Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
Új hozzászólás Aktív témák
-
twine
veterán

Eleinte sokan ajánlották az invertert nekem is,,de végül a gyári töltő mellet tettem le a voksomat....
Optimális helyzetben valszeg ez is azt tudja, amit írnak a papírján, tehát ugyanannyi idő lenne vele a töltés, mint a hálózati töltővel!
Amiért én a gyári megoldás mellet döntöttem, az a mult béli tapasztalatomnak köszönhető,,,,
Egyszer egy filléres kamu szivargyújtó töltő, hazavágta téglára az akkor 100+ezres szeretett Nexus4-emet!Azóta rettegek minden szivartöltőtől...
Hosszabb úton inkább kesztyűtartóba dobott powerbankról táplálom a telefonomat pld....
Ezt a töltőt is csak azért vettem, mert "muszáj" volt....legalábbis úgy éreztem....Ezért is mondtam, hogy csalkádja, embere, és helyzete válogatja....
Az inverter jó ötlet, és "sok az egyben" akár mást is táplálhat ami220v-os

CSak ott meg nekem magyarázták, hogy nem mindegy milyen jelet küld,,,
"Négyszög vagy......" vagy a tkm tudja ....lehet hogy ez a négyszög is hülyeség....
Szóval agyaltam rajta, de okosabb nem lettem, viszont legalább rettegtem,,,,
Így maradt a szivaros gyári megoldás.....De sokszor hangsúlyozom,,,,közel sem biztos, hogy az én döntéseim jók lennének

Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- AKCIÓ! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG B550 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 9070 XT 16GB NZXT H440 fehér GIGABYTE 750W
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

"Négyszög vagy......" vagy a tkm tudja ....lehet hogy ez a négyszög is hülyeség....