- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- skoda12: Webshopos átverések
- GoodSpeed: iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Sosem tanultam angolt, csak egy ideje angol nyelvterületen élek, úgyhogy, ha valami nem pontos, kérlek Benneteket, no offense.
Nyers vége-szöveg fordítás:
Győztél, ennyi volt.
Sikerült megállítanod az inváziót, és bezártad a portált.
De magas árat fizettél: Argent, Vega, az egész rendszer ... miközben én figyeltelek.
Most gyere, megmutatom, hogy megértsd, miért történt.Azt hiszed, az egyetlen megoldás, hogy mindent, mindenkit elpusztítasz,
felégetsz magad mögött mindent?
Lehet, hogy igazad van. Nem tudunk mindent, csak úgy lekapcsolni.
Az Argent Energy nélkül, minden rosszabb lesz. Nem várom, hogy megértsd.Viszont ezzel (kard) folytatni tudjuk, amit elkezdtünk.
Nem én vagyok a rosszfiú, ebben a játékban. Tettem, amit tettem, nem volt választásom.gépi hang: Újra kalibrálom a rendszert. Elkészült (tech duma)
Lejárt az idő. Nem tudtalak elpusztítani, de nem állok az utunkba. (I won't have you standing in our way) ???
Amíg nem látjuk újra egymást ...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tyű-ha Lenovo Thinkpad X1 Carbon G8 Profi Érintős Laptop 14" -50% i7-10610U 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, viszonteladótól független 1év Apple garanciális
- iPhone 13 128GB midnight-black, független + extra tokok
- Bontatlan E olvasó..
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Önerő nélkül is elvihető! RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Gamer szék noblechairs HERO Valódi Bőr Fekete
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10500T / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- Új Lenovo 14 Ideapad 5 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest