- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- aquark: KGST processzorok 1984-ig
- pointer4: Force Feedback az ülésben is - Házi Készítésű Övfeszítő
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Sosem tanultam angolt, csak egy ideje angol nyelvterületen élek, úgyhogy, ha valami nem pontos, kérlek Benneteket, no offense.
Nyers vége-szöveg fordítás:
Győztél, ennyi volt.
Sikerült megállítanod az inváziót, és bezártad a portált.
De magas árat fizettél: Argent, Vega, az egész rendszer ... miközben én figyeltelek.
Most gyere, megmutatom, hogy megértsd, miért történt.Azt hiszed, az egyetlen megoldás, hogy mindent, mindenkit elpusztítasz,
felégetsz magad mögött mindent?
Lehet, hogy igazad van. Nem tudunk mindent, csak úgy lekapcsolni.
Az Argent Energy nélkül, minden rosszabb lesz. Nem várom, hogy megértsd.Viszont ezzel (kard) folytatni tudjuk, amit elkezdtünk.
Nem én vagyok a rosszfiú, ebben a játékban. Tettem, amit tettem, nem volt választásom.gépi hang: Újra kalibrálom a rendszert. Elkészült (tech duma)
Lejárt az idő. Nem tudtalak elpusztítani, de nem állok az utunkba. (I won't have you standing in our way) ???
Amíg nem látjuk újra egymást ...
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Ventilátor bazár /NZXT/CORSAIR/LIAN LI/DEEPCOOL/ZALMAN/120MM/140MM/VEZÉRLŐK/LED KIT-ek/
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Dell Latitude 7210 2-in-1 12" FHD touch, i7 10610U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- MikroTik / hálózati eszközök több típus, készletről
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest