Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Statikus

senior tag

válasz NvidiaRTX #7269 üzenetére

Miért is rakná bele a csúcstechnikát egy alap "mini" készülékbe a gyártó?
    Azért vannak kategóriák, úgy, mint az autóknál, hogy az ember fia el tudja dönteni mire van szüksége, mit tud megfizetni.
    Egyszerűség kedvéért van egy VW Polo, egy Golf, egy Passat és egy felsőkategória (nem ismerem a márkát). Egy Pólóban soha nem lesz 4 elektromos ablak, duálklíma, sportfutómű, golyóálló üveg akármi... mert az egy belépő szint. Vegyél felsőkategóriát, abban benne lesz minden, amit csak akarsz.

A Mini egy belépő szint, a Mini 2 is az, csak 1-2 évvel későbbi kiadás.
    Ez egy 249 grammos drón, arra van, hogy olcsón megkapd, legyen egy DJI élményed, érezd, hogy ez nem egy szar olcsó 20 ezres repülő valami, hanem egy DJI drón. Arra van, hogy megszeresd, hogy többet akarj. Ha többet akarsz, veszel újabbat, nagyobbat, még többet.
    Na ez a Marketing.
    Az, hogy nem rakják bele a legkisebb termékbe a csúcskategóriás elemeket az inkább üzletpolitika, nem marketing - szerintem.

Valamikor, közel 30 éve nyári munkaként dolgoztam IBM-ben, HHD-ket szereltünk. Emlékeim szerint akkoriban még megbájtokban mérték a HDD-k kapacitását. "Belsősként" hallottam olyan infókat, hogy már létezik a 2GB-os technológia, de majd csak 2 év múlva adják ki, mert amiket most gyártanak, azt is el kell adni... Ez nem marketing, hanem üzletpolitika. Szerintem.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés