- Luck Dragon: Óraátállítás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Könnyű légierő
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Doky586: Windows telepítés utáni beállítások
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
NvidiaRTX
üzenetére
"Ahhoz hogy annak képességeit kihasználjam egyáltalán megérje a befektetés még csak hobbi célból is ahhoz rengeteget kellene utazni az meg ugye nem ingyen van.
Utazni azért, hogy ne mindig ugyan azt a halász tavat videózzam le meg nem mindig a szomszédok felett repkedjek."Ezt a részét speciel megértem, de ez igaz majdnem minden hobbira. Én például most fotózok, csak kedvtelésből, semmi zsé keresés. Mégis, kiöntöttem az ablakon nemrég egy FX váz és néhány alap objektív árát, mert amikor volt rá időm és csináltam, zavart, hogy az addigi belépő rendszerem miatt helyenként zajos a kép, és végül egyszerűen nem kaptam vissza az elkészült kép értékében azt az energiát, amit egyébként beletettem.Nem olcsó váltás volt, és nem mondanám, hogy sz@rom a pénzt, sőt, ez elég komoly befektetés volt, ennyit a gépemre sem költök, pedig az munkaeszköz is egyben. Ráadásul jó, ha egy héten egyszer van lehetőségem fotózni (porté vonalon mozgok, ugye oda kell még egy ember is, akit fotózhatok). DE, ha az embernek hobbija van, arra áldozni kell pénzt és időt is, előbbiből ráadásul ugyanannyit, ha egyszer használod egy évben, meg akkor is, ha naponta hajtod. Pont, mint a motor. A Sparkot ezért nem cseréltem le végül én sem, pedig nagyon rezgett a léc.
"Továbbá rendes szabályozás sincs ami iszonyat zavaró, mindig ott van egy minimális bűntudat az emberben, hogy tiltott repkedést hajtok végre és ha leesik akkor meg még kárt is okozhatok aztán nem véd meg még a jó Isten sem a következményektől."
Erre azért van megoldás, még ha nem is "rendes" a szabályzás. Persze, a Te döntésed, hogy élsz vele, vagy sem. Azért egy kifutó Sparkot vennék a helyedben, csak az ízéért, és hogy megmaradjon az irányítási rutin. Nemrég akciózták Arsnál, egy százas volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- PlayStation 5
- HDD probléma (nem adatmentés)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- Windows 11
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Google Pixel topik
- Luck Dragon: Óraátállítás
- További aktív témák...
- Hankook Winter I cept evo téli 205/55 R16 91 H TL / Gyári acélfelni gumival 16x6,5 Salgótarjánban
- Elektronikus tárolómérleg 40 kg-ig, LCD alig használt
- Jura F50 classic V2 automata kávéfőző cappuccino fejjel
- Polycom P017-POLY-Studio-X50-TC8 - 4K Videokomferencia pult - kamera kijelzővel - Új ára 917.000Ft
- Bontatlan Új iScooter W7 elektromos roller
- Gamer PC-Számítógép! Felsőkategória! R7 9800X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD / Noctua !
- 153 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060 (ELKELT)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 9700 / RTX 3070 / 16GB DDR4 / 1TB SSD!
- AKCIÓ! Huawei Watch 4 Pro eSIM okosóra garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓS ! MacBook Pro 16" M1 Pro 16GB RAM 512GB SSD! 1 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest