legyen egy jó ajánlat, hogy tudjak barátokat felvenni.. Erre bassza meg a CD galaxys-os vásárlást nem számolja steam vásárlásnak.. Csak arra lennék kíváncsi, hogy miért...
-
MK VII
veterán
válasz
Beretvás
üzenetére
Sajnos ez így van..

Overwatch-ot is azért vettem meg, mert ugye négy nap próba után az ötödik napon mikor nem tudtam játszani vele, már elvonási tüneteim voltak.. Bár 45%-os akcióba volt az is aztán ráharaptam..
Doom-ot sem vettem volna meg, hogy nem tudom, hogy milyen meg ez a nagy akció rábeszélt.
-
MK VII
veterán
válasz
Beretvás
üzenetére
Érdekes.
A VGA honlapján ott van a Vulkan támogatás szóval elvileg akkor kilőve, hogy nem megy 128bit-es kártyán.
Kutatok tovább.. -
MK VII
veterán
válasz
Beretvás
üzenetére
Áhh... Nekem NV?

Egy kölcsön GTX560-nal próbálkoztam, amúgy nem tűröm meg a gépemben az NV kártyákat..![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Haver megkért, hogy teszteljem le a kártyát, mert nála valami gond volt vele aztán a Doomal próbáltam ki. Ennyi.. Kaptam is ki.
(#2681) atidzsiforc
Akkor az 1GB miatt volt a para.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos autók - motorok
- Óra topik
- Autós topik
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Rosewill "kockák" az egyedi NAS vagy házi szerver összerakásán gondolkodóknak
- Spórolós topik
- Yettel topik
- Medence topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- iPhone XS Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3997
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Akár részletfizetés 0% THM ÚJ Intel LGA 1700 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- Lenovo X1 Tablet Gen3 Intel i5 8350U Refurbished - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)