- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fuhur
kezdő
Én már többször kinyilvánítottam a DJI drónokkal kapcsolatos szimpátiámat. De írtam azt is, hogy a P3 esetében konstrukciós hiba folytán a vázak a motor rögzítő csavaroktól indulva repedtek. Aztán a P4 esetében erről már nem tudok - valószínű változtattak a váz szerkezeti kialakításán. A P1 és P2 esetében sem volt ilyen tehát elképzelhető, hogy a P3-nál a a súlycsökkentés oltárán sikerült a kelleténél gyengébb vázat építeni.
Az Air esetében nem tudom, de ügye ott is a súlyhatáron belül maradás könnyen eredményezhet vékonyabb vázszerkezetet.
Ettől még mindig úgy látom, hogy a DJI gépek elég jók. Nekem biztosan. De azt se felejtsük el -már régebben is írtam- hogy a DJI termékeiben is megjelent a "játék" vonal. És ez nem a minőség fokozását jelenti. És persze más gyártó terméke közt is akadnak gyengébb és jobb darabok
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- CNC topik
- iPhone topik
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Call of Duty: Black Ops 7
- Milyen processzort vegyek?
- További aktív témák...
- 4K Konferencia Kamera - Aver VC540 -új dobozos - Új ára 1,2 Milió
- Guide PC230 ipari hőkamera eladó!
- Konferencia kamera + mikrofon egyben - vaddi Conferenceshot AV Camera távirányitóval
- Új CTEK D250TS premium 24V auto akkumulátor töltő 10A/200Ah - Még 4,5 év bolti garival! -
- Xiaomi Robot porszívó S40C, Bontatlanul, eladó!
- Dell Latutide E7270, 7280, i5- i7, 8GB RAM, 256gb ssd, EU bill., számla, 6 hó gar - több db
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 1TB SSD, 4K multitouch + TOLL (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Samsung C27F396FHR 27 VA FHD 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs