Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Nyitlocker
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
VANESSZA1
üzenetére
EVO II. az alap 8K-s kamerával.
Előtte Inspire-em volt, azt hittem agilisabb lesz ez a kis drón, de tévedtem. Valahogy olyan érzésem van, mintha lomhán reagálna a parancsokra, vagy mintha "majd ő eldönti merre kell repülni" . Az Inspire ha elkolbászolt, vagy elbambultam és észbekaptam, akkor azonnal reagált, ha meghúztam a távost ez meg totyog bambán a sövény felé, a távos ordít egyet, hogy baj lesz, aztán egy elegáns mozdulattal kikerüli. Persze addigra én már kékre nyomtam az ujjam a joystic-en. Majd megáll, és szépen komótosan elindul arra amerre én szeretném. Valahogy az egész olyan mintha nem arra tervezték volna, hogy az ember rángassa lentről, hanem autonóm módon repüljön. Persze tud agilis is lenni, ha megmondom neki, hogy ott egy másik drón és kergesse, akkor megy utána, mintha hozzá lenne kötve. Én dél-Pesten mozgok, ha gondolod...
A Banggood-ról lett rendelve EU-s raktárból.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Androidos fejegységek
- Androidos tablet topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Gigantikus átalakulásra készül a Vulkan API
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Highguard - Küszöbön a megjelenés, mégsem tudunk róla szinte semmit
- sh4d0w: Nyitlocker
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3070 8GB / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4279
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs