- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Depression: Hardver rúzs effektus?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
forceberg
üzenetére
Hát azt semmiképp sem vártam, hogy szopatnak még egyet azon, aki normálisan játszott eddig, dacára a nem épp optimális szabályzatnak. Ahogy írtam is korábban, nekem az illetékkel nem volt gondom, inkább azzal, hogy jó előre kellett helyet kérni. Ha mondjuk adott napon lehetne foglalni, az már jó lenne, és a 7 nap is rendben lehetne, de mondjuk egy ezresért. Tehát ha most eldöntöm, hogy repülnék egyet este, és foglalok egy appon keresztül mondjuk egy légteret, és ezt kifizethetem online azonnal, egy szavam se lenne. De ez így egy ordas nagy kibaszás lesz...
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Autós topik
- Panasonic LCD és LED TV-k
- HP notebook topic
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen házat vegyek?
- Építő/felújító topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Elektromos autók - motorok
- Milyen alaplapot vegyek?
- További aktív témák...
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Tado V3+ komplett okosotthon fűtés eladó
- Sage BES810 BSS karos kávéfőző
- Philips EP5441/50 automata kávéfőző - Patika állapot - Philips garancia 2027.03.19.
- Konferencia kamera + mikrofon egyben - vaddi Conferenceshot AV Camera távirányitóval
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L - i5-1135G7 I 8-16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v5, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- GeForce RTX 2060 (OEM HP) Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4569, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest