- aquark: RETRO: Idén lesz 30 éves az első full 3D-s játék!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
total90
üzenetére
Lehet, hogy van alapja a paranoiámnak, mert lassan kezdem azt hinni, hogyha egy DJI drón vizet lát maga alatt, akkor ellenállhatatlan kényszert érez, hogy leszálljon rá
Nem az első ilyen türténet és velem is megesett; nekem is eljátszotta, ugyanezt az én drónom, a Szulai tavat filmeztem, mikor leereszkedtem, olyan 2-3 m magasra egy közelire; ekkor fogta magát, szépen leengedte a lábait és leszállt a tó közepére. Télen volt és nagy mázlim volt mert kb. 2 cm víz volt csak a jégen és szépen beleült tócsába. Az már más téma, hogy masszív szopás volt onnét lepecázni.
Gyanítom, hogy a visszacsillanó víz zavarhat be valamit, vagy a víz felületétől kergül meg a ultrahangos távmérő.
Az EVO-n van külön BOAT MODE, ilyenkor tudja, hogy víz felett repül és a vész-leszállási opciót ki is hagyja a lehetőségek közül, addig repül amíg van szufla benne, aztán féltégla
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- iPhone topik
- Milyen egeret válasszak?
- aquark: RETRO: Idén lesz 30 éves az első full 3D-s játék!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Autós topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Már javában teszteli a HAMR implementációját a Western Digital
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Eladó egy teljesen új Dahua kamera rendszer szett 9 kamera és rögzítő egység
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Új autó elsősegély doboz 2030 augusztusig jó
- Új baba ágy matrac 140 x 70 x 10 cm Számla, garancia
- RAZER Edition Gamer Szék ÚJSZERŰ ÁLLAPOT!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- 208 - Lenovo LOQ (17IRB8) - Intel Core i7-13700F, RTX 4060 (ELKELT)
- 192 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-14700HX, RTX 5060 (ELKELT)
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4379, 100% Akkumulá
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4389, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nem az első ilyen türténet és velem is megesett; nekem is eljátszotta, ugyanezt az én drónom, a Szulai tavat filmeztem, mikor leereszkedtem, olyan 2-3 m magasra egy közelire; ekkor fogta magát, szépen leengedte a lábait és leszállt a tó közepére. Télen volt és nagy mázlim volt mert kb. 2 cm víz volt csak a jégen és szépen beleült tócsába. Az már más téma, hogy masszív szopás volt onnét lepecázni.