Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Öregszem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
Új hozzászólás Aktív témák
-
"A többi a mai napig megy és jól megy."
Én ezt valahogy nem tudom elképzelni.
4 akkum volt anno az Inspi-hez és ha jó volt az idő max 15-20 percet ki lehetett vele hozni egy X3-as kamerával. (max 25-30 töltés volt bennük)
Na már most ha neked olyan régi akkujaid vannak kíváncsi lennék a rep időre egy szeles napon főleg ha még mondjuk egy X5 lóg rajta.
Láttam eladó Inspi-t 60+ töltéssel azt írta az eladó max 10 percet tud ezzel repkedni.
Én az Inspit a végén már csak "menőzni" használtam.
Lementem a tó mellé azt mutattam az embereknek hogyan emeli fel meg le a lábait, kb erre volt jó egy X3-as kamerával.
És a poén az egészben, hogy az utána lévő M2Z-m sokkal többet tudott, de kb kinevették mert aki nem értett hozzá gyerekjátéknak nézte.
Az Inspi 1 (X3-al) viszont már csak papírnehezéknek jó manapság még is több tekintetet vonz.
Sajnos sok ember fejében még mindig az van, hogy a nagyobb jobb. (autóknál ugyan ez a felfogás)S23 Ultra / Watch 6 / Q80T 65" / 14600KF / RTX 4080 S / JBL / S3000 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Formula-1
- Villanyszerelés
- Synology NAS
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- World of Tanks - MMO