- hdanesz: Elektromos autózás - első élmények
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- moha bácsi: VIII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó Békéscsaba 2025.06.14. szombat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Habugi
addikt
Tolj egy végigjátszást NM fokozaton, ez sebzésre & minden másra is uaz mint az UNM csak itt meg lehet halni/checkpointtól újra kezdeni.
Kell ám az a glorykill féle pár HP.., ezen a fokozaton eleve runa nélkül egyet dobnak (kvázi ha sokallod nem használod a rúnát és cső) és 5hp-t tol vissza (mondjuk ha nagyon alacsony a hp akkor hajlamosak többet, skálázódik de még nem figyeltem meg hp függvényében hogyan), arról nem beszélve hogyha durvább helyzetben szánod rá magad hogy a "tántorgóra" rátolj egy gloryt mert kevés a hp-d, akkor simán benyelhetsz a végrehajtása közben egy Impek féle tűzlabdát és kalap kabát, respawn.Btw.., tegnap elmentem az ArgentFacilityig UNM-on, a nehézségi szint leírása alapján menti a pályákat ill. a runa trialos failek nem számítanak de meghalni azt nem szabad.., oké, késő volt már, fekvés, betölt az ArgentF, lemegy a duma, quit to menü.., quit.
Még vártam kicsit hogy Steam felhőbe feltolja az állást és borultam.Na.., 10perce néztem, ofc nem mentette el az UNM féle ArgentF állást, nem tudom onnan folytatni, kvázi mintha meghaltam volna, kezdhetem majd előről..
Ez így normális vagy valami bug?
Durva lenne ha végig kéne ülni ~6-7 órát az UNM végigjátszás kedvéért..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPad topik
- Gyúrósok ide!
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hobby elektronika
- Autós topik
- SSD kibeszélő
- hdanesz: Elektromos autózás - első élmények
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Microsoft Excel topic
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged