- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Sikeres CoffeeTime modok
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- KISDUCK: Diétás kaja tipp
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- tordaitibi: Moltbook- az AI közösségi platformja
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Statikus
senior tag
Hűűűű, ezt most jól megkaptam.
Valóban akkora lúzer vagyok, hogy én mindig appot használok és appal szállok fel, sajnálom, hogy nem ismertem az app nélküli felszállást.
Sőt, én kézből sem szállok fel és kézbe sem szállok le! Tudom, ez sem menő, de én már csak ilyen öregesen nyomom és ezek után sem fogok törekedni ezekre.Kamerakép nélküli repülés: ezt nem is kifogásoltam, én is szoktam úgy repülni, hogy a gépet nézem és nem a képet.
Kamerakép nélküli fotózás, videózás: nem tudom elképzelni, hogy bárki képes úgy egy témáról megfelelő képet készíteni, hogy nem látja a témát, nem látja a beállításokat, nem lát semmit, csak 30 méterrel távolabb egy drónt, ami valamerre néz... Ha csak vaktában kell fotózni, videózni, vagy a szabad szemmel repülést videózod, akkor természetesen működik, de témát - amennyiben az nem egy marhanagy hegy a távolban, hanem egy kisebb téma a közelben - kizárt, hogy jó az irány, a szög, a beállítások stb.
App nélkül ugye nem lehet a fotó-videó beállításokat módosítani? Ha mégis, csak jelezzétek, elolvasom a manualt... Én nem találtam a távirányítón erre vonatkozó gombokat.
AuraSync: Sokmindenhez értek, de ha visszaolvasol, ez az első drónom, néhány hónapja vettem, nem repülök minden nap 3 akkut, tehát nem mondhatom, hogy minden csínját-bínját ismerem, ezért is szoktam fa..ágokat kérdezni - legalábbis szerinted.
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Polycom G7500 - Videokonferencia rendszer csomag- Új dobozos
- 4K Konferencia Kamera - Aver VC540 -új dobozos - Új ára 1,2 Milió
- Philips Lattego EP2221 I Szervizelve I 3 hónap garancia I Számla I Beszámítás
- Welock Smartlock u81
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kolink PCIe 5.0 x16 Riser kábel 90 -os hajlított csatlakozóval (300 mm)
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest