Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
VANESSZA1
üzenetére
EVO II. az alap 8K-s kamerával.
Előtte Inspire-em volt, azt hittem agilisabb lesz ez a kis drón, de tévedtem. Valahogy olyan érzésem van, mintha lomhán reagálna a parancsokra, vagy mintha "majd ő eldönti merre kell repülni" . Az Inspire ha elkolbászolt, vagy elbambultam és észbekaptam, akkor azonnal reagált, ha meghúztam a távost ez meg totyog bambán a sövény felé, a távos ordít egyet, hogy baj lesz, aztán egy elegáns mozdulattal kikerüli. Persze addigra én már kékre nyomtam az ujjam a joystic-en. Majd megáll, és szépen komótosan elindul arra amerre én szeretném. Valahogy az egész olyan mintha nem arra tervezték volna, hogy az ember rángassa lentről, hanem autonóm módon repüljön. Persze tud agilis is lenni, ha megmondom neki, hogy ott egy másik drón és kergesse, akkor megy utána, mintha hozzá lenne kötve. Én dél-Pesten mozgok, ha gondolod...
A Banggood-ról lett rendelve EU-s raktárból.
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Filmvilág
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Huawei Watch GT Runner 2 – óra a futóra?
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Crimson Desert
- A kisebb független stúdiók álma lehet a DLSS 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Sorozatok
- BMW topik
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- További aktív témák...
- Eladó egy pixel 7 obsidian
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- Akció! Felsőkategóriás Gamer PC! I9 14900K / RTX 5080 16GB / 32GB RAM / 2TB Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest