- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- potyautas: Imádlak Bulgária
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
twine
veterán
"egy belterjes forumon egy hozzaszolas "kiabalas"???"
Elég erősen publikus a fórum... és akkor úgy tűnik eddig még nem futottál bele annyiszor abba ténybe mint én, hogy elképesztően sokan vannak itt read only-ban...
MAgyarország egyik legnagyobb tech portáljáról beszélünk
viszont ne csinaljun mar a torvenybol erkolcsot! szepen dronozzon mindenki engedely nelkul, ovatosan, esszeruen.
Ebben értünk tökéletesen egyet
aki meg 30 nappal elotte bejelenti, fizet, telefonal stb. ne erezze magat jobbnak, erkolcsosebbnek, csak mert betartja ezt a hulye szabalyt.
Erre meg szerintem felesleges reagálnom, hiszen ilyenről, én legalábbis biztosan nem beszéltem, de még csak nem is gondoltam...De valahogy nekem Geller72 hozzászólásából sem érződik ilyesmi....
Szóval a hsz-od ezen részét én skippelem is
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- World of Tanks - MMO
- Kell-e a korlátlan mobilnet, vagy luxusból égetjük a pénzt?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
- Le Mans Ultimate
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- Vezetékes FEJhallgatók
- Tesla topik
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i7-G8 I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- LG 65QNED87A / MiniLED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 144Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Apple Magic Mouse (USB-C) - Fehér
- TomTom Go 5200 with Wi-Fi navigáció / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4447, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs