- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- tordaitibi: Moltbook- az AI közösségi platformja
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Oldman2: Magyar feliratos/szinkronos játékok PS4/PS5 konzolokra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
BEndre34
tag
Bocsánat, tévedtem ....
Az Allianz is kínál biztosítást, de valamiért nem a lakossági, hanem az üzleti résznél szerepel csak. Viszont, nagy kár volt, hogy észrevettem, mert így véletlenül se egyértelmű semmi, ugyanis itt az alsó súlyhatár 0,25kg.

Most akkor mi van??
A törvény betartása mellet ha ott nézi csak meg valaki mondjuk az épített vagy Tello gépre, akkor jogosan repül(ne) biztosítás nélkül és ha számonkérik, elég megmutatni a biztosító weblapját? .... Persze, tudom, a való életben ez senkit nem fog érdekelni, mert egyszerű állampolgárként nekünk jobban kell ismernünk a törvényt/rendeletet/szabályozást, mint pl egy biztosítónak. Mi csak repülni akarunk, nem jogász képzsen részt venni.
(u.i.: A jogász dolog nem azoknak szól, akik itt segíteni akarnak, hanem anagy okosoknak, akik nem bírnak megugrani egy egységes dolgot, de a nem betartását szankcionálják)
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Átírja az ENSZ az önvezetés szabályait
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AliExpress tapasztalatok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- Assetto Corsa EVO
- További aktív témák...
- Welock Smartlock u81
- 2 kazános Jura Z5 V2 automata kávéfőző beépített profi cappuccino fejjel
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Secretlab MAGNUS Pro elektromos asztal - FULL EXTRÁS szett (2 monitor kar, PC tartó, kiegészítők...)
- Polycom G7500 - Videokonferencia rendszer csomag- Új dobozos
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia)
- Apple iPhone 12 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Lenovo 14 Yoga Slim6 WUXGA OLED Ryzen5 7540U 4.9Ghz 16GB DDR5 512GB SSD Radeon 740M Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3938
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

A törvény betartása mellet ha ott nézi csak meg valaki mondjuk az épített vagy Tello gépre, akkor jogosan repül(ne) biztosítás nélkül és ha számonkérik, elég megmutatni a biztosító weblapját? .... Persze, tudom, a való életben ez senkit nem fog érdekelni, mert egyszerű állampolgárként nekünk jobban kell ismernünk a törvényt/rendeletet/szabályozást, mint pl egy biztosítónak. Mi csak repülni akarunk, nem jogász képzsen részt venni.