- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geller72
veterán
válasz
forceberg
üzenetére
Ez a szarkupac törvény arra kell majd, hogy hivatkozási alapul szolgáljon a szankcionáláskor. Azaz, látható, hogy mennyire telibexarják a szakmailag hozzáértőktől jött ajánlásokat, egyszerűen egyáltalán nem foglalkoznak velünk sem, sem pedig a szakmai szervezetekkel, amikből azért van jó néhány és itt most nem is igazából "ránk" gondolok. És az, hogy le sem sajnálnak, előrevetíti, hogy a következő lépés a sznkcionálás lesz. És ne legyenek illúzióink, ahol dudálásért 750k-ra büntetnek, vagy 4 és fél millára, mert beviszel egy zsák krumplit egy plenáris ülésre. Szerintem a "sport" részét nem büntetik, én sem félek a FAI licencem miatt, de hogy a "kamerás" gépekre rá fognak szállni, az tuti. Nehogy harckocsikkal teli birtokot lehessen már filmezni. Mondjuk azt a részét én sem tolerálom, mert azért legyen egy határ, de ez most olaj volt a tűzre, ezt (a magántulajdon védelme címszóval) zászlójukra tűzik, hivatkoznak rá, és mocskosul fogják büntetni, ha rajta kapnak. A rajtakapás elég olyan formában, ha véletlenül elrepülsz valakinek a birtoka felett és a lefoglalt sd karin rajta lesz az anyag, arra jár egy tulok tulaj, aki rádhívja a kékeket és annyi. Lehet, hogy te nem is akartad/nem érdekelt a birtoka, csak megy a felvétel és elrepülsz felette, vagy csak rajta van a vidin, de nem felette vagy - és kész a móka. Szóval januártól szerimtem ésszel. Ne legyen nagy FOV, csak a céltárgyat, eseményt, személyt (magatokat, semmi épület, ingó/ingatlan másvalaki ne legyen rajta) filmezzétek ha kell, abból nem lesz baj.
Haverral fogadtunk, hogy a törvény szarabb lesz, mint előtte és sajnos nyertem.
.
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- 2 kazános Jura Z5 V2 automata kávéfőző beépített profi cappuccino fejjel
- Polycom G7500 - Videokonferencia rendszer csomag- Új dobozos
- Philips Lattego EP2221 I Szervizelve I 3 hónap garancia I Számla I Beszámítás
- Secretlab MAGNUS Pro elektromos asztal - FULL EXTRÁS szett (2 monitor kar, PC tartó, kiegészítők...)
- iKEA Trotten állítható magasságú asztal 120x70
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / GTX 1080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- Behringer B-CONTROL BCF2000 USB/MIDI kontroller
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4339, 100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H310M i5 8500 8GB DDR4 480GB SSD GTX 1050Ti 4GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Haverral fogadtunk, hogy a törvény szarabb lesz, mint előtte és sajnos nyertem.
.