Új hozzászólás Aktív témák

• Statikus

senior tag

Hűűűű, ezt most jól megkaptam.

Valóban akkora lúzer vagyok, hogy én mindig appot használok és appal szállok fel, sajnálom, hogy nem ismertem az app nélküli felszállást.
    Sőt, én kézből sem szállok fel és kézbe sem szállok le! Tudom, ez sem menő, de én már csak ilyen öregesen nyomom és ezek után sem fogok törekedni ezekre.

Kamerakép nélküli repülés: ezt nem is kifogásoltam, én is szoktam úgy repülni, hogy a gépet nézem és nem a képet.

Kamerakép nélküli fotózás, videózás: nem tudom elképzelni, hogy bárki képes úgy egy témáról megfelelő képet készíteni, hogy nem látja a témát, nem látja a beállításokat, nem lát semmit, csak 30 méterrel távolabb egy drónt, ami valamerre néz... Ha csak vaktában kell fotózni, videózni, vagy a szabad szemmel repülést videózod, akkor természetesen működik, de témát - amennyiben az nem egy marhanagy hegy a távolban, hanem egy kisebb téma a közelben - kizárt, hogy jó az irány, a szög, a beállítások stb.
    App nélkül ugye nem lehet a fotó-videó beállításokat módosítani? Ha mégis, csak jelezzétek, elolvasom a manualt... Én nem találtam a távirányítón erre vonatkozó gombokat. :)

AuraSync: Sokmindenhez értek, de ha visszaolvasol, ez az első drónom, néhány hónapja vettem, nem repülök minden nap 3 akkut, tehát nem mondhatom, hogy minden csínját-bínját ismerem, ezért is szoktam fa..ágokat kérdezni - legalábbis szerinted.

Új hozzászólás Aktív témák