Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: MárkaLánc
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Óraátállítás
Új hozzászólás Aktív témák
-
sgery
őstag
Sziasztok!
Erősen gondolkozom az utóbbi időben egy drón beszerzésén. Erősen hobby célra lenne. Kertépítéseket csinálunk és ezekről csinálnék szép felvételeket vele - itt főleg alacsony szállási magasság van, nincsenek nagy távok és az üzemidő sem nagy követelmény.
Ezen kívül utazásaimra használnám, főleg természetjáráshoz - pl. Erdélyben a szép tájaknál mégszebb képeket és videókat lőni mint földről. Itt már picit fontosabb a táv és az üzemidő, de itt se küldeném túl messzire. Illetve ezeken a helyeken nincs nagy wifi zavaró tényező.
Telefonból most S7e van, majd S9-re cserélem előbb utóbb.
Ezek okán szerintem a spark-ba beleférek, főleg ha az amerikai szabvány szerint reptetem.
Az air sokkal drágább, a pro még annál is, nem hiszem hogy kihasználnám, meg első drónnak nem is vennék drágát.
Végigfutottam a beszerzéseket, ahol most egész olcsó a fly more combó zöld színbe az az ipon 173e-res árával.
171e a legolcsóbb ahogy láttam de az no name hely, ipon azért mégiscsak egy régi megbízható cég.
Érdemes ezt itt megvásárolni?
Használtan alig olcsóbb, nem éri meg szerintem azt a 20e spórolást :/
Milyen memóriakártyát vegyek bele? Van rá konkrét javaslat, akár ami iponban is elérhető?
Végül pedig van videó vagy weblap egy kis drónozás felkészítésre? Mikre kell figyelni, jogszabályok stb?
Olvasgattam a fórumot, sok hasznos infót találtam itt is, érdemes lenne egy összefoglaló is akár ezekről.
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Nem csak nagy, de gyors is az LG önerőből AI felskálázást biztosító monitora
- Házimozi belépő szinten
- A tajvani chipgyártóknak is beteszi a kaput a Hormuzi-szoros lezárása
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- iPhone topik
- Apple Watch
- Harminc százalékos áremelésnél állhat meg az Intel
- További aktív témák...
- Saeco Syntia digitális automata kávéfőző szálcsiszolt fém burkolattal
- Jura C60 I Szervizelve I Easy-cappuccino fej I 3 hónap garancia I Számla I Beszámítás
- PHILIPS FC9333/09 PowerPro Compact porzsák nélküli porszívó
- Kompakt méretű Jura Ena micro 90 One Touch beépített cappuccino fejjel
- Hankook Winter I cept evo téli 205/55 R16 91 H TL / Gyári acélfelni gumival 16x6,5 Salgótarjánban
- Lenovo IdeaPad Slim 3 Ryzen 7 8840HS 15" FHD+ 24GB 1000GB Teljeskörű garancia
- iPhone 15 Pro Max 512GB 87% Esim-es verzió (3hónap Garancia) Kijelzőn pici folt!
- Apple iPhone 14 Pro Max / 128GB / Független / 12Hó Garancia / Akku: 100% / Kijelző utángyártott
- Behringer B-CONTROL BCF2000 USB/MIDI kontroller
- Honor X7b / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest