- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- hcl: Könnyű légierő
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Doky586: Windows telepítés utáni beállítások
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Sosem tanultam angolt, csak egy ideje angol nyelvterületen élek, úgyhogy, ha valami nem pontos, kérlek Benneteket, no offense.
Nyers vége-szöveg fordítás:
Győztél, ennyi volt.
Sikerült megállítanod az inváziót, és bezártad a portált.
De magas árat fizettél: Argent, Vega, az egész rendszer ... miközben én figyeltelek.
Most gyere, megmutatom, hogy megértsd, miért történt.Azt hiszed, az egyetlen megoldás, hogy mindent, mindenkit elpusztítasz,
felégetsz magad mögött mindent?
Lehet, hogy igazad van. Nem tudunk mindent, csak úgy lekapcsolni.
Az Argent Energy nélkül, minden rosszabb lesz. Nem várom, hogy megértsd.Viszont ezzel (kard) folytatni tudjuk, amit elkezdtünk.
Nem én vagyok a rosszfiú, ebben a játékban. Tettem, amit tettem, nem volt választásom.gépi hang: Újra kalibrálom a rendszert. Elkészült (tech duma)
Lejárt az idő. Nem tudtalak elpusztítani, de nem állok az utunkba. (I won't have you standing in our way) ???
Amíg nem látjuk újra egymást ...
Új hozzászólás Aktív témák
- LG OLED 42C2 hibátlan, beégésmentes, 120Hz, PS5/Xbox gaming TV
- AMD Ryzen R9 5900X 12Mag / 24Szál / 3,7 / 4,8 GHz / 22 Hónap Alza.hu garancia / Beszámítás OK!
- Gainward 4060Ti Ghost 8GB / 10 Hónap Alza.hu Garancia / Beszámítás OK! Akciós ár!
- Xiaomi Redmi Note 8 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook Air 13" M2 16gb ram/256gb ssd 27% Áfás (0357AB)
- Apple iPhone Air 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4526
- Dell Precision 5530 15,6" UHD touch, i7 8850H, 16GB RAM, 4GB VGA, 512GB SSD, jó akku, számla, gar
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest