Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026. 01.)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Amarton
tag
Spark jó lehet.
Szerintem ha megbízható helyről veszed később nem fog fájni a fejed, ha véletlenül gariztatni kell.
Ha legálisan akarod csinálni az majdnem lehetettlen. A szép helyek tájvédelmi területek, ott az engedélyre erősen fog a tinta.
Az enyémet ugyan eladtam, de nekem volt kötelező biztosítás. Nem sokat ér repülési engedély nélkül, de ha valaki nem hozzáértő megkérdi mit csinálok, meg tudom mutatni a drónos igazolványomat
Nekem ez az engedélyes dolog volt a fő szempont, ami miatt eladtam. Engedély nélkül nem volt jó érzés repülni. Az a 3000 Ft nem nagy összeg, amivel ki lehet váltani, de álítólag úgy el vannak havazva, hogy már több, mint 30 nap kell az engedély átfutásához.
Ez az engedélyes dolog lakodalmas videósoknak lehet jó, akiknek állandó helyszinük van.
Tájvédelmi területen +18000 Ft.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- World of Tanks - MMO
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gitáros topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Építő/felújító topik
- Próba
- Megkérdeztük az AI-t: milyen érzés, amikor megreguláznak?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Formula-1
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Air 5 10.9 64GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Nvidia Quadro P400/ P620/ P1000/ T400/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb + AMD Radeon
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
- Dell Optiplex MT/SFF 7020, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ 4.-7.-8.-9.gen/ SZÁMLA- GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest