Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- Samus: Oldschool játékos konfig a memóriaválság idején
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- A szovjet és orosz űrhajózás múltja XXIV. rész
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Inkább a városokban a szelfidrónozásnak reszeltek. A hobbidrónosok b@asznak majd befizetni (hangsúlyoznám, hogy jogosan!) és szépen sunyiban fognak repkedni erdőszéleken, elhagyatott területeken.
Itt aki masszívan szopni fog, az többek között én leszek, aki nem tudja hogy mikor hová vonulnak majd a tűzoltók, mikor hová küld a mobilszolgáltató, hol kell valami építményt felmérni, hol állítottak éppen darut. Valószínűleg az lesz, hogy befizetem majd és talán így összejön annyi pénz, hogy fedezni fogja a horror háromszázezres költséget. Az lesz még a vicc, hogyha e mellett még lesz plusz eseti költség. Lehet, hogy akkor átmegyek én is gerillába 😂🤣
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- 5x112, 17", BMW felni, Opelra is jó, Barum nyárigumival
- Specialized Turbo Levo Comp Alloy
- UFC (Auchan) Gamer szék szőnyeggel
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Új, csomagolássérült Philips, TrueLife, Lovi cumisüveg melegítők/sterilizáló/mellszívó - garival! -
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- Eladó Honor 400 5G 8/256GB / 12 hó jótállás / AJÁNDÉK KEMÉNY TOK / CSAK KIPRÓBÁLVA VOLT
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
- Dell Latitude 7210 2-in-1 12" FHD touch, i7 10610U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest