Hirdetés
- Luck Dragon: Óraátállítás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zalaym
tag
válasz
lalapapa55
üzenetére
Mavic Pro-hoz közvetlenül elméletileg nem tudsz más szemüveget csatolni, csak a DJI sajátját.
Ellenben vagy egy alternatíva, ha nem DJI Go4-el repülsz, hanem letöltöd a Litchi nevű appot, abban van egy olyan nézet opció, hogy 3D szemüveg. Ebben tudod használni a telefonoddal + 3D szemüveggel. Ebben az esetben a telefonod a kijelző ugye. Én így is szoktam repülni, meg vagyok vele elégedve. Minőségben elmarad picit a DJI Goggles-től, de bőven élvezhető szerintem. (Samsung S7 Edge telefonnal használom, azért ennek elég jó a felbontása). A Litchi app fizetős, 9.000 Ft, de most ma éjfélig asszem van rá valami akció, így csak 5.000Ft asszem.
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Lenovo T14 Gen 1 Ryzen 5 pro 4650U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF Gaming RTX 5090 32GB GDDR7 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- MiniITX 5900X / RTX 3080 / B550i / 32GB 3600MHz / 1TB NVMe / 750w GOLD! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest