Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Timer

veterán

Schaf, Neked megy a kérdés, de nem kell bepöccenni! ;) Végignéztem a Légteres videótokat Bandee-val, de hátha van azóta változás, vagy esetleg bármi "remény". Ha jól értem, idén Sparkkal már openben nem lehet repülni lakott terület felett. Magyarán, ha én mégis ezzel a géppel szeretnék lakott terület felett repülni, akkor azt csak műveleti engedéllyel tehetem meg?

Ez már nem Neked, csak úgy általánosságban. A DJI megnyalhatná a zacskóm, amiért ennyire elengedte ezt a típust. Minimális a súlytöbblete ahhoz, hogy beférjen a 250 gramm alá, spec propellerekkel, új tetővel (ami ugye cserélhető) szerintem simán le tudnák dolgozni azt a 8 grammot. Új firmware kellene a LED-ek megfelelő sorrendjéhez, meg szoftver, hogy ne lehessen 120 fölé menni. Kihagytam valamit? Maximum még annyi kellene, hogy az app feldobjon egy figyelmeztetést, hogy propvédő keret nélkül, a szükséges moddokkal lehet csak legálisan használni. Értem én, hogy nem biznisz, de ha kérnének ezért az upgrade-ért mondjuk 50 dollárt, lazán kifizetném. Talán még a százat is.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés