- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Oldman2: Magyar feliratos/szinkronos játékok PS4/PS5 konzolokra
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
Új hozzászólás Aktív témák
-
NvidiaRTX
őstag
válasz
Statikus
üzenetére
Nem lehet app nélkül semmit sem módosítani, de aki automatán fényképez annak amúgy sem kell semmit módosítani még az app-ban sem főleg úgy, hogy RAW képet is csinál a gép amit utána kedvem szerint alakíthatok PS-ban.
Az egyetlen gond csak az, hogy nem látja az illető amit fényképez és ez miatt értelmetlen kijelző nélkül használni.Nem kell ahhoz naponta 3 akkut repülni, hogy megismerd a gépet de azt hittem azért néztél valami tutorial videót anno a drónok kezeléséről.
Én mielőtt megveszek egy terméket órák hosszat nézek róla videókat és teszteket, hogy mit hogyan.
Az első drónomat úgy üzemeltem be (P3 Standard), hogy már mindent tudtam róla csak a mozgási irányítást kellett elsajátítanom.
A legmenőbb amúgy az ha kézből szállsz fel manuálisan csukott szemmel szélben.
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AliExpress tapasztalatok
- PlayStation 5
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Elektromos autók - motorok
- Mesterséges intelligencia topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Hankook Winter I cept evo téli 205/55 R16 91 H TL / Gyári acélfelni gumival 16x6,5 Salgótarjánban
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Secretlab MAGNUS Pro elektromos asztal - FULL EXTRÁS szett (2 monitor kar, PC tartó, kiegészítők...)
- Eladó egy teljesen új Dahua kamera rendszer szett 9 kamera és rögzítő egység
- iKEA Trotten állítható magasságú asztal 120x70
- LG 32UQ85V-W / 32" Nano IPS / 4K 3840x2160 / Gyárilag Kalibrált / HDR 400 / USB Type-C 90W
- Használt Palladium G-Lab angol games billentyűzet / 12 hó működési garancia
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD ROG RTX 3070 Ti 8GB Asus A31 PLUS TG ARGB 750W
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Intel Ultra 5 245K / RTX 3080 10GB / 16GB DDR5 / 1TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest